Gerai...Dabar pasisakysiu as
Kol nebuvau Avon konsultante, i sia kosmetika ziurejau labai skeptiskai...Isbandydavau tai viena, tai kita gamini, bet, pasakysiu atvirai, dazniausiai pirkdavau pigesnius gaminius ir budavo visokiu nesamoniu, tai isberdavo, tai dar kazkas... Ir is to buvau susidariusi nuomone, kad Avon visiskai niekam tikusi visa produkcija...
Tapau konsultante... Pradejau daugiau dometis, rinktis, bandyti... Visos konsultantes zinom, kad mums yra taikomi visokie pasiulymai, programos, kuriu metu galima isigyti kazka pigiau, gauti dovaneliu ir pan. Tas yra labai
as ne tik sau galiu daugiau leisti, bet ir duoti produkcija ismeginti klientems, tuo paciu pati ismeginti daugiau ir atsirinkti, kas man tinka ir patinka!
Kazkodel labai daznai girdziu nuomone, kad Avon kremai nedaro jokio poveikio... Tikrai daro! As pries kelias dienas net mamai dziaugiausi,- jauciu poveiki, kurio tikrai nesitikejau, pries pradedama naudoti viena ar kita produkta... pvz, naudoju Anew clinical akiu zele ir krema, saziningai tepu kiekviena ryta ir vakara, jau baigiu sunaudoti... Viena ryta ziuriu i veidrodi ir galvoju: *****! Mano akys padidejo
o mano vokai visada buvo tokie pakrite... Zinoma, tai nera efektas, kaip po plastines operacijos, kada virsugalvy mazgelius suverzia
bet as matau, kad yra kitaip, yra geriau...
kas 2-3 dienas naudoju Anew clinical kompleksini sveitikli, Anew raudonosios serijos naktini krema, seruma ir prausikli... Ir zinot, ka? Mano, visa laika problematiska buvusi oda, tapo visai nieko
man visai drasu kazkur iseiti be jokio makiazo...o svarbiausia- jokiu alergiju, pleiskanojimu, tik lygesne, svelnesne, skaitesne oda
zinoma, ne tobula, bet tiesiog as matau, kaip buvo pries tai ir dabar- geriau...
Taigissss... nenoriu atrodyti, kaip fanatike, nes tokia nesu ir nebusiu, ir tokiu zmoniu nemegstu, ypac konsultantu, kurie teigia, kad tik ju produkcija pati geriausia ir nepakeiciama... Tikrai yra, kas is Avon man nepatinka ir skrido i siuksledeze... Bet taip pat noriu pasakyti, kad negalima sakyti, kad visa produkcija yra sudas, jei netiko vienas ar kitas gaminys