Įkraunama...
Įkraunama...

Žvėryno gyventojos!

QUOTE(renatyte.r @ 2010 08 31, 14:30)
Gerai paiilsėkite  4u.gif Sunku papasakoti kur gatvė, bet iš pagrindinės Paribio g. reikia važiuoti į apačią. Kiek prisimenu tu irgi gyveni Panoramos pusėje, tai ir sakau, kad būsime kaimynėmis  drinks_cheers.gif

aciu Renatyte 4u.gif , o as ir gyvenu Paribio gatvej mirksiukas.gif pasimatysim dazniau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 09 01, 13:04)
aciu Renatyte  4u.gif , o as ir gyvenu Paribio gatvej  mirksiukas.gif  pasimatysim dazniau  mirksiukas.gif

šiaip žverynas nėra didelis, galima visom mamytėm susitikti dažniau, bet deja vis kažkaip nepavyksta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozenyte: 05 rugsėjo 2010 - 09:09
QUOTE(Bozenyte @ 2010 09 05, 10:08)
šiaip žverynas nėra didelis, galima visom mamytėm susitikti dažniau, bet deja vis kažkaip nepavyksta verysad.gif

Būtent!Reiktų iš anksto pažiūrėt prognozes orų ir išsirinkt dieną,kad pvz.oras būtų,kaip šiandien!
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 09 05, 13:55)
Būtent!Reiktų iš anksto pažiūrėt prognozes orų ir išsirinkt dieną,kad pvz.oras būtų,kaip šiandien!

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2010 09 05, 10:08)

tai taip, tik sitas forumas merdeja, toks jausmas kad zveryne penkios mamos gyvena doh.gif biggrin.gif

mes tai Juodkrantej sedim, paskutine saulyte gaudom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 09 05, 22:40)
tai taip, tik sitas forumas merdeja, toks jausmas kad zveryne penkios mamos gyvena  doh.gif  biggrin.gif

mes tai Juodkrantej sedim, paskutine saulyte gaudom  smile.gif

drinks_cheers.gif penkios mamos lotuliukas.gif , o darželiai perpildyti. šiandien buvau nuejus į darželį nunešti kai kuriuos dokumentus ir pasiteiravau kelinti esam, tai 29 (užsirašėm, kai tik gimėm), papuolam kitais metais, tik gaila kad nuo rugsėjo o ne nuo kovo, kai sukanka 2, nes gerai būtų į darbą grįšti. bet arčiau pavasario galvosim ką čia daryt, ar vesti į privatų darželį, auklę pasamdyt ar pratęsti vaikų priežiūros atostogas.

Papildyta:
tai gal bandom planuot susitikimą, kada kam būtų patogiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2010 09 06, 21:31)
drinks_cheers.gif penkios mamos lotuliukas.gif , o darželiai perpildyti. šiandien buvau nuejus į darželį nunešti kai kuriuos dokumentus ir pasiteiravau kelinti esam, tai 29 (užsirašėm, kai tik gimėm), papuolam  kitais metais, tik gaila kad nuo rugsėjo o ne nuo kovo, kai sukanka 2, nes gerai būtų į darbą grįšti. bet arčiau pavasario galvosim ką čia daryt, ar vesti į privatų darželį, auklę pasamdyt ar pratęsti vaikų priežiūros atostogas.

Papildyta:
tai gal bandom planuot susitikimą, kada kam būtų patogiau?  g.gif

5 mamos ir viena ne mama lotuliukas.gif
Bandom planuot manau.Man tai labai įvairiai tinka.Kai kuriom dienom ir nuo 11val.būnu laisva...siūlykit,aš derintis galiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 09 07, 12:15)
5 mamos ir viena ne mama  lotuliukas.gif 
Bandom planuot manau.Man tai labai įvairiai tinka.Kai kuriom dienom ir nuo 11val.būnu laisva...siūlykit,aš derintis galiu  rolleyes.gif

Ir dar viena kol kas ne mama lotuliukas.gif aš irgi už susitikimą,dabar esu gan laisva tai tiks visas laiakas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2010 09 06, 20:31)
drinks_cheers.gif penkios mamos lotuliukas.gif , o darželiai perpildyti. šiandien buvau nuejus į darželį nunešti kai kuriuos dokumentus ir pasiteiravau kelinti esam, tai 29 (užsirašėm, kai tik gimėm), papuolam  kitais metais, tik gaila kad nuo rugsėjo o ne nuo kovo, kai sukanka 2, nes gerai būtų į darbą grįšti. bet arčiau pavasario galvosim ką čia daryt, ar vesti į privatų darželį, auklę pasamdyt ar pratęsti vaikų priežiūros atostogas.

Žinok į privatų darželį irgi paskambink ir užsirašyk iš anksto (dėl visa ko), nes gali būti, kad juose vietos nebus kovo mėn. g.gif
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2010 09 07, 14:18)
Žinok į privatų darželį irgi paskambink ir užsirašyk iš anksto (dėl visa ko), nes gali būti, kad juose vietos nebus kovo mėn.  g.gif

ačiū už patarimą.
man geriausiai būtų gal arčiau vakaro, nes dukrytė pietų miegelio eina skirtingai miegot ir išmiega ivairei. tad gal kokią 17, ar 18 valandą?
ir prie tvenkinio, nes iki vingio parko toloka eit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2010 09 07, 16:00)
ačiū už patarimą.
man geriausiai būtų gal arčiau vakaro, nes dukrytė pietų miegelio eina skirtingai miegot ir išmiega ivairei. tad gal kokią 17, ar 18 valandą?
ir prie tvenkinio, nes iki vingio parko toloka eit 4u.gif

Tokiu laiku ir aš prisijungčiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2010 09 06, 21:31)
drinks_cheers.gif penkios mamos lotuliukas.gif , o darželiai perpildyti. šiandien buvau nuejus į darželį nunešti kai kuriuos dokumentus ir pasiteiravau kelinti esam, tai 29 (užsirašėm, kai tik gimėm), papuolam  kitais metais

o kokiam darzelyje?
Atsakyti