Sveikos, senokai bebuvau tai ta proga pasirodau
Cipsiuko medutis, šokoladinės rožės, Meian morenginis -sviestinis kremas
Labai privargau su juo, visai jis man nepatinka, bet koks jau išėjo toks - užsakymas. Nenorėjo dengimo masės tai turėjau vargt su kremais neužsidengia lygiai, persimuša rudi lakštai, nu žodžiu o ir rožės pasirodo perdidelės išėjo, toks neprporcingas beje toks geltonas nėra, kaip foto, spalva gražesnė - tokia šampaninė...
O čia toks man mielas gavos , lengvai pasidarė, mergutei su 1 metukų gimtadieniu
Vidus plikytiniai lakštai su maskarpone (nepamenu kuoris receptas ) tik ten dar su braškėm buvo... aš aišku jų neturiu....
Puošta tuo pačiu morenginiu -sviestiniu kremu - liuks dalykėlis. gali bet ką išdzibuot, išraityt
Ka as galiu pasakyti, seku tavo darbus metus laiko, progresas milziniskas. Daugiau nieko nesakysiu Anksciau eidavo atskirti is dzibuku, pamatai dzibukus ir viskas aisku, bet kuo toliau, tuo jie profesionalesni. O pameni, kaip pernai rasei, kad noretum gaminti tortus zmonems, bet nezinai, kur gauti tiek uzsakymu..................Svajones pildosi
Olesta SAUNUOLE labai dailus, neperkrautas visko tiek kiek reikia nei atimti nei pridesi laaaabai grazu
uzniuk man abu tortukai labai grazus,tik gaila pirmojo tikros spalvos nesimato,bet matosi kad grazus ! o mergytei labai pasiseke toki ciucki gavus,saunuole
uzniuk man abu tortukai labai grazus,tik gaila pirmojo tikros spalvos nesimato,bet matosi kad grazus ! o mergytei labai pasiseke toki ciucki gavus,saunuole
Olesta,Uzniukas-saunuoles,roziu grozis beprotiskas
QUOTE(Muske @ 2010 01 22, 13:02)
Na kad ganasui tai nei cukraus nei vandens nereikia, jei neapsirinku, tik sokolado ir grietineles Idomu ka isvirei?
o ganasas buna tik sokoladinis? karamelini viriau
Ateinu ir as su savo kukliu tortuku. Dariau draugei, jau suvalgem siandien
Juodasis miskas, pastiliazas, aisingas.
Juodasis miskas, pastiliazas, aisingas.
Miskouoga-labai dailus skoningas tortas
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 21, 22:44)
Per laiką , kuris lieka nuo anūkytės ..
Šokoladinis , pastilažas ....
Šokoladinis , pastilažas ....
Sveikutes! Visu darbai superiniai bet sitas mane priverte aikteleti
Gal kuri turit 1 formos torciuko nuotraukyciu???Jei galit i az imeskit,nes reiktu parodyt vietiniams kepejams....
Sveikos ir sveiki
aš labai trumpai
noriu ATIDUOTI, PADOVANOTI apie 100 snaigių, padarytų iš MMG ir pastilažo. Kai kurios jau pablizgintos, kai kurios dar tik suformuotos, kai kurios žydros (apie 30 - 40). Yra visi trys dydžiai, mažiausių daugiausiai.. Tokios kaip RiMami torte ant vielučių , tik manosios be vielučių...
padariau, ir jau matau, kad sezonas baigiasi.. mielai atiduočiau.. jei per savaitę niekas neparašo į AŽ, išmetu tada.. siuntimas į kitus miestus neįmanomas, nes jos yra dužios. Tik susitikus pasiimti.
Sėkmingų tortų
aš labai trumpai
noriu ATIDUOTI, PADOVANOTI apie 100 snaigių, padarytų iš MMG ir pastilažo. Kai kurios jau pablizgintos, kai kurios dar tik suformuotos, kai kurios žydros (apie 30 - 40). Yra visi trys dydžiai, mažiausių daugiausiai.. Tokios kaip RiMami torte ant vielučių , tik manosios be vielučių...
padariau, ir jau matau, kad sezonas baigiasi.. mielai atiduočiau.. jei per savaitę niekas neparašo į AŽ, išmetu tada.. siuntimas į kitus miestus neįmanomas, nes jos yra dužios. Tik susitikus pasiimti.
Sėkmingų tortų
Nu aš su dar 1 klausimukų iš tundros gilumų
Kai darot gėlytes iš pastilažo ir MMG... Kurios geriau laikosi/patvaresnės ir netrupa? AR galima iš šių masių daryt iš anksčiau gėlytes ir pasidėt kai prireiks - kaip iš cukrinės masės?
Kai darot gėlytes iš pastilažo ir MMG... Kurios geriau laikosi/patvaresnės ir netrupa? AR galima iš šių masių daryt iš anksčiau gėlytes ir pasidėt kai prireiks - kaip iš cukrinės masės?
QUOTE(Eima @ 2010 01 23, 10:36)
Nu aš su dar 1 klausimukų iš tundros gilumų
be problemu - galima.
As darau tiek is pastilazo, tiek is MMG, is cukrines mases (pudra+zelatina) nedarau, ant knygos baltos rozes buvo is MMG. man netrupa nei vienos, nei kitos. Bet jeigu labai isploninti lapeliai, reikia elgtis atsargiai, del plonumo gali suluzt is bet kokios mases
Tik kaz kodel niekad nelaikau geliu atsargu , kartais pagalvoju, kad gal ir reikia, bet kol kas neatsirado tam poreikio, visada visus papuosimus darau butent tam tortui ir tam kartui