Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

PAS KONSULTANTA, ARBA AVON CENTRE bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitukas* @ 2010 03 07, 17:10)
O kur jus galite pamatyti 5 nr kataloga?  4u.gif

Yra matyt kurios jau pasidariusios 4komp. užsakymą, taigi jos jau turi 5komp. katalogiuką, arba kitas variantas kaip galima pamatyti kas maždaug bus penktoje kompanijoje tai pažiūrėti rusų tinklapį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 03 07, 18:41)
Yra matyt kurios jau pasidariusios 4komp. užsakymą, taigi jos jau turi 5komp. katalogiuką, arba kitas variantas kaip galima pamatyti kas maždaug bus penktoje kompanijoje tai pažiūrėti rusų tinklapį  mirksiukas.gif

o gal adresiuka galite pasakyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitukas* @ 2010 03 07, 21:19)
o gal adresiuka galite pasakyti?  4u.gif

http://www.avon-foru...qflfhr3m0enlqb3
Atsakyti
gal kas bandet sausiems ir pazeistiems plaukams seruma kuris buna supakuotas i keturias ampules, gal galit atsiliepimus parasyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 03 08, 14:00)
gal kas bandet sausiems ir pazeistiems plaukams seruma kuris buna supakuotas i keturias ampules, gal galit atsiliepimus parasyti ax.gif

Laba 4u.gif
as bandziau pati ir mano drauge bande. Abi likome labai patenkintos, plaukai buvo svelnus svelnus, nesusivele ir pan. o isziovinus ziauriai gerai "krito" plaukas, ta prasme tokie kaip kirpykloj kirpeja padaro, o namie paciam neiseina doh.gif mano plaukam labai tiko, nes budavo tik issiplaunu galva , o toj vietoj kaip grifka buna ir sone plaukai iskart "sausi" tokie, o su siom anpulem super efektas thumbup.gif geriau nei kokia kauke uzsitepus ar balzama drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 03 08, 16:15)
Laba  4u.gif
as bandziau pati ir mano drauge bande. Abi likome labai patenkintos, plaukai buvo svelnus svelnus, nesusivele ir pan. o isziovinus ziauriai gerai "krito" plaukas, ta prasme tokie kaip kirpykloj kirpeja padaro, o namie paciam neiseina  doh.gif  mano plaukam labai tiko, nes budavo tik issiplaunu galva , o toj vietoj kaip grifka buna ir sone plaukai iskart "sausi" tokie, o su siom anpulem super efektas  thumbup.gif geriau nei kokia kauke uzsitepus ar balzama  drinks_cheers.gif

aciu uz info tada reiks pameginti, beja ten keturios ampulytes tai kaip suprantu i savaite viena reikia panaudoti, o gal dar netycia bandet ta naktini seruma plaukams
Atsakyti
Gal esate kas isbande is Avon dvipusi voku seseliu teptuka su kempinele? psl. 40
(bet matau parasyta, kad nauja teptuku kolekcija, gal ju dar niekas nebande unsure.gif ). Jei zinote kai jie, parasykite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 03 07, 14:53)
as tai norejau pasidziaugti koreguojancia kremine pudra magix thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tobulai padengia veida net nesimato kad kazkokia pudra buna uztepta,na taip priklauso nuo to kiek tepi bet seip lb fainas daiktas bigsmile.gif

O ji nesausina taip odos, kaip bespalvis pagrindas Magix?
Atsakyti
Gal kuri nors bandėte stangrinamąjį kūno losijoną kuris suteikia atspalvį 120 psl? g.gif
Atsakyti

Norėjau pasiteirauti :
1.Kaip jum nagų lakai AVON? (27psl. 4komp.)
2.Kokių komentarų turite apie blizgius vokų šešėlius " Precision Glimmer" (32psl. 4komp.)
3.Kokių atsiliepimų turite apie ANEW dekoratyvinę kosmetiką? (48 - 49psl. 4komp.)
4.Kaip jum "COLOR TREND" nagų lakai? (134psl. 4komp.)
5.kaip jus skstas akių kontūrų pieštukas "Brights" (136psl. 4komp.)

6.Kaip jum itin patvarūs vokų šešėliai?
7.Kokia nuomonė dėl lūpų pieštuko " Big color" ?
8.Ir kokia nuomonė apie ANEW atkuriamuosius lūpų dažus-balzamą?

Ir klausimas apimantis visas tas prekes, kaip žinoti, kuri prekė pagaminta Lenkijoj, o kur ne? Nes turiu klientę, kuriai neperlabiausiai patinka kas gaminama lenkijoje, tai prašė usžinoti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 03 08, 17:34)
O ji nesausina taip odos, kaip bespalvis pagrindas Magix?

niu kas keisciausia tai nea schmoll.gif man ji tiko thumbup.gif
Atsakyti