Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(Elegant @ 2010 01 24, 18:18)
Toks arbūzinis, vasaraiškas kvapas, bet laikosi tikrai gerai  smile.gif

Kad visai ne arbūzinis, net nepanašu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 01 24, 17:18)
gal kuri esate juos naudojusi?kaip kvapas?ar ilgai laikosi? 4u.gif

Purškiklis ,,Treselle" (04333)

VIRŠUTINĖ NATA
Pipiruogės
Cikorija

ŠIRDIES NATA
Lotosai
Rožės
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 01 24, 18:18)
Toks arbūzinis, vasaraiškas kvapas, bet laikosi tikrai gerai  smile.gif

vasarai manau per stiprus kvapas ir tikrai ne arbuzinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo funnygirl-: 25 sausio 2010 - 15:00
5 katalogas thumbup.gif
http://www.avon-foru...qflfhr3m0enlqb3
Atsakyti
Kiek 3 kataloge kainuos bespalvis makijazo pagrindas Magix?
Atsakyti
labai grazus tas melynas krepsys is 5c.. wub.gif tikiuosi ir pas mus jis bus rolleyes.gif
Atsakyti
reikalinga konsultantes pagalba,buvau uzsisakiusi tonalini pagrinda jautriai odai,ar raminamasis pagrindas,buteliuko pavadinimas issitrine,ir dabar pasimeciau noriu svesiausio,labiau oda priminancia spalva,tik nezinau koks pavadinimas NUDE AR IVORY.
Atsakyti
gal kas bandet spindesio suteikiancius pudros rutuliukus, gal kas galit apibudint koki efekta suteikia, ar galima visam veidui naudoti ar tik skruostam ir t.t. dekui smile.gif
konkreciai domina tie patis sviesiausi svelniai roziniai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 01 26, 18:52)
gal kas bandet spindesio suteikiancius pudros rutuliukus, gal kas galit apibudint koki efekta suteikia, ar galima visam veidui naudoti ar tik skruostam ir t.t. dekui smile.gif
konkreciai domina tie patis sviesiausi svelniai roziniai rolleyes.gif

As turiu aukso spalvos,esu labai patenkinta naudoju ir skruostams riskiai pudruodama,ir lengvai veido konturus,seip rutuline pudra isilaiko ilgiau nei biri
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2010 01 26, 18:58)
As turiu aukso spalvos,esu labai patenkinta naudoju ir skruostams riskiai pudruodama,ir lengvai veido konturus,seip rutuline pudra isilaiko ilgiau nei biri

o blyzguciai sios pudros pavieniai gaunasi ant veidoar toks smulkus tvarkingas svytejimas, o spalva labai ryski
Atsakyti
QUOTE(Juonasita @ 2010 01 26, 14:07)
Kiek 3 kataloge kainuos bespalvis makijazo pagrindas Magix?

nebus jo
Atsakyti
Mergaites o kaip tie skaistalai gelytes formos? bigsmile.gif 4u.gif nerandu kaip vadinas.. unsure.gif
Atsakyti