Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Asseni - del as viena blush2.gif tai nesusipatoginau net doh.gif pioneer.gif
Bliuske - jau smesarikai - pasakiski, labai nuotaika kelia thumbup.gif
Kirbe - kaip visada svelnus, toks atrodo lengvas, mergaitiskas - super grazu wub.gif
Na o Cipciukas - tai nokautas is pacio ryto doh.gif Truksta zodziu apsakyti, zandikaulis atvipo thumbup.gif
Atsakyti
Mergytes, parodau dar viena tortuka, darytas vakar ir begu i darba

user posted image

user posted image

Rafaelo svajone, MMG, meskiukas ir kiskiukas marcipanas
Atsakyti
Asseni dar viens nokauts mega_shok.gif
Atsakyti
copy paste, copy paste, užlūš tuoj kompas, Asseni, nuostabus tortas ok.gif ploja.gif
Atsakyti
likau be zado....
eisiu tuoj dar karta pabandyt mases...vienakart bandziau, gavosi gerai, bet skonis nepatiko...bandysiu kita mase, nes tokiu nerealiu dalyku su ja padarot blink.gif
ir figureles eisiu mokytis ipdyt, nors esu negabi sitam reikalui, bet vis tiek eisiu cool.gif
negaliu atsilaikyt pries tokius grozius, gal po kokiu 5 metu ir as taip mokesiu, kaip cia mergaites kad rodo savo menus cool.gif
Atsakyti
Aš nežinau ar tiksliai čia kreipiuosi. Tikiuosi nesupyksit jei ne čia blush2.gif

Aš dėl cukrinės Cipciuko masės gėlyčių, o gal ateičiai ir iš kitų masių figūrėlių...
Parašyta, kad Mase reikia laikyti sudrekintame vandeniu maiselyje ,kad nedziutu. O tai čia iš vidaus maišelis turi būt drėgnas? O tada masė negaus per daug drėgmės ir nereiks daugiau cukraus pudros?
Taip pat parašyta, kad išspaustas gėlytes reik pridengt drėgnu rankšluosčiu. Tai čia kai toks tarpinis padarymas, kai dar su jomis kažką darysi ar jau galutinį variantą?
O su kitoms masėm irgi taip drėgnai reik daryt, ar tik su šita cukrine?

Sorry už tundravotus klausimus, bet geriau jau pasirodysiu visiška tundra, bet už tat viskas bus aišku blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Cipciuk, Asseni, ale stebinate iš pačio ryto thumbup.gif ir kiek gi kruopštumo reik turėti g.gif
Atsakyti
kirbe labai mielas tortukas, tos gėlytės tikrai thumbup.gif atrodo.
Cipciukas kaip visada, kai jau dėjo blink.gif . Teletabiai superiniai ok.gif
Asseni be žodžių ploja.gif didis.gif , gaila ir valgyti wub.gif

Iš pat ryto tokie grožiai thumbup.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 22, 01:10)
Brangioji , senai buvai " namučiuose "  rolleyes.gif  ax.gif ..... ir ką tu matai paišyta ?  unsure.gif ... čia tik skaičiai piešti  g.gif ...

man tortai kaip nupaišyti, o ne foto daryta lotuliukas.gif , nu kaip atvirukai turėjau omenyje , ( užsuksiu)

QUOTE(Olesta @ 2010 01 22, 08:06)

oi Naktibalda, tikrai įmanoma, pati kadaise užklydau čia moliūgų pyrago  lotuliukas.gif  baigiau tikrai ne tuo  lotuliukas.gif

manau įklimpsiu per jus ir aš doh.gif lotuliukas.gif , ir kas mane nešė į tą galerą lotuliukas.gif , tirai esat šaunuolės wub.gif
Atsakyti
Patarkit kada į MMG reikia dažus įmaišyti, jei jie pas mane sausi?
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 01 21, 23:21)

Tiesa, o lėlytes čia perkat ar siunčiatės?

Aš tai čia perku ir dažniausiai Eurinej.....šitos mažos lelytes dažniausiai rinkinukai tokie buna,tai atliekami aksesuarai ir žaisliukai buna puikus žaidimas mano mažiukei.... lotuliukas.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 21, 23:44)
Per laiką , kuris lieka nuo anūkytės  wub.gif  smile.gif ...

na tai sakyčiau dar daug laiko lieka,kad tokius grožius nulipdot....o teletabiai ,tai Emilytes favoritai....tik šita filmuka žiuri ir miega su jais,taip kad kitai progai teks ir man kažka panašaus lipdyti.....

Asseni...iš karto kopinu......

Eima,o gelytes tai taip...pridengti reikia jei dar kažka su jom darai,o jei tik išspaudi ir daugiau nieko nedarai,tai tegul džiusta sau.....
Atsakyti
sveikutes,sakykit kaip nukopijuojat sau tortukus kurie jum patinka?
Atsakyti