Įkraunama...
Įkraunama...

Žvėryno gyventojos!

QUOTE(Ruta1992 @ 2010 03 21, 21:25)
Aš va,tik prieš kelias dienas pasakiau,kad man trūksta veiklos..ir sužinojau,kad mano kleckiukų mama vėl laukias  wub.gif  wub.gif  nestuke.gif  Taip apsidžiaugiau,kad net verkt pradėjau!Taip,kad rudenį prasidės pasivaikščiojimai su kleckėliu nauju  wub.gif  wub.gif

Kaip faina wub.gif
O aš ieškau valandinės auklės, gal kas ką pažįstate ar galėtumėte rekomenduoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 03 21, 23:25)
Aš va,tik prieš kelias dienas pasakiau,kad man trūksta veiklos..ir sužinojau,kad mano kleckiukų mama vėl laukias  wub.gif  wub.gif  nestuke.gif  Taip apsidžiaugiau,kad net verkt pradėjau!Taip,kad rudenį prasidės pasivaikščiojimai su kleckėliu nauju  wub.gif  wub.gif

uo kaip fainai wub.gif nestuke.gif visada nudziugina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2010 03 22, 09:37)
Kaip faina  wub.gif
O aš ieškau valandinės auklės, gal kas ką pažįstate ar galėtumėte rekomenduoti?  ax.gif

g.gif g.gif Tik save pažįstu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki tėveliai, atsiprašau, jog įlindau į jūsų pašnekesius, tačiau norėčiau parekomenuoti savo auklytę.
Visi puikiai žinome dabartinę Lietuvos ekonom., socialin., padėtį, nuolat augantį bedarbių skaičių. Taigi patekau ir aš į nemalonę situaciją, kai tenka rinktis, mama neteko darbo, kad išvengtumėm šios situacijos nusprendėm, jog teks močiutei prižiūrėti dukrytę.Kad ir kaip nesinori, kad ir kaip yra gaila, tačiau tenka atsiskyti savo auklės paslaugų.
Taigi rekomenduoju Jums savo auklę. Jūsų mažylis bus pamaitintas, prižiūrėtas, išvestas į laukutį, bebūnant namuose jam neteks liūdėti ar jaustis vienišam, su juo bus užsiimama įvairia veikla, šios auklytės užsiimimai padės jūsų vaikučio fiziniui, socialiniui bei psichiniui vystymuisi.
Ši moteris garbaus amžiaus, tačiau yra energinga, jaunatviška, atsakinga, sąžininga, tvarkinga, darbšti galėčiau liaupsinti, girti šį žmogų daug kartų. Trumpai tariant, tikrai ji yra mielas, šiltas ir puikiai savo pareigas atliekantis žmogus. Per metus laiko, tiek ji pas mus dirba, neteko nei karto nusivilti ja.
Natalija auklytė 8-60159695(lietuvė)
Susidomėjusius prašom rašykit į a.ž., dėl kontaktų ir platesnės info.
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2010 03 22, 11:37)
Kaip faina  wub.gif
O aš ieškau valandinės auklės, gal kas ką pažįstate ar galėtumėte rekomenduoti?  ax.gif

O kokiom dienom ir valandom tau reikia auklytes ? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 03 23, 10:34)
O kokiom dienom ir valandom tau reikia auklytes ? g.gif

Tiksliai nepasakysiu, bet kokius tris kartus į savaitę nuo 17 val. porai valandų ir maždaug kartą į savaitę ryte nuo 10 iki 13 val. Per savaite iki 10 val. susidarytų. Noriu pradėti spoortuoti, dienos metu kokius reikalus susitvarkyti. Bet pagrinde aš būsiu su vaiku, kol neisiu į darbą 4u.gif O kažką turi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2010 03 23, 20:27)
Tiksliai nepasakysiu, bet kokius tris kartus į savaitę nuo 17 val. porai valandų ir maždaug kartą į savaitę ryte nuo 10 iki 13 val. Per savaite iki 10 val. susidarytų. Noriu pradėti spoortuoti, dienos metu kokius reikalus susitvarkyti. Bet pagrinde aš būsiu su vaiku, kol neisiu į darbą  4u.gif O kažką turi?  bigsmile.gif

Galvojau galvojau,bet pasirodo neturiu,netinkamas laikas darbui doh.gif Gal jau ir taip kokią gerą auklytę susiradai ?
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 03 28, 16:26)
Galvojau galvojau,bet pasirodo neturiu,netinkamas laikas darbui doh.gif  Gal jau ir taip kokią gerą auklytę susiradai ?

Jau radau ax.gif
Atsakyti
Ale tylu čia...Matyt visos į parką,paupį subėgusios... rolleyes.gif Aš džiaugiaus pavasariu,džiaugiaus...kol su mažuoju į vandens parką nuėjau ir kritau...Nuo šiandien lovos rėžimas man doh.gif doh.gif Pasilaikysiu kokią 1d.ir užteks lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Su šventėm visas! 4u.gif Tikiuos po Vėlykų jau atšils ir galėsim meetą daryt thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,kaip velykos praėjo ? Man tai visai smagiai,Palangoj su vyro giminėm atšventėm. Dabar Viloj Ramybėj sėdim,pasakiškas oras,nuostabu čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 04 07, 13:18)
Sveikos,kaip velykos praėjo ?  Man tai visai smagiai,Palangoj su vyro giminėm atšventėm.  Dabar Viloj Ramybėj sėdim,pasakiškas oras,nuostabu čia  smile.gif

thumbup.gif , o mes namuose sedim. zuikelis mane susirgo verysad.gif kelias dienas buvo temperatura, gerai nors praejo, liko tik kosulys ir slogyte, vargsele, kodel musu angeliukai serga verysad.gif verysad.gif tokie mazyciai ir geruciai
Atsakyti