Įkraunama...
Įkraunama...

Žvėryno gyventojos!

QUOTE(renatyte.r @ 2010 01 31, 13:34)
Ne, turiu omenyje vaiko priežiūros atostogų pašalpą. 97 aš taip pat gerai gavau, nors ir pavėluotai  4u.gif

ir ta pasalpa irgi gerai gavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2010 01 31, 16:00)
ir ta pasalpa irgi gerai gavau ax.gif

O sumažino dabar vaiko priežiūros pinigėlius? Ir čia dar pasitikslinimui,juos duoda tada kai būni dirbęs 2 ar daugiau metų vienoje darbovietėje ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 01 31, 17:15)
O sumažino dabar vaiko priežiūros pinigėlius?  Ir čia dar pasitikslinimui,juos duoda tada kai būni dirbęs 2 ar daugiau metų vienoje darbovietėje ?  blush2.gif

nuo liepos menesio mazins, bet taip ir nesupratau, cia kam visom mamom ar tik naujom mamom kas apnestejo veliau g.gif
tiksliai net nezinau kiek turi pradirbti, bet manau nesvarbu kur ir kiek dirbai
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2010 01 31, 16:27)
nuo liepos menesio mazins, bet taip ir nesupratau, cia kam visom mamom ar tik naujom mamom kas apnestejo veliau g.gif

mazins visoms mamoms huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 01 31, 18:37)
mazins visoms mamoms    huh.gif

o as taip tikejaus, kad naujom 4u.gif
Atsakyti
kai tokie grazus orai, tai ir forume tuscia, matyt visi grozisi gamta, smile.gif arba dirba juk nepamirstam, kad cia ne visos mamos vaiku prieziuros atostogose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2010 02 02, 23:55)
kai tokie grazus orai, tai ir forume tuscia, matyt visi grozisi gamta,  smile.gif arba dirba juk nepamirstam, kad cia ne visos mamos vaiku prieziuros atostogose 4u.gif

Būt gerai,kad visos atostogose būtų thumbup.gif Man tai baigėsi sesija galų gale,prasidėjo naujas semestras..mažiau laiko lieka-paskaitos. 4u.gif

O oras išties gražus,tokių šalčių nebėra thumbup.gif reiks ryt ar poryt eit į Vingio parką pasivaikščioti smile.gif
Papildyta:
O,dar sugalvojau paklaust,kur gerą kirpyklą žvėryne rasti ?
Vyras vakar buvo Kęstučio gatvėj,priešais Swedbanką,ten kur soliarumas,o šone kirpykla...tai kažkaip nepatiko man kaip ten kerpa...atbaidė ir mane ten eiti,o jau reikėtų,gal žinot kur geriau ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 02 02, 22:30)
Vyras vakar buvo Kęstučio gatvėj,priešais Swedbanką,ten kur soliarumas,o šone kirpykla...tai kažkaip nepatiko man kaip ten kerpa...atbaidė ir mane ten eiti,o jau reikėtų,gal žinot kur geriau ?  blush2.gif

yra Eslauda Kęstučio g. 19/18 mirksiukas.gif thumbup.gif
http://www.eslauda.l...veryne_vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 02 02, 22:30)
Vyras vakar buvo Kęstučio gatvėj,priešais Swedbanką,ten kur soliarumas,o šone kirpykla...tai kažkaip nepatiko man kaip ten kerpa...atbaidė ir mane ten eiti,o jau reikėtų,gal žinot kur geriau ?  blush2.gif

Aš važinėju į senamiestį kirptis ir dažytis rolleyes.gif O Eslaudoje man brangoka kirptis, tuo labiau dažytis blush2.gif Dažausi sruogelėmis, pas mane ilgi plaukai, sakė už 260 lt. nudažytų, su kirpimu 340 lt. doh.gif Aš ten tik pas kosmetologę Eglę vaikštau jau 4 metai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 02 02, 23:30)
Būt gerai,kad visos atostogose būtų  thumbup.gif  Man tai baigėsi sesija galų gale,prasidėjo naujas semestras..mažiau laiko lieka-paskaitos.  4u.gif 

O oras išties gražus,tokių šalčių nebėra thumbup.gif    reiks ryt ar poryt eit į Vingio parką pasivaikščioti smile.gif
Papildyta:

del kirpimo ir dazymo nzn., nes vaikstau pas savo kirpeja, uztat antakiu korekcija daro gerai, kelis kartus buvau nuejus, kai skubiai reikejo, nes prie pat mano namu, tai likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2010 02 03, 11:25)
Aš važinėju į senamiestį kirptis ir dažytis  rolleyes.gif  O Eslaudoje man brangoka kirptis, tuo labiau dažytis  blush2.gif  Dažausi sruogelėmis, pas mane ilgi plaukai, sakė už 260 lt. nudažytų, su kirpimu 340 lt.  doh.gif  Aš ten tik pas kosmetologę Eglę vaikštau jau 4 metai  smile.gif

Oho,kaina tai per piniginę tikrai kertanti doh.gif
Dar užmačiau kažkokį Aistes grožio saloną Kęstučio g.

Bet,manau,reikės kažkur kitur ieškotis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 02 04, 15:59)
Oho,kaina tai per piniginę tikrai kertanti  doh.gif 
Dar užmačiau kažkokį Aistes grožio saloną Kęstučio g. 

Bet,manau,reikės kažkur kitur ieškotis... smile.gif

mano anyta ten vaiksto, sake gerai kerpa ir dazo
Atsakyti