Aš va,tik prieš kelias dienas pasakiau,kad man trūksta veiklos..ir sužinojau,kad mano kleckiukų mama vėl laukias Taip apsidžiaugiau,kad net verkt pradėjau!Taip,kad rudenį prasidės pasivaikščiojimai su kleckėliu nauju
Aš va,tik prieš kelias dienas pasakiau,kad man trūksta veiklos..ir sužinojau,kad mano kleckiukų mama vėl laukias Taip apsidžiaugiau,kad net verkt pradėjau!Taip,kad rudenį prasidės pasivaikščiojimai su kleckėliu nauju
Sveiki tėveliai, atsiprašau, jog įlindau į jūsų pašnekesius, tačiau norėčiau parekomenuoti savo auklytę. Visi puikiai žinome dabartinę Lietuvos ekonom., socialin., padėtį, nuolat augantį bedarbių skaičių. Taigi patekau ir aš į nemalonę situaciją, kai tenka rinktis, mama neteko darbo, kad išvengtumėm šios situacijos nusprendėm, jog teks močiutei prižiūrėti dukrytę.Kad ir kaip nesinori, kad ir kaip yra gaila, tačiau tenka atsiskyti savo auklės paslaugų. Taigi rekomenduoju Jums savo auklę. Jūsų mažylis bus pamaitintas, prižiūrėtas, išvestas į laukutį, bebūnant namuose jam neteks liūdėti ar jaustis vienišam, su juo bus užsiimama įvairia veikla, šios auklytės užsiimimai padės jūsų vaikučio fiziniui, socialiniui bei psichiniui vystymuisi. Ši moteris garbaus amžiaus, tačiau yra energinga, jaunatviška, atsakinga, sąžininga, tvarkinga, darbšti galėčiau liaupsinti, girti šį žmogų daug kartų. Trumpai tariant, tikrai ji yra mielas, šiltas ir puikiai savo pareigas atliekantis žmogus. Per metus laiko, tiek ji pas mus dirba, neteko nei karto nusivilti ja. Natalija auklytė 8-60159695(lietuvė) Susidomėjusius prašom rašykit į a.ž., dėl kontaktų ir platesnės info.
Tiksliai nepasakysiu, bet kokius tris kartus į savaitę nuo 17 val. porai valandų ir maždaug kartą į savaitę ryte nuo 10 iki 13 val. Per savaite iki 10 val. susidarytų. Noriu pradėti spoortuoti, dienos metu kokius reikalus susitvarkyti. Bet pagrinde aš būsiu su vaiku, kol neisiu į darbą O kažką turi?
Tiksliai nepasakysiu, bet kokius tris kartus į savaitę nuo 17 val. porai valandų ir maždaug kartą į savaitę ryte nuo 10 iki 13 val. Per savaite iki 10 val. susidarytų. Noriu pradėti spoortuoti, dienos metu kokius reikalus susitvarkyti. Bet pagrinde aš būsiu su vaiku, kol neisiu į darbą O kažką turi?
Ale tylu čia...Matyt visos į parką,paupį subėgusios... Aš džiaugiaus pavasariu,džiaugiaus...kol su mažuoju į vandens parką nuėjau ir kritau...Nuo šiandien lovos rėžimas man Pasilaikysiu kokią 1d.ir užteks
, o mes namuose sedim. zuikelis mane susirgo kelias dienas buvo temperatura, gerai nors praejo, liko tik kosulys ir slogyte, vargsele, kodel musu angeliukai serga tokie mazyciai ir geruciai