Asseni - del as viena tai nesusipatoginau net
Bliuske - jau smesarikai - pasakiski, labai nuotaika kelia
Kirbe - kaip visada svelnus, toks atrodo lengvas, mergaitiskas - super grazu
Na o Cipciukas - tai nokautas is pacio ryto Truksta zodziu apsakyti, zandikaulis atvipo
Asseni dar viens nokauts
copy paste, copy paste, užlūš tuoj kompas, Asseni, nuostabus tortas
likau be zado....
eisiu tuoj dar karta pabandyt mases...vienakart bandziau, gavosi gerai, bet skonis nepatiko...bandysiu kita mase, nes tokiu nerealiu dalyku su ja padarot
ir figureles eisiu mokytis ipdyt, nors esu negabi sitam reikalui, bet vis tiek eisiu
negaliu atsilaikyt pries tokius grozius, gal po kokiu 5 metu ir as taip mokesiu, kaip cia mergaites kad rodo savo menus
eisiu tuoj dar karta pabandyt mases...vienakart bandziau, gavosi gerai, bet skonis nepatiko...bandysiu kita mase, nes tokiu nerealiu dalyku su ja padarot
ir figureles eisiu mokytis ipdyt, nors esu negabi sitam reikalui, bet vis tiek eisiu
negaliu atsilaikyt pries tokius grozius, gal po kokiu 5 metu ir as taip mokesiu, kaip cia mergaites kad rodo savo menus
Aš nežinau ar tiksliai čia kreipiuosi. Tikiuosi nesupyksit jei ne čia
Aš dėl cukrinės Cipciuko masės gėlyčių, o gal ateičiai ir iš kitų masių figūrėlių...
Parašyta, kad Mase reikia laikyti sudrekintame vandeniu maiselyje ,kad nedziutu. O tai čia iš vidaus maišelis turi būt drėgnas? O tada masė negaus per daug drėgmės ir nereiks daugiau cukraus pudros?
Taip pat parašyta, kad išspaustas gėlytes reik pridengt drėgnu rankšluosčiu. Tai čia kai toks tarpinis padarymas, kai dar su jomis kažką darysi ar jau galutinį variantą?
O su kitoms masėm irgi taip drėgnai reik daryt, ar tik su šita cukrine?
Sorry už tundravotus klausimus, bet geriau jau pasirodysiu visiška tundra, bet už tat viskas bus aišku
Aš dėl cukrinės Cipciuko masės gėlyčių, o gal ateičiai ir iš kitų masių figūrėlių...
Parašyta, kad Mase reikia laikyti sudrekintame vandeniu maiselyje ,kad nedziutu. O tai čia iš vidaus maišelis turi būt drėgnas? O tada masė negaus per daug drėgmės ir nereiks daugiau cukraus pudros?
Taip pat parašyta, kad išspaustas gėlytes reik pridengt drėgnu rankšluosčiu. Tai čia kai toks tarpinis padarymas, kai dar su jomis kažką darysi ar jau galutinį variantą?
O su kitoms masėm irgi taip drėgnai reik daryt, ar tik su šita cukrine?
Sorry už tundravotus klausimus, bet geriau jau pasirodysiu visiška tundra, bet už tat viskas bus aišku
Cipciuk, Asseni, ale stebinate iš pačio ryto ir kiek gi kruopštumo reik turėti
kirbe labai mielas tortukas, tos gėlytės tikrai atrodo.
Cipciukas kaip visada, kai jau dėjo . Teletabiai superiniai
Asseni be žodžių , gaila ir valgyti
Iš pat ryto tokie grožiai
Cipciukas kaip visada, kai jau dėjo . Teletabiai superiniai
Asseni be žodžių , gaila ir valgyti
Iš pat ryto tokie grožiai
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 22, 01:10)
Brangioji , senai buvai " namučiuose " ..... ir ką tu matai paišyta ? ... čia tik skaičiai piešti ...
man tortai kaip nupaišyti, o ne foto daryta , nu kaip atvirukai turėjau omenyje , ( užsuksiu)
QUOTE(Olesta @ 2010 01 22, 08:06)
oi Naktibalda, tikrai įmanoma, pati kadaise užklydau čia moliūgų pyrago baigiau tikrai ne tuo
manau įklimpsiu per jus ir aš , ir kas mane nešė į tą galerą , tirai esat šaunuolės
Patarkit kada į MMG reikia dažus įmaišyti, jei jie pas mane sausi?
QUOTE(neli @ 2010 01 21, 23:21)
Aš tai čia perku ir dažniausiai Eurinej.....šitos mažos lelytes dažniausiai rinkinukai tokie buna,tai atliekami aksesuarai ir žaisliukai buna puikus žaidimas mano mažiukei....
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 21, 23:44)
Per laiką , kuris lieka nuo anūkytės ...
na tai sakyčiau dar daug laiko lieka,kad tokius grožius nulipdot....o teletabiai ,tai Emilytes favoritai....tik šita filmuka žiuri ir miega su jais,taip kad kitai progai teks ir man kažka panašaus lipdyti.....
Asseni...iš karto kopinu......
Eima,o gelytes tai taip...pridengti reikia jei dar kažka su jom darai,o jei tik išspaudi ir daugiau nieko nedarai,tai tegul džiusta sau.....
sveikutes,sakykit kaip nukopijuojat sau tortukus kurie jum patinka?