Aha, aš tas rožes nuo knygos su dukra ir suvalgiau Skanios ir minkštos buvo Bet ar galima jas pasidaryt ir sakykim po mėnesio tik naudot, vat koks klausimas man kyla... Nes kai rožes valgiau nusistebėjau, kad jos minkštos, gal vėliau kažkiek pakietėja, tik aš nesulaukiau
Ir dar - ar darant iš šių masių irgi reik laikyt drėgnam maišely ir uždenginėt kuo nors drėgnu?
QUOTE(Eima @ 2010 01 23, 10:48)
Aha, aš tas rožes nuo knygos su dukra ir suvalgiau Skanios ir minkštos buvo Bet ar galima jas pasidaryt ir sakykim po mėnesio tik naudot, vat koks klausimas man kyla... Nes kai rožes valgiau nusistebėjau, kad jos minkštos, gal vėliau kažkiek pakietėja, tik aš nesulaukiau
Ir dar - ar darant iš šių masių irgi reik laikyt drėgnam maišely ir uždenginėt kuo nors drėgnu?
As supratau klausima.... galima, galima daryti is anksto, ir laikyti, bus po tam tikro laiko kietos, bet del lapeliu plonumo bus trapios.
maiseliu dregnu nenaudoju. Nes rozes darau ne su formele o atskirai po kiekviena lapeli, tuo metu mase visa laikau maiselyje paprastam.
Siaip, jeigu daryt su formele ir iskocioti ta mases blyna, tai tada, kad neapdziutu pavirsius rekomenduojama pridengti ta blyna plevele, o priklausomai nuo apsuku, galima pridengti ta maiseli dregna svaria sluoste
Sveiki visi
Įkelsiu ir aš vieną tortuką, puoštas grietinėle, gėlės šokoladinės :
Įkelsiu ir aš vieną tortuką, puoštas grietinėle, gėlės šokoladinės :
kodėl man nebe 20, labai norėčiau tavo tortuko, kaip pasiilgau grietinėle puoštų tortų
QUOTE(Olesta @ 2010 01 23, 12:33)
kodėl man nebe 20, labai norėčiau tavo tortuko, kaip pasiilgau grietinėle puoštų tortų
Norėčiau ir aš, kad man būtų 20 , bet... deja jau nebesugrįš tie meteliai . Beje, čia pirma kartą puošiau su grietinėle ir.... man patiko .
mašinai valytuvų trūksta, daugiau super o miškas koks originalas super
QUOTE(Olesta @ 2010 01 23, 12:40)
mašinai valytuvų trūksta, daugiau super o miškas koks originalas super
Aciu lb
Tai, kad ant masinos modeliuko nebuvo nupaisyti valytuvai Kita karta butinai reikes prideti
Ir klausimas toks, ne pirma karta dariau mase is saldainiu ir visada puikiai gaudavosi, o si karta tokia kaip trukinejanti, kol kociojau ji pasidare tokia "caizyta". Gal c.p. buvo per daug?
jeigu pridėjai per daug, gal ir buvo
Na mergytes- akys man isvarvejo nuo grozybiu
Keila, Uzniukas, Jolka- nuostabus tortai
Dabar profesionalems- Cipciukas- nuo macialkos ir teletabiu kontaktai atsoko man. Varau i kursus Kaunan , nepriimu atsisakymu
Asseni - nerandu zodziu apsakyti tortukui su lovele. Toks siltas ir mielas, nuostabios spalvos.
Kirbe- nu zaviuosi tortu spalvine gama.
Olesta- super kompozicija, spalvytes
Keila, Uzniukas, Jolka- nuostabus tortai
Dabar profesionalems- Cipciukas- nuo macialkos ir teletabiu kontaktai atsoko man. Varau i kursus Kaunan , nepriimu atsisakymu
Asseni - nerandu zodziu apsakyti tortukui su lovele. Toks siltas ir mielas, nuostabios spalvos.
Kirbe- nu zaviuosi tortu spalvine gama.
Olesta- super kompozicija, spalvytes
Mayfly-skanulis koks
Keila-vau koks modelis ir juodas miskas koks apetitnas
Tik padekliukas aptrauktas folija biski vaizda gadina tos rauksles,bet svarbu tortas grazus
Keila-vau koks modelis ir juodas miskas koks apetitnas
Tik padekliukas aptrauktas folija biski vaizda gadina tos rauksles,bet svarbu tortas grazus