Įkraunama...
Įkraunama...

Žvėryno gyventojos!

Merginos, ar vesite avo atžalas nuo rudens į darželį? Mūsų nelabai nori priimti, nežinau ką daryti doh.gif Esu užrašiusi į Boružėlę.
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2010 05 25, 19:02)
Merginos, ar vesite avo atžalas nuo rudens į darželį? Mūsų nelabai nori priimti, nežinau ką daryti  doh.gif Esu užrašiusi į Boružėlę.

mes tai irgi i boruzeli eisim, bet nuo kitu metu rugsejo menesio, nors 2 sukanka kovo verysad.gif , o noreciau i darba gristi, tai nzn., kaip cia dar darysiu, gal bandysiu tartis kad priimti nuo pavasario.
o tai kodel nenori priimti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2010 05 26, 11:36)
mes tai irgi i boruzeli eisim, bet nuo kitu metu rugsejo menesio, nors 2 sukanka kovo verysad.gif , o noreciau i darba gristi, tai nzn., kaip cia dar darysiu, gal bandysiu tartis kad priimti nuo pavasario.
o tai kodel nenori priimti?  blink.gif

Vietų nėra doh.gif Mūsų eilė per 20 vietų pasistūmė, prisirašė visokie turintys pirmenybę: daugiavaikės, vienišos mamaos ir pan.
Buvau nuėjusi į privatų darželį, gal savo vaiką ten ir vesiu, jei niekas nepasikeis valstybiniame g.gif
Atsakyti
sveikos, pas mus kaip visada tylu ramu, nei vienos gyvos duses wub.gif
kaip jums sekas atostogaut mielosios mamos, mes tai katik grizom is kaimo, buvom su dukryte isvaziavusios pas mano mociute, kuri gyvena tarp dideliu lauku, misku, aplinkui nieko nera jokio surmulio tai grizom kaip niekad pailsejusios ir issimiegojusios, nes maniske pietu miego nuluzdavo 3 valandom ir as kartu thumbup.gif pabusim savaite namuose ir tada varysim prie juros pailset... ax.gif tai va, kas pas jus naujesnio?
Atsakyti
jooo , tikrai kaip tylu cia, kur visos prapuole ? doh.gif

o mes va ruosiames sunelio gimtadieniui savaitgali ir pirmadieni maunam prie juros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 06 23, 15:56)
jooo , tikrai kaip tylu cia, kur visos prapuole ?  doh.gif

o mes va ruosiames sunelio gimtadieniui savaitgali ir pirmadieni maunam prie juros  wub.gif

thumbup.gif mes irgi pirmadieni svavaitei varom, o jus butent kur? 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri liepos 10-13d. nebus išvažiavusi atostogų ir norės daug laiko praleisti lauke,jei bus geras oras?Nes lieku su mažiais,o jiems tik duok siaust parke,po darželio doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 06 26, 14:53)
Gal kuri liepos 10-13d. nebus išvažiavusi atostogų ir norės daug laiko praleisti lauke,jei bus geras oras?Nes lieku su mažiais,o jiems tik duok siaust parke,po darželio  doh.gif  thumbup.gif

jei ka turesim omeny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2010 06 26, 12:43)
thumbup.gif  mes irgi pirmadieni svavaitei varom, o jus butent kur? 4u.gif

mes i Juodkrante bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

mes ką tik grįžome iš atostogų Graikijoje. Taip pailsėjau, atsigavau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatyte.r: 28 birželio 2010 - 07:19
Beja, pasidžiaugsiu, kad mano vaiką vis dėlto priėmė į Boružėlės darželį thumbup.gif
Tikiuosi iki rugsėjo niekas neapsikeis...
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 06 26, 23:41)
mes i Juodkrante  bigsmile.gif

mes Sventojoj buvom, super orai,idegem, beje liepos 3 d. buvo sventojoje bitelandas, ir mes su dukryte pirma karta laimejom per visa savo gyvenima telefona!!! thumbup.gif buvo konkursas su aitvaru (reikejo patiems padaryt) 4u.gif
tai laimes buvo smile.gif nors karta man pasiseke
Atsakyti