QUOTE(bonza @ 2010 03 10, 22:11)
atejau pagirt vienos priemones apie kuria cia jau buvo nemazai kalbeta - makiazo pagrindas Magix
Superine priemone, veidas toks skaistus, spindintis, bet neblizgantis. Ant jo tepiau meteorus, tai efektas nerealus
10 balu
Aplamai Avono dekoratyvine mano manymu yra labai geros kokybes, pas mane kone visas krepselis dekoro is Avon
Superine priemone, veidas toks skaistus, spindintis, bet neblizgantis. Ant jo tepiau meteorus, tai efektas nerealus
10 balu
Aplamai Avono dekoratyvine mano manymu yra labai geros kokybes, pas mane kone visas krepselis dekoro is Avon
Turiu mažiuką kiekį, gerai kad neužplaukė pasiimt didesnio - man grynas nesusipratimas Nei lygina, nei "glaisto" odos trūkumų, nedaro visiškai nieko
Ką dar galiu pagirt iš Avono, TIK tušus su silikoniniu šepetėliu
Visa kitą - neverta dėmesio
Lakai nagų dengiasi baisiai, nesu nusilakavus gražiai, gula dryžėm nors pasiusk.
Kremai be jokio poveikio, su paskutiniu išvis oda kaip "plastmasinė" paliko, plius išbėrė... Pirmas ir paskutinis kartas kai tepu avon kremus.
Prausikliai nei švelnina, nei minkština odos, gal tik švariai nuprausia, bet veidui iš to jokio poveikio.
Dekoratyvinės tik pieštukai geri, ir kaip minėjau tušai, visa kita.....
Kvepalai - yra kvapų skanių, bet kvapas geriausiu atveju - pusdieniui
Atleiskit jau už tokią negatyvią nuomonę - bet yra kaip yra, kokią patirtį turiu, apie tokią ir papasakojau