Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aha, aš tas rožes nuo knygos su dukra ir suvalgiau blush2.gif Skanios ir minkštos buvo cool.gif Bet ar galima jas pasidaryt ir sakykim po mėnesio tik naudot, vat koks klausimas man kyla... Nes kai rožes valgiau nusistebėjau, kad jos minkštos, gal vėliau kažkiek pakietėja, tik aš nesulaukiau blush2.gif

Ir dar - ar darant iš šių masių irgi reik laikyt drėgnam maišely ir uždenginėt kuo nors drėgnu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 23 sausio 2010 - 10:50
QUOTE(Eima @ 2010 01 23, 10:48)
Aha, aš tas rožes nuo knygos su dukra ir suvalgiau blush2.gif Skanios ir minkštos buvo cool.gif Bet ar galima jas pasidaryt ir sakykim po mėnesio tik naudot, vat koks klausimas man kyla... Nes kai rožes valgiau nusistebėjau, kad jos minkštos, gal vėliau kažkiek pakietėja, tik aš nesulaukiau blush2.gif

Ir dar - ar darant iš šių masių irgi reik laikyt drėgnam maišely ir uždenginėt kuo nors drėgnu?

As supratau klausima.... galima, galima daryti is anksto, ir laikyti, bus po tam tikro laiko kietos, bet del lapeliu plonumo bus trapios.

maiseliu dregnu nenaudoju. Nes rozes darau ne su formele o atskirai po kiekviena lapeli, tuo metu mase visa laikau maiselyje paprastam.

Siaip, jeigu daryt su formele ir iskocioti ta mases blyna, tai tada, kad neapdziutu pavirsius rekomenduojama pridengti ta blyna plevele, o priklausomai nuo apsuku, galima pridengti ta maiseli dregna svaria sluoste
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif

Įkelsiu ir aš vieną tortuką, puoštas grietinėle, gėlės šokoladinės ax.gif :

user posted image
Atsakyti
wub.gif kodėl man nebe 20, labai norėčiau tavo tortuko, kaip pasiilgau grietinėle puoštų tortų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 23, 12:33)
wub.gif  kodėl man nebe 20, labai norėčiau tavo tortuko, kaip pasiilgau grietinėle puoštų tortų  wub.gif

Norėčiau ir aš, kad man būtų 20 biggrin.gif , bet... deja jau nebesugrįš tie meteliai doh.gif . Beje, čia pirma kartą puošiau su grietinėle blush2.gif ir.... man patiko bigsmile.gif .
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Parnesu savo vakarykscius "meno kurinius" biggrin.gif
Medutis, marshmellow mase, aisingas
user posted image
user posted image
Juodas miskas
user posted image

Atsakyti
mašinai valytuvų trūksta, daugiau super thumbup.gif o miškas koks originalas thumbup.gif super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 23, 12:40)
mašinai valytuvų trūksta, daugiau super  thumbup.gif  o miškas koks originalas  thumbup.gif  super  thumbup.gif

Aciu lb 4u.gif
Tai, kad ant masinos modeliuko nebuvo nupaisyti valytuvai lotuliukas.gif Kita karta butinai reikes prideti biggrin.gif
Ir klausimas toks, ne pirma karta dariau mase is saldainiu ir visada puikiai gaudavosi, o si karta tokia kaip trukinejanti, kol kociojau ji pasidare tokia "caizyta". Gal c.p. buvo per daug?
Atsakyti
jeigu pridėjai per daug, gal ir buvo 4u.gif
Atsakyti
Na mergytes- akys man isvarvejo nuo grozybiu

Keila, Uzniukas, Jolka- nuostabus tortai

Dabar profesionalems- Cipciukas- nuo macialkos ir teletabiu kontaktai atsoko man. Varau i kursus Kaunan , nepriimu atsisakymu schmoll.gif lotuliukas.gif

Asseni - nerandu zodziu apsakyti tortukui su lovele. Toks siltas ir mielas, nuostabios spalvos. thumbup.gif

Kirbe- nu zaviuosi tortu spalvine gama.
Olesta- super kompozicija, spalvytes thumbup.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
Mayfly-skanulis koks thumbup.gif
Keila-vau koks modelis thumbup.gif ir juodas miskas koks apetitnas thumbup.gif
Tik padekliukas aptrauktas folija biski vaizda gadina tos rauksles,bet svarbu tortas grazus
Atsakyti
Parodau pažadetus pora torčiuku....
user posted image

vaisinis,puošta beze....

vaisinis ir medutis,puošta visokiu masiu likučiu mišiniu.....
user posted image
Papildyta:
QUOTE(meduolytee @ 2010 01 23, 14:54)
Kirbe- nu zaviuosi tortu spalvine gama.

kad tu žinotum,jog teturiu 4 spalvu dažus...tai turbut taip nesakytum..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 23 sausio 2010 - 15:46