Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 01 21, 18:57)

lauk lauk Konvalija, mano savaitgalis kažkaip į pirmadienį labiau susikelia  blush2.gif

Na, nepyk ax.gif , neišvaryk manęs, aš dar noriu pabūti 000189.gif

Lauksiu tortukų nuotraukų mirksiukas.gif
Atsakyti
ta prasme ilgai laukus dar palauk, niekur nevariau unsure.gif
Atsakyti
Na dar vienas šiandienos darbelis.....bet jau dirbau tai...eisiu čerkute kokia ysipilsiu...nes kol dirbau,tol mažė virtuvej ant galvos lipo....tai va taip dviese ir nulipdem..... lotuliukas.gif
user posted image

rytoj dar du padarysiu ir parodysiu......jei bus ka rodyt.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kirbe,zavus tavo tortai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 01 21, 21:46)
kirbe,zavus tavo tortai 4u.gif

Ačiū.......pamiršau parašyti,kad dengta saldainiu mase,tortas grietinele su konservuotais persikais......
Atsakyti
Kirbe, labai žavingas tortas mažai princesei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Lauksim su nekantrumu kitų torčiukų smile.gif
Atsakyti
EcceHomo, gražus torčiukas, tik va spalvų tai tikrai norėtųsi ryškesnių ax.gif

kemppinele, visai nieko išsisukai iš situacijos biggrin.gif

bliuskė, o kokia draugija bigsmile.gif nuotaikingas torčiukas thumbup.gif

kirbe, dar vienas tas mielas torčiukas thumbup.gif parašiau "mielas" ir susimasčiau, ar apie tortus taip galima sakyti, bet jis tikrai man mielas lotuliukas.gif Labai graži lėlytė.

Tiesa, o lėlytes čia perkat ar siunčiatės?
Atsakyti
Per laiką , kuris lieka nuo anūkytės wub.gif smile.gif ...

Medutis , pastilažas , marcipanas , aisingas ...

user posted image

Šokoladinis , pastilažas ....

user posted image

Medutis , pastilažas , beze ....

user posted image
Atsakyti
nokautas man , doh.gif , nesuprantu kaip nupaišyti bigsmile.gif blink.gif , neturiu net žodžių apsakymui, ryt bandysiu medutį kepti, bet dar puošyba neužsiiminėsiu doh.gif , .... nu dar tokių aukštų pilotažų nesu mačius savo gyvenime, mirkstu kelinta savaitė visose šiose temose ir nuostabą kelia, negi tikrai tai galima padaryti bigsmile.gif ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 21 sausio 2010 - 23:54
sugalvojo priedurne mmergyte vidurnakti ganasa isvirt lotuliukas.gif doh.gif doh.gif supilu vandeni sukru,verdu,kazkas ne taip,cukrus tirpsta kaip paseles doh.gif ispilu lauk,vel per nauja..nu visteik tas pats,vel pilu lauk,galvoju reik paziuret recepte gal ka ne taip darau g.gif aisku,kad ne taip...5 s cukraus,2 s vandens...mmergyte pyle 5s vandens,2 cukraus doh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 21, 23:47)
nokautas  man ,  doh.gif , nesuprantu kaip nupaišyti  bigsmile.gif  blink.gif , neturiu net žodžių apsakymui, ryt bandysiu medutį kepti, bet dar puošyba neužsiiminėsiu  doh.gif , .... nu dar tokių aukštų pilotažų nesu mačius savo gyvenime, mirkstu kelinta savaitė visose šiose temose ir nuostabą kelia, negi tikrai tai galima padaryti  bigsmile.gif ,

Brangioji , senai buvai " namučiuose " rolleyes.gif ax.gif ..... ir ką tu matai paišyta ? unsure.gif ... čia tik skaičiai piešti g.gif ...

Atsakyti
OOOOO LAAAAABAS RYTASSSSS blink.gif O KOKIE GROŽIAI - Kempiniuko kokie raitūzai thumbup.gif ir blaksnos sutankėjo po Cipciuko prisilietimo thumbup.gif labai dailu thumbup.gif teletabių triobelė kokia liuksinė thumbup.gif ir marškinukai savame stiliuje thumbup.gif žodžiu įtariu, anūkytė prisidėjo, prie grožių kūrybos - dvelkia šiluma ir meile thumbup.gif

oi Naktibalda, tikrai įmanoma, pati kadaise užklydau čia moliūgų pyrago lotuliukas.gif baigiau tikrai ne tuo lotuliukas.gif
Atsakyti