Įkraunama...
Įkraunama...

Žvėryno gyventojos!

QUOTE(Mytee @ 2010 09 07, 23:20)
o kokiam darzelyje?

Boružėlė, o ką? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozenyte: 08 rugsėjo 2010 - 08:59
QUOTE(Bozenyte @ 2010 09 08, 09:58)
Boružėlė, o ką?  4u.gif

nieko , siaip idomu smile.gif nes mes Pusynelyje uzsirase esam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 09 08, 15:17)
nieko , siaip idomu smile.gif nes mes Pusynelyje uzsirase esam  smile.gif

aišku ax.gif
Atsakyti
Ir vėl Žvėrynas apmirė doh.gif
Atsakyti
ar čia mes visos tokios užimtos, ar tiesiog nerandam bendros kalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2010 09 21, 18:50)
ar čia mes visos tokios užimtos, ar tiesiog nerandam bendros kalbos 4u.gif

Va ir aš vis spėlioju.. g.gif Būtų faina pabendraut su kitom mamytėm,juolab,kad dabar turbūt dažniau būsiu parke,nes turim gan šviežią naująjį Žvėrynietį,su kuriuo norisi kuo daugiau laiko praleisti gryname ore.Susidariau nuomone,kad parke ir aplink jį vaišto ne Žvėryno mamytės turbūt,nes automobilių kiek doh.gif O šiaip,gaila,kad nėr kompanijos vaikščiojimui,nes šiaip gan liūdna vaikštinėt vienai,ypač,kai mažiukas toks mažas,o su dičkiais ir mažuoju kažkaip dar nebandžiau laukan eit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 09 21, 23:29)
Va ir aš vis spėlioju..  g.gif  Būtų faina pabendraut su kitom mamytėm,juolab,kad dabar turbūt dažniau būsiu parke,nes turim gan šviežią naująjį Žvėrynietį,su kuriuo norisi kuo daugiau laiko praleisti gryname ore.Susidariau nuomone,kad parke ir aplink jį vaišto ne Žvėryno mamytės turbūt,nes automobilių kiek  doh.gif  O šiaip,gaila,kad nėr kompanijos vaikščiojimui,nes šiaip gan liūdna vaikštinėt vienai,ypač,kai mažiukas toks mažas,o su dičkiais ir mažuoju kažkaip dar nebandžiau laukan eit  doh.gif

kelintą valandą maždaug einate į lauką?
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2010 09 22, 18:38)
kelintą valandą maždaug einate į lauką?

Labai įvairiai!Su mažium kol kas einam tik jei vėjo nėr ir tt,nes dar mažiukas labai.Šiaip tai su juo einam apie 13-14 val. O su vyresnėliais dažniausiai vakarop,kokią 17 val. O savaitgaliais įvairiai ir iki pietų ir po pietų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 22 rugsėjo 2010 - 19:22
QUOTE(Magnifique @ 2010 09 22, 20:22)
Labai įvairiai!Su mažium kol kas einam tik jei vėjo nėr ir tt,nes dar mažiukas labai.Šiaip tai su juo einam apie 13-14 val. O su vyresnėliais dažniausiai vakarop,kokią 17 val. O savaitgaliais įvairiai ir iki pietų ir po pietų.

tai reikėtų apsispresti kelintą valandą, jei norite kompanjonės pasivaikščiuojimui smile.gif , per pietūs mum netinka, nes mes miegam pietų miegelio.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 09 21, 22:29)
Susidariau nuomone,kad parke ir aplink jį vaišto ne Žvėryno mamytės turbūt,nes automobilių kiek  doh.gif

Taip taip, aš jau tą seniai pastebėjau drinks_cheers.gif Dabar vaikas apsirgęs, bet kai pasveiks mielai prisijungčiau į popietinį pasivaikščiojimą, man tiktų nuo 16 val. 4u.gif

Jei dažniau susitiktumėme, manau ir kalbėti apie ką būtų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatyte.r: 24 rugsėjo 2010 - 20:37
Sveikutės, aš į jūsų būrį galėčiau prisijungt?
Atsakyti
QUOTE(Jolare @ 2010 09 24, 21:37)
Sveikutės, aš į jūsų būrį galėčiau prisijungt?

sveika atvykūs smile.gif matau kad ir jūsų antras vaikutis kovo mėnesį gimė kaip ir mano dukrytė thumbup.gif kokie sutapimai, gal kartu darželį vaikučiai eis. pas jūs berniukas ar mergaitė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(renatyte.r @ 2010 09 24, 21:35)
Taip taip, aš jau tą seniai pastebėjau  drinks_cheers.gif Dabar vaikas apsirgęs, bet kai pasveiks mielai prisijungčiau į popietinį pasivaikščiojimą, man tiktų nuo 16 val.  4u.gif

Jei dažniau susitiktumėme, manau ir kalbėti apie ką būtų  rolleyes.gif

mum irgi toks laikas tinka, tai vat jau orai atšals nuo pirmadienio verysad.gif , bet šilčiau apsirengsim ir jokie orai nebus baisūs, išskyrus lietaus ax.gif
Atsakyti