Įkraunama...
Įkraunama...

Žvėryno gyventojos!

QUOTE(renatyte.r @ 2010 04 26, 19:50)
Tai gal rytoj 11 val. aikštelėje prie tilto?  bigsmile.gif

iki keliu jus busit, nes abejoju ar spesim 11 valandai, jei ka veliau mes prisijungtumem 12 kazkur, jeigu bus geras oras, nes perduoda rydenai lietu, jei ka kaip jus atpazinti? mes busim su zydru dviratuku
Papildyta:
QUOTE(Bozenyte @ 2010 04 26, 21:42)
iki keliu jus busit, nes abejoju ar spesim 11 valandai, jei ka veliau mes prisijungtumem 12 kazkur, jeigu bus geras oras, nes perduoda rydenai lietu, jei ka kaip jus atpazinti? mes busim su zydru dviratuku

ryte dar tiksliai parasysiu apie 10 valanda ryto,ar ateisim, jei taip tai kelinta prisijungsim, daugmaz matysiu kelinta dukryte eis miegot ir kelinta apytiksliai atsikels.
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2010 04 26, 21:47)
Papildyta:

ryte dar tiksliai parasysiu apie 10 valanda ryto,ar ateisim, jei taip tai kelinta prisijungsim, daugmaz matysiu kelinta dukryte eis miegot ir kelinta apytiksliai atsikels.

vaikas katik uzmigo, tad tikrai nespesim, eisim i lauka tarp 13-14 valandos prie tvenkinuko, jei nelys. tad prasom prisijungti, mes kaip minejom su zydru dviratuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2010 04 26, 19:50)
Tai gal rytoj 11 val. aikštelėje prie tilto?  bigsmile.gif

mes tai siandien turbut isvis neisim i lauka, nes vejas tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 04 27, 10:33)
mes tai siandien turbut isvis neisim i lauka, nes vejas tai  doh.gif

Mes irgi nėjome schmoll.gif

Gal tada penktadieni planuojame?
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2010 04 27, 13:39)
Mes irgi nėjome  schmoll.gif

Gal tada penktadieni planuojame?

siandien mano mazius biski apsirgo, tai jei pasveiksim atleksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 04 21, 15:27)
musu lelyte po gero menesiuko turetu gimti  smile.gif  o  suneliui Birzelio 27d. bus 2 metukai  smile.gif

mes daznai bunam toje aiksteleje  bigsmile.gif

O mano geguzes 9 d. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2010 04 28, 16:46)
O mano geguzes 9 d.  rolleyes.gif

taip, gi tikrai prisiminiau tave is 2010 Geguziuku bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Su mamyčių diena,Žvėryno esamos ir būsimos mamytės smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovile132 @ 2010 05 04, 14:42)

kaip mane nervuoja tokios, kur kaisioja savo skelbimus ne i tema poster_offtopic.gif

is principo niekada neinu ziuret ka reklamuoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 05 05, 11:36)
kaip mane nervuoja tokios, kur kaisioja savo skelbimus ne i tema poster_offtopic.gif

is principo niekada neinu ziuret ka reklamuoja  schmoll.gif

Pritariu,man irgi tos reklamos kažkaip nepatinka,bent į atitinkamą skiltį dėtų,tai gal dėmesio ten ir sulauktų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2010 04 28, 16:46)
O mano geguzes 9 d.  rolleyes.gif

o gal jau pagimde!!! 4u.gif
nuosirdziausi sveikinimai sulaukus leliuko soske.gif
Atsakyti
Labas mamos,
atsiprasau, kad isiterpiu i pokalbius, bet ieskome seimos is Zveryno sudalyvauti diskusijoje, gal kuri noretumete. Parasysiu ir ieskomos seimos atrankos kriterijus.
aciu

Rinkos tyrimu kompanija iesko seimos diskusijai.
butinai turi atitikti siuos kriterijus
atlygis 150 lt uz abu apsilankymus seimoje.

Dar kartą siunčiame prašymą paieškoti šeimos gyvenančios Žvėryno rajone:

* Ši šeima turi gyventi senos statybos daugiabutyje
* Vienas arba abu tėvai krizės metu, turi būti netekę darbo ir vis dar jo neturėti
* Šeimos pajamos turi būti apie 500 lt. vienam šeimos nariui.
* Tėvų amžius turi būti nuo 40 iki 60 m.
* Šeimoje turi augti (1,2,3) vaikai iki 18 m.
* Šeimos nariai turi vartoti ir nebūti nusistatę prieš greitai paruošiamus maisto produktus, tokius kaip užpilamos sriubos, kavos, buljonai, šokoladiniai batonėliai
Šeimos nariai – turėtų bent kartą per mėnesį valgyti šokoladinius batonėlius (Lion, Kit Kat), naudotų sultinio kubelius, tirpias sriubas (Maggi) ar 3in1 kava (NESCAFE). Jeigu vartoja ne viską, tai neturėtų būti nusistatę prieš tuos produktus

* Šeima turi sutikti įsileisti mus į svečius vieną arba du kartus ( vizitas užtruks po 0,5 val.) pirmo vizito laikas derinamas, antro vizito laikas Birželio 4 d. 18:30 val. (nekeičiamas)
* Vizito metu visi šeimos nariai (bent jau abu tėvai) turi būti namie
* Prieš skambindami mes turime būti tikri, kad šeima norės mus įsileisti ir su mumis bendrauti.

jei noretumete sudalyvauti diskusijoje ir atitinkate kriterijus, parasykite man az arba kristinuv@gmail.com
aciu
Atsakyti