Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(ezra @ 2010 03 13, 13:52)
Jei jūsų oda sausa, jums tikrai netiks Magix, nes jis gerokai sausina odą.
Nelabai įsivaizduoju, kaip gali atrodyt lyg su taukais ištepta. unsure.gif
Na, čia jūs nesat teisi. Magix tikrai galima naudoti kaip makiažo pagrindą, nes labai daug moterų, kurioms makrempudros nereikia.
Taip, jūs visiškai teisi. drinks_cheers.gif

Kam nereikia kasdien krempudros, tam ir bazė nereikalinga schmoll.gif
O kai jau darai normalų makiažą, tai ant bazės automatiškai tepama ir pudra...

Man asmeniškai net blizgėjimo dorai nenuėmė ta Magicfix doh.gif Na žodžiu nevykus priemonė ir tiek, kam daugiau analizuot, kas, kaip, kodėl ir kada tepa biggrin.gif Man ji nepatiko ir viskas schmoll.gif Už tokią kainą - tokia ir kokybė blush2.gif
Atsakyti
na aš iš tų, kuriems patiko ir netgi labai ta Magix bazytė, labai smagus veidukas po jos būna, na bet jau seniau sakiau ir nuomonės nepakeičiau thumbup.gif
Atsakyti
kaip tie kvapieji rutuliniai pieštukai? Apibūdinkit (saldus, lengvas, sunkus, aštrus, egzotiškas). Kiekvieną iš devynių kvaPŲ. nes man KRIAUŠĖ, JAZMINAS NIEKO NESAKO. Aš įsivaizduoju vaisių, gėlę, o ne kvepalus.

Iš anksto dėkui 4u.gif ax.gif
Atsiprašau už didžiąsias raides, netyčia taip gavosi
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 03 13, 13:02)
Oda ir neatrode kaip istepta taukais, tiesiog kai brauki per oda toks pojutis unsure.gif suprantu, kad butu svelni, o cia tokia slidi, nu net nemalonu liesti oda unsure.gif

Oho, tokio įspūdžio dar nė viena nebuvo pasakojusi.
tada paprasčiausiai jums netinka, tačiau negalima teigti, kad priemonė bloga.

QUOTE(NORIKA @ 2010 03 14, 17:04)
1. Kam nereikia kasdien krempudros, tam ir bazė nereikalinga  schmoll.gif
O kai jau darai normalų makiažą, tai ant bazės automatiškai tepama ir pudra...

2. Man asmeniškai net blizgėjimo dorai nenuėmė ta Magicfix  doh.gif  Na žodžiu nevykus priemonė ir tiek, kam daugiau analizuot, kas, kaip, kodėl ir kada tepa  biggrin.gif  Man ji nepatiko ir viskas  schmoll.gif  Už tokią kainą - tokia ir kokybė  blush2.gif

1. Kodėl? Man krempudra nereikalinga, o bazę naudoju, kai reikia, kad veidas neblizgėtų, va ir viskas.

2. O teigti, kad priemonė prasta vien todėl, kad jums netiko nelabai teisinga. Juk taip ir sakykit, kad "man netiko".
Atsakyti

kaip tie kvapieji rutuliniai pieštukai (67 - 68 psl.)? Apibūdinkit (saldus, lengvas, sunkus, aštrus, egzotiškas). Kiekvieną iš devynių kvaPŲ. nes man KRIAUŠĖ, JAZMINAS NIEKO NESAKO. Aš įsivaizduoju vaisių, gėlę, o ne kvepalus.

Iš anksto dėkui 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Gerai...Dabar pasisakysiu as biggrin.gif
Kol nebuvau Avon konsultante, i sia kosmetika ziurejau labai skeptiskai...Isbandydavau tai viena, tai kita gamini, bet, pasakysiu atvirai, dazniausiai pirkdavau pigesnius gaminius ir budavo visokiu nesamoniu, tai isberdavo, tai dar kazkas... Ir is to buvau susidariusi nuomone, kad Avon visiskai niekam tikusi visa produkcija...
Tapau konsultante... Pradejau daugiau dometis, rinktis, bandyti... Visos konsultantes zinom, kad mums yra taikomi visokie pasiulymai, programos, kuriu metu galima isigyti kazka pigiau, gauti dovaneliu ir pan. Tas yra labai thumbup.gif as ne tik sau galiu daugiau leisti, bet ir duoti produkcija ismeginti klientems, tuo paciu pati ismeginti daugiau ir atsirinkti, kas man tinka ir patinka!
Kazkodel labai daznai girdziu nuomone, kad Avon kremai nedaro jokio poveikio... Tikrai daro! As pries kelias dienas net mamai dziaugiausi,- jauciu poveiki, kurio tikrai nesitikejau, pries pradedama naudoti viena ar kita produkta... pvz, naudoju Anew clinical akiu zele ir krema, saziningai tepu kiekviena ryta ir vakara, jau baigiu sunaudoti... Viena ryta ziuriu i veidrodi ir galvoju: *****! Mano akys padidejo biggrin.gif o mano vokai visada buvo tokie pakrite... Zinoma, tai nera efektas, kaip po plastines operacijos, kada virsugalvy mazgelius suverzia lotuliukas.gif bet as matau, kad yra kitaip, yra geriau...
kas 2-3 dienas naudoju Anew clinical kompleksini sveitikli, Anew raudonosios serijos naktini krema, seruma ir prausikli... Ir zinot, ka? Mano, visa laika problematiska buvusi oda, tapo visai nieko biggrin.gif man visai drasu kazkur iseiti be jokio makiazo...o svarbiausia- jokiu alergiju, pleiskanojimu, tik lygesne, svelnesne, skaitesne oda rolleyes.gif zinoma, ne tobula, bet tiesiog as matau, kaip buvo pries tai ir dabar- geriau...
Taigissss... nenoriu atrodyti, kaip fanatike, nes tokia nesu ir nebusiu, ir tokiu zmoniu nemegstu, ypac konsultantu, kurie teigia, kad tik ju produkcija pati geriausia ir nepakeiciama... Tikrai yra, kas is Avon man nepatinka ir skrido i siuksledeze... Bet taip pat noriu pasakyti, kad negalima sakyti, kad visa produkcija yra sudas, jei netiko vienas ar kitas gaminys 4u.gif
Atsakyti
Avon turi tikrai puikių gaminių, bet yra visiško šlamšto, na kaip ir visur. Visada savo klientėms patariu 'negerovių' nepirkti, bet jei susigundo, ar tiesiog nori pabandyti, nebegali kaltinti manęs, kad neįspėjau, ir tiesą sakant dažnai joms patikdavo mano nesiūlomas gaminukas. Tad vieningos nuomonės negali būti. Kiekvienam pagal poreikius/norus/kišenę.
Šiai žiemai pirkau ir brangų Avon kremą ir pigų, spėkit kuris populeresnis rolleyes.gif ogi pigesnis man labiau patiko. bigsmile.gif
Lūpų blizgiai man superiniai.
Ne visi lakai gerai laiko, bet man nei vienos firmos nelaiko irnesakyk.gif
Na galėčiau daug ditirambų prirašyti, bet apsiribosiu tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 03 15, 00:57)
2. O teigti, kad priemonė prasta vien todėl, kad jums netiko nelabai teisinga. Juk taip ir sakykit, kad "man netiko".

Tam yra matinantys odą drėkinamieji kremai ir jie duoda didesnę naudą, nei tept bazę kiekvieną rytą ir kimšt poras g.gif
Na bet čia jau kaip kam.... 4u.gif
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 03 15, 12:23)
Lūpų blizgiai man superiniai.

Nei vieno neradau gero, visi dažo, lyg būtų po 5Lt doh.gif
O lipstikai tik iš Anew patiko 4u.gif

Turiu kremą veidui va tokį
user posted image
Reziume - susigadinau visą veidą, išnaudojau vos trečdalį ir nebegalėjau savęs matyt. Veidą išbėrė, oda šiurkšti, nelygi žodžiu siaubas.... Ėmaiu tept savo senesnį Givenchy kremuką (likutis buvo numestas vardan Avon kremo doh.gif ), tai oda pamažu įgauna pradinį vaizdą....
"Ačiū" už tokią kokybę....
Dar gavau Planet Spa serumą - sutraukė odą, o baltosios arbatos kapsulės tai nepadarė išvis nieko, bent jau poveikio nepastebėjau.
Taigi - su veido priežiūros priemonėm - parišta cool.gif

Dar pasidalinsiu patirtim 4u.gif
Patiko pieštukas akims su kitoj pusėj esančia kempinėle, bet sudaužyt sugebėjau, nuskust po to nebegalėjau, nes trupėjo kiek beskusčiau unsure.gif Ir tušai su silikono šepetuku visai nieko....
Turėjau Planet Spa kūno šveitiklį, tikrai geresnis nei TBS, aišku turėjau ir geresnių, bet ir to nepeikiu - patiko. Dar kaukę plaukams iš tos pačios linijos, vidutinė - nei gera, nei bloga, tiesiog nepadarė nieko. Dar kūno kremą turėjau su alyvuogių grūdeliais - patiko, bet man per riebus, nes oda mano rieboka smile.gif Dušo želė puikiai putoja iš Planet Spa linijos thumbup.gif ir kvapai patiko. Visos kitos... doh.gif
Tai va - kas dar verta dėmesio, tai Planet Spa ir Anew linijos, visa kita - neverta net mėtyt pinigų schmoll.gif
Šiaip pati neperku tos kosmetikos, bet kadangi pusseserė platino, tai šio bei to dovanų gaudavau 4u.gif Teko kelis tik daiktelius pirkt pačiai (reklamos auka doh.gif )Bet nuo šiol pati pirkt jos - nebenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 15 kovo 2010 - 12:13
QUOTE(NORIKA @ 2010 03 15, 12:10)
1. Tam yra matinantys odą drėkinamieji kremai ir jie duoda didesnę naudą, nei tept bazę kiekvieną rytą ir kimšt poras  g.gif
Na bet čia jau kaip kam.... 4u.gif

2. Turiu kremą veidui va tokį
user posted image
Reziume - susigadinau visą veidą, išnaudojau vos trečdalį ir nebegalėjau savęs matyt. Veidą išbėrė, oda šiurkšti, nelygi žodžiu siaubas.... Ėmaiu tept savo senesnį Givenchy kremuką (likutis buvo numestas vardan Avon kremo  doh.gif ), tai oda pamažu įgauna pradinį vaizdą....
"Ačiū" už tokią kokybę....

1. Čia jums tikrai pritariu. Todėl bazę ir tepu tik tada, kai einu į kokį renginį, kur reikia pasipuošti.

2. Pirmiausia, čia ne kremas, o serumas (naktinis). o tai reiškia, kad jo koncentracija visai kita. Serumai yra pagalbinė priemonė veido priežiūrai. Be to, jis riebokas ir jei jūsų oda riebi, o naudojot kasdien, tikrai galėjo būt nekokia reakcija.

Manau, kad dažniausiai sulaukiama nekokios reakcijos, jei priemonė netinkamai vartojama. Žinoma, dar yra alerginės reakcijos, kurios individualios.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 03 15, 15:25)
Pirmiausia, čia ne kremas, o serumas (naktinis). o tai reiškia, kad jo koncentracija visai kita. Serumai yra pagalbinė priemonė veido priežiūrai. Be to, jis riebokas ir jei jūsų oda riebi, o naudojot kasdien, tikrai galėjo būt nekokia reakcija.

Manau, kad dažniausiai sulaukiama nekokios reakcijos, jei priemonė netinkamai vartojama. Žinoma, dar yra alerginės reakcijos, kurios individualios.

Nu teip teip, tą aš žinojau, tik taip skubant užvadinau biggrin.gif
beje jis skirtas visiems tipams, ir tikrai nėra riebus jokiu būdu, o ir skirtas nakčiai, todėl jei ir kažkiek pariebina, tai naktį nieks nemato biggrin.gif O dieną vistiek tepu kitokį - dieninį-matinantį...
Alergijų tfiu tfiu tfiu niekam kol kas nesu turėjus, juolab kosmetikai.

Manęs tas serumas ir nealergizavo, tik "pagadino" normalią odos išvaizdą verysad.gif Atsirado poodinių spuogelių, oda šiutrkšti ir kitokia nemaloni paliko, kai mečiau tą kremą per fortkę - rodos viskas taisosi į gerą.

Na netinka man nei orifleimo, nei avono kremai, kodėl turėčiau juos girt, jei man baisuma, kokiu iš jų betepčiau doh.gif Šaunu jei kam tinka ir patinka, o man nea.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 03 15, 13:10)

Tai va - kas  dar verta dėmesio, tai Planet Spa ir Anew linijos, visa kita - neverta net mėtyt pinigų  schmoll.gif

Pritariu del Planet Spa ir Anew...Asmeniskai siu seriju gaminiai manes dar nenuvyle...
Nuo kazkurio Saliution kremo man tp alergija buvo, tad siuo metu is Soliution naudoju tik atspalvi suteikianti kremuka (tfu tfu tfu, dar nieko blogo nepastebejau, nors tik pabandziusi issigandau, kas cia per veido purvintojas biggrin.gif ) ir tonikus... Daugiau nieko is ten nebanduau del isankstines nuomones biggrin.gif

Kas cia dar...
Lupu blizgiai man visi bespalviai kazkokie...as, perku sviesesnius atspalvius, bet vistiek noriu, kad kazkokia spalva matytusi, o dabar, kiek turiu, visi tik pazvilgina lupas ir tiek...
Avon seseliai man nepatinka, nagu lakai nepatiko, kol neatsirado dabartinis naujasis, greitai dziustantis,- sitas geras... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 03 15, 01:57)
Oho, tokio įspūdžio dar nė viena nebuvo pasakojusi.
tada paprasčiausiai jums netinka, tačiau negalima teigti, kad priemonė bloga.

Na tai as ir issakiau savo nuomone, koks buvo mano poveikis naudojant ja smile.gif

QUOTE(NORIKA @ 2010 03 15, 14:10)
Patiko pieštukas akims su kitoj pusėj esančia kempinėle, bet sudaužyt sugebėjau, nuskust po to nebegalėjau, nes trupėjo kiek beskusčiau  unsure.gif  Ir tušai su silikono šepetuku visai nieko....

Va cia del sito tai as irgi nesupratau doh.gif Mama buvo toki nusipirkus tai irgi buvo geras iki tol kol reikejo drozti, kai tik pradejo drozt taip trupet pradejo kol visas istrupejo doh.gif
Atsakyti