QUOTE(renatyte.r @ 2010 08 31, 14:30)
O man karsčiai patiko, taip gaila, kad vasara baigiasi
Tai pirmą dieną tik nuvesiu pasižvalgyti, iš karto nepaliksiu, po truputį pratinsiu
Papildyta:
Gerai paiilsėkite
Sunku papasakoti kur gatvė, bet iš pagrindinės Paribio g. reikia važiuoti į apačią. Kiek prisimenu tu irgi gyveni Panoramos pusėje, tai ir sakau, kad būsime kaimynėmis
Papildyta:
O į kokį darželį eina vaikai? Jei į Boružę, ar patinka? Gal plačiau papasakotum kaip ten aukletojos, maistas ir pan.
Mažius iki dabar ėjo į Vėžliuką.Pervedam į Boružėlę,nes su didžiausia isterija nori eiti į tą patį darželį,kaip ir sesė
Dičkė Boruželę lanko jau beveik 2 metus.Jai patinka ir auklėtojos-viskas.Maistas...na,galėtų žinoma būt ir geresnis,bet ko norėt iš valdiškos įstaigos...Auklėtoja tik 1 labai nepatiko Emilei.Pirmiausiai mes bandėm eiti į Žvaigždučių grupę,tai auklėtoja
neduok Dieve,bet viskas labai priklauso nuo Jūsų požiūrio į auklėjimą.Mums netiko,kad Žvaigždučių auklėtoja,norėdama kažką pasiekti naudojo grubumą,šiurkštumą,kėlė balsą.Mes vaikus auklėjam maždaug tokia politika: vaikas turi suprasti savo poelgius,o padėti suprasti padedam mes,ne rėkimu,barimusi ar mušimu,o aiškinimu.Tiesiog pasakom,kaip kiekvienas veiksmas pasidaro dėl tam tikros priežasties ir,kad veiksmas turi atoveiksmį.Šia politika naudojasi dabartinė Emilės auklėtoja-Janina.Dabar Emilė Smalsučių grupėje,esam labai patenkinti,o Emilė auklėtoją labai labai myli.
Mažiui ieškojom grupės,kad auklėtojos būtų jaunos,aktyvios,švelnios ir vėl gi naudojančios tą patį auklėjimo būdą.Nes šiaip mažiukas kažkaip nepakelia jokio balso kėlimo..Galbūt todėl,kad nepratęs prie to,nes esa kartą buvus tokia situacija:
Aš gaminau valgyt,priėjo mažas ir staiga kaip kando man į šlaunį
O man tiesiog išsprūdo tokiu griežtesniu,piktesniu tonu: -Viliau,ką darai???
Tai žinokit tik sustingo,lūpytę patempė ir apsiverkė
Jautrus jis tokiems dalykams.Šiaip tikimės,kad greit apsipras naujoj grupėj