Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(bonza @ 2010 03 10, 22:11)
atejau pagirt vienos priemones apie kuria cia jau buvo nemazai kalbeta - makiazo pagrindas Magix  thumbup.gif
Superine priemone, veidas toks skaistus, spindintis, bet neblizgantis. Ant jo tepiau meteorus, tai efektas nerealus  thumbup.gif
10 balu  wub.gif

Aplamai Avono dekoratyvine  mano manymu yra labai geros kokybes, pas mane kone visas krepselis dekoro is Avon  blush2.gif

Turiu mažiuką kiekį, gerai kad neužplaukė pasiimt didesnio - man grynas nesusipratimas unsure.gif Nei lygina, nei "glaisto" odos trūkumų, nedaro visiškai nieko schmoll.gif

Ką dar galiu pagirt iš Avono, TIK tušus su silikoniniu šepetėliu thumbup.gif

Visa kitą - neverta dėmesio schmoll.gif
Lakai nagų dengiasi baisiai, nesu nusilakavus gražiai, gula dryžėm nors pasiusk.
Kremai be jokio poveikio, su paskutiniu išvis oda kaip "plastmasinė" paliko, plius išbėrė... Pirmas ir paskutinis kartas kai tepu avon kremus.
Prausikliai nei švelnina, nei minkština odos, gal tik švariai nuprausia, bet veidui iš to jokio poveikio.
Dekoratyvinės tik pieštukai geri, ir kaip minėjau tušai, visa kita..... doh.gif schmoll.gif
Kvepalai - yra kvapų skanių, bet kvapas geriausiu atveju - pusdieniui g.gif

Atleiskit jau už tokią negatyvią nuomonę - bet yra kaip yra, kokią patirtį turiu, apie tokią ir papasakojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 03 12, 20:34)
Turiu mažiuką kiekį, gerai kad neužplaukė pasiimt didesnio - man grynas nesusipratimas  unsure.gif  Nei lygina, nei "glaisto" odos trūkumų, nedaro visiškai nieko  schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man irgi tas pats. Ziuriu visos cia ji giria tai galvoju gal mano oda kokia nenormali ar kas lotuliukas.gif bet tikrai nematau jokios prasmes ji tepti, dar kaip tik kai rytais skubu tai susinaudoja laiko ir kaip tik pudra labai nesmagu paskui tepti, nes oda tarsi kokiais taukais istepta butu, nors mano oda sausa unsure.gif o as turiu ta dideli kieki tai panaudojau kokius du kartus ir tik ismeciau pinigus i bala, reikes isparduotuvej bandyt pardavinet gal kam jis tikrai patinka ir tinka smile.gif
Papildyta:
O nagu lakai tai tiek man, tiek mano klientems labai patinka thumbup.gif grazios spalvos, pakankamai ilgai laikosi, graziai dengiasi thumbup.gif nematau reikalo pirkti pirkti brangesnius, nes sie pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 03 12, 19:02)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Man irgi tas pats. Ziuriu visos cia ji giria tai galvoju gal mano oda kokia nenormali ar kas lotuliukas.gif bet tikrai nematau jokios prasmes ji tepti, dar kaip tik kai rytais skubu tai susinaudoja laiko ir kaip tik pudra labai nesmagu paskui tepti, nes oda tarsi kokiais taukais istepta butu, nors mano oda sausa unsure.gif o as turiu ta dideli kieki tai panaudojau kokius du kartus ir tik ismeciau pinigus i bala, reikes isparduotuvej bandyt pardavinet gal kam jis tikrai patinka ir tinka smile.gif
Papildyta:
O nagu lakai tai tiek man, tiek mano klientems labai patinka thumbup.gif grazios spalvos, pakankamai ilgai laikosi, graziai dengiasi thumbup.gif nematau reikalo pirkti pirkti brangesnius, nes sie pats tas thumbup.gif

o tai jus ant MAgix uztepto veido dar krempudra tepat? nes as tai ji naudoju kaip vietoj krempudros, lengvesni varianta, ant virsaus nieko nebetepu, tik biria papudruoju arba meteoru siek tiek ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 12 kovo 2010 - 19:33
QUOTE(bonza @ 2010 03 12, 20:32)
o tai jus ant MAgix uztepto veido dar krempudra tepat? nes as tai ji naudoju kaip vietoj krempudros, lengvesni varianta, ant virsaus nieko nebetepu, tik biria papudruoju arba meteoru siek tiek  ax.gif

Taip ir reikia daryt, juk ji yra makiažo bazė, o ne makiažo pagrindas lotuliukas.gif
Juk ji bespalvė, skirta odos spalvos, nelygumų suvienodinimui, sulyginimui, o ne kaip krempudra naudot doh.gif
Yra tam kremukai su atspalviu, ten yra drėkinantis kremas su šiek tiek pudros - jis puikiai tinkamas kasdienai, norint išgaut lygią odos spalvą, bet vien tik bazę naudot įsivaizduojant kad tai pusiau pudra.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 12 kovo 2010 - 20:47
QUOTE(bonza @ 2010 03 12, 21:32)
o tai jus ant MAgix uztepto veido dar krempudra tepat? nes as tai ji naudoju kaip vietoj krempudros, lengvesni varianta, ant virsaus nieko nebetepu, tik biria papudruoju arba meteoru siek tiek  ax.gif

Tai taip, juk ji yra makiazo baze tai reiskia turi veida paruosti makiazui, neisivaizduoju kaip galima naudoti vien tik makiazo baze ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 03 12, 21:46)
Taip ir reikia daryt, juk ji yra makiažo bazė, o ne makiažo pagrindas  lotuliukas.gif
Juk ji bespalvė, skirta odos spalvos, nelygumų suvienodinimui, sulyginimui, o ne kaip krempudra naudot  doh.gif
Yra tam kremukai su atspalviu, ten yra drėkinantis kremas su šiek tiek pudros - jis puikiai tinkamas kasdienai, norint išgaut lygią odos spalvą, bet vien tik bazę naudot įsivaizduojant kad tai pusiau pudra.... unsure.gif

QUOTE(6Combo9 @ 2010 03 12, 22:09)
Tai taip, juk ji yra makiazo baze tai reiskia turi veida paruosti makiazui, neisivaizduoju kaip galima naudoti vien tik makiazo baze ax.gif

Kodel jus zmogu uzsipuolat be reikalo? biggrin.gif Net Avon sako, kad Magix galima naudoti vietoj makiazo pagrindo arba pries ji! As nusipirkau tik mini pakuote, ir viskas, kas apie ji yra sakoma, t.y. kad suteikia matini atspalvi, susvelnina oda,- man pasitvirtino. Mano oda yra misri (tad vietomis blizga), Magix tikrai blizgesi nueme, tiesiog mano veidas nera idealiai lygus ar turintis idealios spalvos oda, kad galeciau naudoti vien Magix, reikia ir makiazo pagrinda tepti (beja, tepant ant Magix jokiu keblumu neiskilo) ir kaip jau buvo mineta, taupant laika, tiek visko tepti neapsimoka (panaudosiu, kaip seseliu pagrinda)... Bet jei zmogaus veidas be didesniu trukumu, naudoti vien Magix yra pats tas! Oda susvelnina, suteikia matini atspalvi ir nuo saules saugo...
Tiesiog, mano nuomone, jis gal nelabai tinka sausai odai... Ant mano misrios pats tas, riebiai, normaliai, manau, irgi tiktu... Bet jis toks sausokas...Ar sausos neissausina dar labiau?
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2010 03 13, 10:15)
Bet jei zmogaus veidas be didesniu trukumu, naudoti vien Magix yra pats tas! Oda susvelnina, suteikia matini atspalvi ir nuo saules saugo...

Cia trb kazkas pan kaip su Clarins baze.. pvz pas mane oda kai gan lygi, galedavau ant jos nieko netept.. sulygindavo odos spalva, pacia oda, padarydavo tokia aksomine ir viskas.. lengvam makijazui man to uzteko 4u.gif
Atsakyti
Mano oda riebi, poreta, spalva ner lygi, bet visiskai pakanka Magix ir ant virsaus biria pudra perbraukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 03 12, 19:02)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Man irgi tas pats. Ziuriu visos cia ji giria tai galvoju gal mano oda kokia nenormali ar kas lotuliukas.gif bet tikrai nematau jokios prasmes ji tepti, dar kaip tik kai rytais skubu tai susinaudoja laiko ir kaip tik pudra labai nesmagu paskui tepti, nes oda tarsi kokiais taukais istepta butu, nors mano oda sausa unsure.gif o as turiu ta dideli kieki tai panaudojau kokius du kartus ir tik ismeciau pinigus i bala, reikes isparduotuvej bandyt pardavinet gal kam jis tikrai patinka ir tinka smile.gif

Jei jūsų oda sausa, jums tikrai netiks Magix, nes jis gerokai sausina odą.
Nelabai įsivaizduoju, kaip gali atrodyt lyg su taukais ištepta. unsure.gif

QUOTE(NORIKA @ 2010 03 12, 20:46)
Taip ir reikia daryt, juk ji yra makiažo bazė, o ne makiažo pagrindas  lotuliukas.gif
Juk ji bespalvė, skirta odos spalvos, nelygumų suvienodinimui, sulyginimui, o ne kaip krempudra naudot  doh.gif

Na, čia jūs nesat teisi. Magix tikrai galima naudoti kaip makiažo pagrindą, nes labai daug moterų, kurioms makrempudros nereikia.

QUOTE(amber123 @ 2010 03 13, 10:10)
Cia trb kazkas pan kaip su Clarins baze.. pvz pas mane oda kai gan lygi, galedavau ant jos nieko netept.. sulygindavo odos spalva, pacia oda, padarydavo tokia aksomine ir viskas.. lengvam makijazui man to uzteko  4u.gif

Taip, jūs visiškai teisi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2010 03 13, 11:15)
Kodel jus zmogu uzsipuolat be reikalo? biggrin.gif Net Avon sako, kad Magix galima naudoti vietoj makiazo pagrindo arba pries ji! As nusipirkau tik mini pakuote, ir viskas, kas apie ji yra sakoma, t.y. kad suteikia matini atspalvi, susvelnina oda,- man pasitvirtino. Mano oda yra misri (tad vietomis blizga), Magix tikrai blizgesi nueme, tiesiog mano veidas nera idealiai lygus ar turintis idealios spalvos oda, kad galeciau naudoti vien Magix, reikia ir makiazo pagrinda tepti (beja, tepant ant Magix jokiu keblumu neiskilo) ir kaip jau buvo mineta, taupant laika, tiek visko tepti neapsimoka (panaudosiu, kaip seseliu pagrinda)... Bet jei zmogaus veidas be didesniu trukumu, naudoti vien Magix yra pats tas! Oda susvelnina, suteikia matini atspalvi ir nuo saules saugo...
Tiesiog, mano nuomone, jis gal nelabai tinka sausai odai... Ant mano misrios pats tas, riebiai, normaliai, manau, irgi tiktu... Bet jis toks sausokas...Ar sausos neissausina dar labiau?

Tikrai nemanau, kad tai buvo uzsipuolimas, tiesiog mes irgi issakeme savo nuomone, juk kiek zmoniu tiek nuomoniu mirksiukas.gif man irgi atrodo, kad sausai nelabai tinka, o, kad dar labiau sausintu tai kazkaip nepastebejau g.gif o mano oda irgi neturiu labai dideliu trukumu, kad reiketu tonos makiazo lotuliukas.gif bet tiesiog neisivaizduoju kaip butu galima daugiau nieko netepti, nes man po Magix veidas atrode lygiai taip pat kaip ir pries ja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ezra @ 2010 03 13, 14:52)
Jei jūsų oda sausa, jums tikrai netiks Magix, nes jis gerokai sausina odą.
Nelabai įsivaizduoju, kaip gali atrodyt lyg su taukais ištepta. unsure.gif

Oda ir neatrode kaip istepta taukais, tiesiog kai brauki per oda toks pojutis unsure.gif suprantu, kad butu svelni, o cia tokia slidi, nu net nemalonu liesti oda unsure.gif
Atsakyti
Gal galit ideti 5katalogo nuoroda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 03 13, 11:16)
Mano oda riebi, poreta, spalva ner lygi, bet visiskai pakanka Magix ir ant virsaus biria pudra perbraukt  ax.gif

As lygiai taip pat naudoju, nes turiu labai riebia oda ir nezinau kaip su tuo kovoti, o jau pora savaiciu kaip naudoju ta Magix, tai man jis tuo ir patinka labai, kad beveik visai dienai nuima blizgesi odos, o jei kazkur rimtesnio makiazo reikia, tai sausa pudra dar pasipudruoju ir veidas atrodo thumbup.gif
Tik ta priemone 100% netiks kieno oda sausa, nes jei man riebuma nerealiai nuima, tai sausa oda tik sugadinsit ja naudojant! 4u.gif
Atsakyti