Merginos, ar vesite avo atžalas nuo rudens į darželį? Mūsų nelabai nori priimti, nežinau ką daryti Esu užrašiusi į Boružėlę.
QUOTE(renatyte.r @ 2010 05 25, 19:02)
Merginos, ar vesite avo atžalas nuo rudens į darželį? Mūsų nelabai nori priimti, nežinau ką daryti Esu užrašiusi į Boružėlę.
mes tai irgi i boruzeli eisim, bet nuo kitu metu rugsejo menesio, nors 2 sukanka kovo , o noreciau i darba gristi, tai nzn., kaip cia dar darysiu, gal bandysiu tartis kad priimti nuo pavasario.
o tai kodel nenori priimti?
QUOTE(Bozenyte @ 2010 05 26, 11:36)
mes tai irgi i boruzeli eisim, bet nuo kitu metu rugsejo menesio, nors 2 sukanka kovo , o noreciau i darba gristi, tai nzn., kaip cia dar darysiu, gal bandysiu tartis kad priimti nuo pavasario.
Vietų nėra Mūsų eilė per 20 vietų pasistūmė, prisirašė visokie turintys pirmenybę: daugiavaikės, vienišos mamaos ir pan.
Buvau nuėjusi į privatų darželį, gal savo vaiką ten ir vesiu, jei niekas nepasikeis valstybiniame
sveikos, pas mus kaip visada tylu ramu, nei vienos gyvos duses
kaip jums sekas atostogaut mielosios mamos, mes tai katik grizom is kaimo, buvom su dukryte isvaziavusios pas mano mociute, kuri gyvena tarp dideliu lauku, misku, aplinkui nieko nera jokio surmulio tai grizom kaip niekad pailsejusios ir issimiegojusios, nes maniske pietu miego nuluzdavo 3 valandom ir as kartu pabusim savaite namuose ir tada varysim prie juros pailset... tai va, kas pas jus naujesnio?
kaip jums sekas atostogaut mielosios mamos, mes tai katik grizom is kaimo, buvom su dukryte isvaziavusios pas mano mociute, kuri gyvena tarp dideliu lauku, misku, aplinkui nieko nera jokio surmulio tai grizom kaip niekad pailsejusios ir issimiegojusios, nes maniske pietu miego nuluzdavo 3 valandom ir as kartu pabusim savaite namuose ir tada varysim prie juros pailset... tai va, kas pas jus naujesnio?
jooo , tikrai kaip tylu cia, kur visos prapuole ?
o mes va ruosiames sunelio gimtadieniui savaitgali ir pirmadieni maunam prie juros
o mes va ruosiames sunelio gimtadieniui savaitgali ir pirmadieni maunam prie juros
QUOTE(Mytee @ 2010 06 23, 15:56)
jooo , tikrai kaip tylu cia, kur visos prapuole ?
mes irgi pirmadieni svavaitei varom, o jus butent kur?
Gal kuri liepos 10-13d. nebus išvažiavusi atostogų ir norės daug laiko praleisti lauke,jei bus geras oras?Nes lieku su mažiais,o jiems tik duok siaust parke,po darželio
QUOTE(Magnifique @ 2010 06 26, 14:53)
Gal kuri liepos 10-13d. nebus išvažiavusi atostogų ir norės daug laiko praleisti lauke,jei bus geras oras?Nes lieku su mažiais,o jiems tik duok siaust parke,po darželio
jei ka turesim omeny
QUOTE(Bozenyte @ 2010 06 26, 12:43)
mes irgi pirmadieni svavaitei varom, o jus butent kur?
mes i Juodkrante
Sveikos,
mes ką tik grįžome iš atostogų Graikijoje. Taip pailsėjau, atsigavau
mes ką tik grįžome iš atostogų Graikijoje. Taip pailsėjau, atsigavau
Beja, pasidžiaugsiu, kad mano vaiką vis dėlto priėmė į Boružėlės darželį
Tikiuosi iki rugsėjo niekas neapsikeis...
Tikiuosi iki rugsėjo niekas neapsikeis...
QUOTE(Mytee @ 2010 06 26, 23:41)
mes i Juodkrante
mes Sventojoj buvom, super orai,idegem, beje liepos 3 d. buvo sventojoje bitelandas, ir mes su dukryte pirma karta laimejom per visa savo gyvenima telefona!!! buvo konkursas su aitvaru (reikejo patiems padaryt)
tai laimes buvo nors karta man pasiseke