Įkraunama...
Įkraunama...

Žvėryno gyventojos!

QUOTE(Mytee @ 2010 03 06, 16:20)
lankom  mirksiukas.gif  po nauju metu jau Astunkojo programa pas mus smile.gif
tiesa pasakius tik viena karta as buvau joje, nes dabar vyras su suneliu vaiksto, bet man zinok patiko, daugiau veiklos vaikuciam, jie ten dabar tokias knygeles turi kiekvienas, karpo, klijuoja smile.gif o programa aisku kita, daineles kitos, bet yra ir senu likusiu, siaip esme ta pati  4u.gif
Papildyta:
sveikute, is kurio Zveryno galo esat smile.gif ?
matau leliuko laukiat birzeli  bigsmile.gif o mes geguze laukiam  mirksiukas.gif

kaip matau nauja gyventoja neypatingai nusiteikus bendrauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 03 15, 09:10)
kaip matau nauja gyventoja neypatingai nusiteikus bendrauti  ax.gif

ir isvis toks vaizdas, kad Zveryne penkios mamos gyvena lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mytee: 15 kovo 2010 - 11:56
QUOTE(Mytee @ 2010 03 15, 12:56)
ir isvis toks vaizdas, kad Zveryne penkios mamos gyvena  lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif TAI JAU TIKRAI
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 03 15, 13:56)
ir isvis toks vaizdas, kad Zveryne penkios mamos gyvena  lotuliukas.gif  doh.gif

Svarbu,kad bent 5 yra smile.gif o tų 5 mamyčių būrelis gali būti žymiai jaukesnis nei 55 biggrin.gif tai sąlyginai didelį pliusą turim thumbup.gif

Beje ar matėt kaip gražiai šįvakar prisnigo ? bet tikiuosi,kad čia paskutinį kartą žiema save tokią gražią parodys ir jau užleis pavasariui vietą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaiiistė: 15 kovo 2010 - 20:00
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 03 15, 19:55)
Beje ar matėt kaip gražiai šįvakar prisnigo ?  bet tikiuosi,kad čia paskutinį kartą žiema save tokią gražią parodys ir jau užleis pavasariui vietą  rolleyes.gif

O aš kaip tik papuoliau į sniegą.... Savo akimis negalėjau patikėti, kaip per 2 min. tiek prisnigo blink.gif Kiek avarijų mieste doh.gif
Aš irgi tikiuosi, kad tai paskutiniai žiemos pasispardyma. bet atšilimą tik kitą savaite pranašauja.
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2010 03 16, 00:59)
O aš kaip tik papuoliau į sniegą.... Savo akimis negalėjau patikėti, kaip per 2 min. tiek prisnigo  blink.gif Kiek avarijų mieste  doh.gif
Aš irgi tikiuosi, kad tai paskutiniai žiemos pasispardyma. bet atšilimą tik kitą savaite pranašauja.

O aš girdėjau, kad jau šį ketvirtadienį atšils,o šeštadienį bus +8 ir lis lotuliukas.gif jauciu kiekvienas sinoptikas vis kitaip sako doh.gif
Atsakyti
Sveikos.Nu orelis dabar tai jau toks doh.gif Dičkės šiandien gimtadienis 5,tai negali ji atsistebėt,kad toks oras per jos gimtadienį doh.gif Tiesiog pasipiktinęs vaikas lotuliukas.gif
Laukiu šilumos,kad daugiau su vaikais galėtume būt lauke ir šiaip senokai su vaikais buvau,sirguliavau...Supratau,kad negaliu gyvent be vaikų!Ir šiaip...trūksta veiklos,nes seniau dar dvynukes prižiūrėdavau,o taip išėjo,kad aš negaliu nuo ryto su jom būt,nes mokykoj būnu... unsure.gif Na,bet nieko nepadarysi.
Kažkaip kai orai tokie,seniai nebuvau Vingio parke unsure.gif keista....
Atsakyti
Sveikutes, as busiu 6 mama is Zveryno biggrin.gif biggrin.gif
Kazkaip ziuriu visi kiti rajonai zymiai aktyvesni, o cia toks vaizdas gyventoju beveik nerasta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2010 03 18, 17:18)
Sveikutes, as busiu 6 mama is Zveryno  biggrin.gif  biggrin.gif
Kazkaip ziuriu visi kiti rajonai zymiai aktyvesni, o cia toks vaizdas gyventoju beveik nerasta  bigsmile.gif

rasta rasta biggrin.gif manau jau mūsų namučiai atsigavę šiek tiek...kaip pirmąją temą atgaivinom ir užbaigėm,tai antroji jau neblogai vystosi... smile.gif bet vėl kartosiuos,geriau kai mūsų rately nėr 75 mamyčių,kai mūsų mažiau biški jaukiau drinks_cheers.gif
Papildyta:
va,paskaičiavau...šituose namučiuose pasireiškė (rašau pasireiškimo eiliškumu biggrin.gif ) :

1.Ruta1992
2.Bozenyte
3.Skaiiistė
4.renatyte.r
5.Mytee
6.Karmelita
7.wiku$ka (pasirodė ir dingo,tikėkimės dar apsilankys smile.gif )
8.Margarita B. (kaip supratau pareklamino,o pati iš Perkūnkiemio)
9.Snake (katik pasirodė,malonu smile.gif )

Tai va....nr.8 atmetam nr.7 padarė dingau

tai kaip ir 7 mes thumbup.gif
Atsakyti
Puiku,kad jungiasi dar mamyčių (ir ne tik) iš Žvėryno rolleyes.gif Va,jau orai atšyla,tai manau,kad kai jau sausa bus-reiks meetą daryt tongue.gif Kas su vaikučiais,kas be jų-visos bus laukiamos : ) O ir vasara artėja-bus galima kokių piknikų padaryt smagių Vingio parke, ant pievutės biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, senokai cia buvau, vis nerandu laisvo laiko verysad.gif , destytoja uzdave namu darba...kad visa savaite galvojau nuo ko pradeti blush2.gif doh.gif labai jau sunkus, puse darbo tris vakarus is eiles dariau, vat suku dbr savo galva kaip likusia dali pabaigt doh.gif
tokie pas mus reikalai 4u.gif
o del susitikimo saulute pasirodys galesim iskart susimatyt, mano dukrytei jau tvirtai vaiksto, tai manau galesim biski toliau iseit, nes kolkas toliau savo kiemo niekur nosies nekisam, kad netektu ant ranku parnest is lauko, nebe tas svoris smile.gif
Atsakyti
Aš va,tik prieš kelias dienas pasakiau,kad man trūksta veiklos..ir sužinojau,kad mano kleckiukų mama vėl laukias wub.gif wub.gif nestuke.gif Taip apsidžiaugiau,kad net verkt pradėjau!Taip,kad rudenį prasidės pasivaikščiojimai su kleckėliu nauju wub.gif wub.gif
Atsakyti