Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(Mili04 @ 2010 01 23, 17:59)
20,90lt putu kina

aha apie 3kompanijos motyvacines programas
Bet jei darai visus tris uzsakymus tai tikrai negausi triju tusu kiekviena kart vis kita -preke arba dvi arba viena arba visos trys kartu.

Tai parašyta,kad galima gauti tik kartą.
Atsakyti
jūs dabar man neišpruselei paaiškinkit kaip tą pudrą su mineralais naudot biggrin.gif ten visa pudra po tuo dangteliu su skylutėm yra, tai kaip ją su šepetuku pasiekt? biggrin.gif apverst indelį kad pribirtų ant viršaus ? blush2.gif o kiek tada jos ten reik, na žodžiu visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 01 23, 19:33)
jūs dabar man neišpruselei paaiškinkit kaip tą  pudrą su mineralais naudot biggrin.gif ten visa pudra po tuo dangteliu su skylutėm yra, tai kaip ją su šepetuku pasiekt? biggrin.gif  apverst indelį kad pribirtų ant viršaus ? blush2.gif  o kiek tada jos ten reik, na žodžiu visai doh.gif

Užsuktą indelį apverčiat, lengvai krestelit. atverčiat ir atsukat, dalis pudros bus nesubyrėję atgal. tada pamirkot teptuką, krestelit ir pudruojat veidą.
Atsakyti
turiu tusa, pirkta pries gera savaite
superhock, pabandziau tik ant vienos akies smile.gif netinka jis man
gal kas nori? atiduociau
vilnius
Atsakyti
noreciau suzinoti nuomone apie putas ir tonika is 75 psl (pure pore-fection) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2010 01 23, 17:12)
Tai parašyta,kad galima gauti tik kartą.

Niu nzn man vadybininke taip pasakojo ka as jum parasiau. nu taip tuso du kartus negausit jei pirma savaite gavot daugiau negausit tik po viena preke viena karta. nu nzn ar supratot ka noriu pasakyti.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Mergaites, kaip lupdazis atsinaujinantis? bigsmile.gif 4u.gif buciau dekinga uz ats
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 23 sausio 2010 - 23:41
Sveikos,

gal kuri galetumete atsiusti lankstinuka demo i az? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 24, 01:39)
Labas vakaras  4u.gif Mergaites, kaip lupdazis atsinaujinantis?  bigsmile.gif  4u.gif buciau dekinga uz ats

Tai kad tų atsinaujinančių krūvos visokių rūšių, kurią konkrečiai turit galvoje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 01 23, 22:54)
Užsuktą indelį apverčiat, lengvai krestelit. atverčiat ir atsukat, dalis pudros bus nesubyrėję atgal. tada pamirkot teptuką, krestelit ir pudruojat veidą.

ačiū 4u.gif 4u.gif panašiai ir galvojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 23, 23:20)
turiu tusa, pirkta pries gera savaite
superhock, pabandziau tik ant vienos akies  smile.gif

O KAIP TU SUZINOJAI, KAD JIS TAU NETINKA? g.gif

QUOTE(*Bitukas* @ 2010 01 24, 12:04)
gal kuri galetumete atsiusti lankstinuka demo i az?  4u.gif

JUK NUEIK I SAVO www.avon.lt _prisijunk ir jau pradiniam lape rasi DEMO ir 2, ir 3 kamp.
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 01 24, 12:36)
Tai kad tų atsinaujinančių krūvos visokių rūšių, kurią konkrečiai turit galvoje?  biggrin.gif

Ui sorry.. kai ne konsultante tai nzn 4u.gif na jie yra jei el kataloge, tai 19psl kainave 19lt dabar 12.90lt 4u.gif vadinas patvarus atsinaujinantys lupu dazai.. ten man uzkliuvo keletas spalvyciu, nes jieskau tokiu nude jei zinot si terimina 4u.gif ir norejau paklaust, ar jie tokie daugiau kreminiai ir is vis kaip jie ant lupu? 4u.gif beja Kaune kur galima spalvytes gyvai pazet? 4u.gif
Atsakyti