Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

Sveikos.Mačiau jau pasibaigė konkursas TOP lygio konsultantams ir Rožių klubo nariams.Ar laimėjot kas nors? smile.gif
Atsakyti
Ar kuri naudosites Demo pasiulimu,8vnt lupu dazu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2010 01 22, 23:30)
Sveikos.Mačiau jau pasibaigė konkursas TOP lygio konsultantams ir Rožių klubo nariams.Ar laimėjot kas nors? smile.gif

nors ir esu II lygio TOPE, bet nieko nelaimejau. Reikejo 8.000 lt apyvarta padaryt, padariau tik 7266 lt blink.gif

QUOTE(dėja @ 2010 01 23, 00:25)

ne. brangoka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 01 22, 23:27)
ne. brangoka blink.gif

vnt apie 7lt,nera labai brangu,tik vat buvau susigundziusi,bet pagalvojau spalvos bent pas mane tokios neinamos.Tai susilaikysiu g.gif .O kiek jei kataloge kainuos?

Ir dar domina kiek 3 kainuos vyriskos skutimosi zele-putos?kiek esu pirkusi tai vyras sake avon geriausios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dėja: 22 sausio 2010 - 23:36

Mąstau dar ax.gif
Atsakyti

Bet rimtai tie lūpų dažai tiek kainuos kiek parašyta 1 vnt - 1 LT?

Tai pvz jeigu aš įsigysiu 8 vnt,tai galėsiu bet kurį iš tų trijų rinkinių užsisakyti už 1 LT?
Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2010 01 23, 12:02)
Bet rimtai tie lūpų dažai tiek kainuos kiek parašyta 1 vnt - 1 LT?

Tai pvz jeigu aš įsigysiu 8 vnt,tai galėsiu bet kurį iš tų trijų rinkinių užsisakyti už 1 LT?

o as tos akcijos nesupratau g.gif ,kiek ir ka ten reikia pirkti,kas ten po 1lt.Nors tik trumpai permeciau,reikes pasistudijuoti blush2.gif ,o gal kuri papasakos?
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2010 01 22, 23:34)
vnt apie 7lt,nera labai brangu,tik vat buvau susigundziusi,bet pagalvojau spalvos bent pas mane tokios neinamos.Tai susilaikysiu g.gif .O kiek jei kataloge kainuos?

Ir dar domina kiek 3 kainuos vyriskos skutimosi zele-putos?kiek esu pirkusi tai vyras sake avon geriausios  biggrin.gif

Tie lupdaziai kainuosd 15.90lt veliau del putu pasakysiu nes db neturiu zurnalo smile.gif

Kas del tos akcijos : kiek as zinau jei perki 2 vnt. tai uz tai galit uzsisakyti tusa UZ 1LT kurio kaina jei neklystu 25lt
uz 4vnt perkant galit uzsisakyti tusa ir dvieju laku tinkini uz 1lt
uz 8vnt jums priklauso tusas nagu lakai ir pur blanka kvepalai .
reikes yrasyti kodus kaip ir su kremu rinkiniu.
tai gi jei pirma savaite uzsako kazkas 2vnt tai gaunat tusa jei kita savaite darot ir kazkas dar uzsisako 2vnt tai jus galit uzsisakyti nagu lakus arba jei dar darot trecia savaite ir kazkas uzsisako 4vnt jums priklauso kvepalai niu arba jei darot paskutine savaite ir turit visus 8vnt. tai uzsisakot is kart visa rinkini 4u.gif
Niu tikiuosi kazka suprasi mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai taip suprantu, kad perkant is 3c (ne is Demo) bet kuriu spalvu lupu dazus, gali imti tuos gaminius po 1lt. Perkant 2, galima imti blakstienu tusa uz 1lt, perkant 4, galima imti tusa uz 1lt ir nagu laku rinkini uz 1lt, perkant 8, galima tusa uz 1lt, laku rinkini uz 1lt ir tualetini vandeni uz 1lt rolleyes.gif
Papildyta:
Nu va, pries mane jau paaiskino tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 01 23, 14:32)
Tie lupdaziai kainuosd 15.90lt veliau del putu pasakysiu nes db neturiu zurnalo smile.gif

Kas del tos akcijos : kiek as zinau jei perki 2 vnt. tai uz tai galit uzsisakyti tusa UZ 1LT kurio kaina jei neklystu 25lt
uz  4vnt perkant galit uzsisakyti tusa ir dvieju laku tinkini uz 1lt
uz 8vnt jums priklauso tusas nagu lakai ir pur blanka kvepalai .
reikes yrasyti kodus kaip ir su kremu rinkiniu.
tai gi jei pirma savaite uzsako kazkas 2vnt tai gaunat tusa jei kita savaite darot ir kazkas dar uzsisako 2vnt tai jus galit uzsisakyti nagu lakus arba jei dar darot trecia savaite ir kazkas uzsisako 4vnt jums priklauso kvepalai niu arba jei darot paskutine savaite ir turit visus 8vnt. tai uzsisakot is kart visa rinkini 4u.gif
Niu tikiuosi kazka suprasi mirksiukas.gif

O Jus cia apie 3c rasote, ar as ko nezinau?
Atsakyti
aisku aciu 4u.gif ,ir lauksiu putu kainytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraTur @ 2010 01 23, 13:39)
O Jus cia apie 3c rasote, ar as ko nezinau?

20,90lt putu kina

aha apie 3kompanijos motyvacines programas
Bet jei darai visus tris uzsakymus tai tikrai negausi triju tusu kiekviena kart vis kita -preke arba dvi arba viena arba visos trys kartu.
Atsakyti