Įkraunama...
Įkraunama...

Žvėryno gyventojos!

Pas mane Vėlykos-ŠD.Balandžio 1 dantį išpjovė protinį,tai Vėlykas badaudama,sutinus ir skaudanti sutikau.. unsure.gif O dabar nors tupiu su pažyma namie,bet reikalų daug...ryte keliuos anksti-vaikus į darželius ruošiu ir vedu ir pas chirurgę burnos dažnai vaikštau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 04 07, 19:57)
Pas mane Vėlykos-ŠD.Balandžio 1 dantį išpjovė protinį,tai Vėlykas badaudama,sutinus ir skaudanti sutikau..  unsure.gif  O dabar nors tupiu su pažyma namie,bet reikalų daug...ryte keliuos anksti-vaikus į darželius ruošiu ir vedu ir pas chirurgę burnos dažnai vaikštau  doh.gif

Su praėjusiom šventėm visas 4u.gif

Boženyte, tikrai sunku, kai vaikas serga. Sveikite greičiau 4u.gif

Taip sunkiai dantis gyja? Man prieš naujuosius iš karto du protinius ištraukė, bet labai gerai sugijo. Dvi dienas tik pilnai išsižioti negalėjau, bet jokių nuskausminamųjų vaistų net nereikėjo.
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2010 04 08, 14:12)
Su praėjusiom šventėm visas  4u.gif

Boženyte, tikrai sunku, kai vaikas serga. Sveikite greičiau  4u.gif

Taip sunkiai dantis gyja? Man prieš naujuosius iš karto du protinius ištraukė, bet labai gerai sugijo. Dvi dienas tik pilnai išsižioti negalėjau, bet jokių nuskausminamųjų vaistų net nereikėjo.

Man ne rovė,o pjovė..su visokiais žandikaulio gręžimais ir panašiai doh.gif doh.gif Vaistų tiek sugėriau,kad gal kada eisiu pasitikrint skrandžio,nes sakė,kad tokios dozės per kelias dienas gali opas išėst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 04 08, 17:07)
Man ne rovė,o pjovė..su visokiais žandikaulio gręžimais ir panašiai  doh.gif  doh.gif  Vaistų tiek sugėriau,kad gal kada eisiu pasitikrint skrandžio,nes sakė,kad tokios dozės per kelias dienas gali opas išėst  doh.gif

Tada viskas aišku. Vargšėlė, laikykis 4u.gif
Atsakyti
PAGALIAU atsilo oras thumbup.gif saulyte kepina, kaip vasara, net nesinori eit namucio, zuikis mano beveik pasveiko, jau vakar pirma diena buvom iseje i lauka ilgesniam laiko, siulau kokia diena susimatyt po savaitgalio, nes savaitgali vaiuosim pirsliaut 4u.gif
nuotaika visai kitokia, kai pavasaris atejo smile.gif
siandien bus per laida be grimo, apie ekologija, nors tiek daug visokios informacijos apie tai, bet vistiek labai idomu pasiklausit, gal ka naujo pasakys, ypac manau aktualu tema ar verata ir galima pasitiket ukininku turgeliais
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2010 04 12, 12:58)
PAGALIAU atsilo oras thumbup.gif saulyte kepina, kaip vasara, net nesinori eit namucio, zuikis mano beveik pasveiko, jau vakar pirma diena buvom iseje i lauka ilgesniam laiko, siulau kokia diena susimatyt po savaitgalio, nes savaitgali vaiuosim pirsliaut 4u.gif

A6 prisijungsiu prie susitikimo bigsmile.gif
Man tinka laikas iki 13 val. ir po 16 val., kai vaikas nemiega ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2010 04 12, 14:47)
A6 prisijungsiu prie susitikimo  bigsmile.gif
Man tinka laikas iki 13 val. ir po 16 val., kai vaikas nemiega  ax.gif

drinks_cheers.gif laikas mum irgi tinka
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2010 04 12, 13:47)
A6 prisijungsiu prie susitikimo  bigsmile.gif
Man tinka laikas iki 13 val. ir po 16 val., kai vaikas nemiega  ax.gif

Renatyte, man atrodo as tave vakar maciau su dukryte, is vezimo pazinau blush2.gif zaidimu aikstelej prie Vingio parko bigsmile.gif bet as jau sedejau ant suoliuko nusikalus, nes visa diena lakstymo buvo, tai vyras paskui maziu varinejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2010 04 16, 16:06)
Renatyte, man atrodo as tave vakar maciau su dukryte, is vezimo pazinau  blush2.gif  zaidimu aikstelej prie Vingio parko  bigsmile.gif  bet as jau sedejau ant suoliuko nusikalus, nes visa diena lakstymo buvo, tai vyras paskui maziu varinejo  ax.gif

Tikriausiai drinks_cheers.gif
Kai tokie geri orai, tai mes vis lauke sėdime ax.gif Tai į vieną aikštelę, tai į kitą nueiname.
Kažkaip nepastebėjau tavęs blush2.gif

O tau visai nedaug liko iki gimdymo? Kaip sveikata? Jaučiu sunku paskui vaiką varinėti su pilvuku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatyte.r: 16 balandžio 2010 - 18:23
QUOTE(renatyte.r @ 2010 04 16, 18:21)
Tikriausiai  drinks_cheers.gif
Kai tokie geri orai, tai mes vis lauke sėdime  ax.gif Tai į vieną aikštelę, tai į kitą nueiname.
Kažkaip nepastebėjau tavęs  blush2.gif

O tau visai nedaug liko iki gimdymo? Kaip sveikata? Jaučiu sunku paskui vaiką varinėti su pilvuku?

mes irgi stengiames kuo daugiau but lauke kai geras oras mirksiukas.gif

nebedaug jau liko, o paskui maziu sunku tikrai lakstyt, bet vyras daug padeda, einam kartu i lauka, as viena jau retai kada ir iseinu su vaiku doh.gif
Atsakyti
Sveikos Zveryno mamytes.
Mes jau 10 metu gyvename Pusu g. Turime dukryte 4,5 m ir dar laukiame dar vienos lelytes nestuke.gif . Butu malonu prisijungti prie kaimyniu:)) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimap @ 2010 04 19, 13:09)
Sveikos Zveryno mamytes.
Mes jau 10 metu gyvename  Pusu g. Turime dukryte  4,5 m ir dar laukiame dar vienos lelytes nestuke.gif  . Butu malonu prisijungti prie kaimyniu:)) smile.gif

sveika atvykus i musu namucius smile.gif
Atsakyti