Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

Ateinu tarti šiokį tokį pagyros žodį tušui Super Curlacious, na visai nieko man jis, kurį laiką nenaudojau, ir dabar dažo puikiai, naudoju jį kiekvieną dieną, noriu sunaudot, tai nustebino išties, nesitikėjau, kad taip gerai dažys, matyt, kaip ir visi tušai reikia laiko, kol galima padoriai tepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 03 15, 19:24)
Ateinu tarti šiokį tokį pagyros žodį tušui Super Curlacious, na visai nieko man jis, kurį laiką nenaudojau, ir dabar dažo puikiai, naudoju jį kiekvieną dieną, noriu sunaudot, tai nustebino išties, nesitikėjau, kad taip gerai dažys, matyt, kaip ir visi tušai reikia laiko, kol galima padoriai tepti smile.gif

Aha as irgi is pradziu kai gavau galvojau koks s... ir nutrenkiau i kampa, o paskui ana diena prisiminiau ir pasidaziau tai toks visai nieko, aisku yra ir geresniu, bet ir sis visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 03 15, 20:25)
Aha as irgi is pradziu kai gavau galvojau koks s... ir nutrenkiau i kampa, o paskui ana diena prisiminiau ir pasidaziau tai toks visai nieko, aisku yra ir geresniu, bet ir sis visai nieko smile.gif

Šio tušo vieta pas mane tokia: Sunaudot sunaudosiu, ne visiškas š... bet tokio pačio tikrai nepirksiu ir pati tikrai nebūčiau pirkus, bet kaip sakoma, dovanotam arkliui į dantis nežiūrima, smagus tas žaidimas su žvaigždute buvo, kvepalų dar neišnaudojau, patinka kvapas biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš žaisdama tą žaidimą laimėjau. Kvepalų taip pat neišnaudojau, kvapas thumbup.gif,tušu iš pradžių buvau labai patenkinta, bet dabar "sugedo" pakuotė(nežinau kaip kitaip pavadinti) kiekvieną rytą vargstu kol ištraukiu šepetėlį, išsitraukia su visu vidiniu kamštuku į kurį nusibraukia tušas. Be to, pasidažius, blakstienos palieka apkibusios grumsteliais. mad.gif
Atsakyti
O as zaidima praziopsojau....... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2010 03 16, 13:28)

Matyt aš irgi, nes iškilo klausimas ''koks žaidimas'' .

Panaudojau kaukę žiemai skirta, oda iškart atsigavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 03 16, 17:05)
Matyt aš irgi, nes iškilo klausimas ''koks žaidimas'' .

Panaudojau kaukę žiemai skirta, oda iškart atsigavo  thumbup.gif

na,cia ejo kalba apie ta zaidima,kur pries ar po kaledu buvo,internetinis zaidimas avon psl mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2010 03 16, 14:28)

As irgi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte:) @ 2010 03 16, 17:13)
na,cia ejo kalba apie ta zaidima,kur pries ar po kaledu buvo,internetinis zaidimas avon psl  mirksiukas.gif

Taip taip... svetaineje linksmos uzduoteles buvo, reikejo rinkti zvaigzdutes ir po kiek laiko reikejo atsakyma parasyti...kazkas su IN BLOOM susije buvo... Bet atsakymu pateikimo laika as praziopsojau...kada prisiminiau jau buvo baigta doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Werkona @ 2010 03 16, 12:56)
Ir aš žaisdama tą žaidimą laimėjau. Kvepalų taip pat neišnaudojau, kvapas thumbup.gif,tušu iš pradžių buvau labai patenkinta, bet dabar "sugedo" pakuotė(nežinau kaip kitaip pavadinti) kiekvieną rytą vargstu kol ištraukiu šepetėlį, išsitraukia su visu vidiniu kamštuku į kurį nusibraukia tušas. Be to, pasidažius, blakstienos palieka apkibusios grumsteliais.  mad.gif

Kas svarbiausia ten labai paprasta laimėt buvo, nes pvz mano draugė kuri irgi laimėjo tai galvojo, ai čia kažkokią nesąmonę laimėjau, kažkokį š... atsiprašant atsiųs, tai aš aiškinau, kad čia gerinė dovana, buvau viską išsistudijavus, tai net smagu, pirmą savaitę laimėjau o kitą savaitę kurjeris specialiai atvežė į namus thumbup.gif

QUOTE(Enary @ 2010 03 16, 13:28)

Būtent dėl to stengiuos dažniau avon psl lankytis biggrin.gif

QUOTE(Enary @ 2010 03 16, 18:11)
Taip taip... svetaineje linksmos uzduoteles buvo, reikejo rinkti zvaigzdutes ir po kiek laiko reikejo atsakyma parasyti...kazkas su IN BLOOM susije buvo... Bet atsakymu pateikimo laika as praziopsojau...kada prisiminiau jau buvo baigta doh.gif  biggrin.gif

Tai pagrindinį prizą tik vienas laimėjo, aš suvedžiau bet nesistengiau per daug, džiaugiaus tą savo prizą gavus thumbup.gif labai smagu beveik už nieką tokių lauktuvių gaut biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti