Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

Manau turetu but neblogas sepetys, nes su tokiais sereliais geri sepeciai buna.
Atsakyti
QUOTE(kibuke @ 2010 03 06, 15:50)
Pomona33 labai ačiū už atsakymą.  4u.gif

O gal kas nors jau išbandėte tą naują medinį plaukų šepetį  esantį 4kamp. kataloge 76psl? Jam dabar akcija todėl daug kas klausinėja ar geras.  smile.gif

tas sepetys super geras,mano plaukuciai visada labai veldavos,sukuojant su situo sepeciu,problemu neturiu,irgi viena is mano giriamiausu prekiu saraso wub.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu įspūdžiais apie naujienas:
Papuošalai 59 p- ''Calista''- simpatiški.
Papuošalai 65p- ''Lyndi''- laaabai patiko wub.gif
69p ''Arcadia'' - ryškus akcentas, čia jau mėgėjoms, atrodo neblogai.

Čia iš labiausiai įstrigusių smile.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojat nagų lako spalvą Delux Chocolate? vienam kataloge ji parodyta tamsiai ruda (kaip ir turėtų būti pagal pavadinimą) o kitam jau -tamsiai raudona, gal kas gali pasakyt kaip jinai atrodo ant nagų? 4u.gif
Atsakyti
gal kuri jau turite 5 komp. katalogas?
ar bus rankine "Hannah"? kiek kainuos?
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 03 06, 19:20)
gal kuri jau turite 5 komp. katalogas?
ar bus rankine "Hannah"? kiek kainuos?

nebus
Papildyta:
merginos,gal matete auskarus is 4kamp BLACKY papuosalus, 88 psl? mama nori uzsisakyt bet nznom kaip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ash;* @ 2010 03 05, 22:52)
Kokie atsiliepimai apie siuos gaminius:

2.Tokie auskarai perliukai, rozes formos raudonoje dezuteje

4u.gif  4u.gif  4u.gif

Cia kai jie anksciau buvo, buvo is manes uzsisake, tai turejau daryt grazinima, nes ne vienodo dydzio buvo, o as dar galvojau prasyt kad apkeistu, bet sake 99% kad gausiu vel skirtingus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Love_Guess* @ 2010 03 06, 19:59)
Cia kai jie anksciau buvo, buvo is manes uzsisake, tai turejau daryt grazinima, nes ne vienodo dydzio buvo, o as dar galvojau prasyt kad apkeistu, bet sake 99% kad gausiu vel skirtingus  biggrin.gif

kažkada jau buvo diskutuota, kad kadangi tai ne plastmasiukai tai ir yra skirtingi, juk identiškus akmenukus ir vargu ar rasit blush2.gif aš ir esu juos pirkus dovanų, tai bent man patiko, ir didelio skirtumo net jo ieškodama neradau, na aišku šiek tiek skiriasi, bet kai auskarai skirtingose ausyse nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulytee @ 2010 03 06, 18:13)
nebus
Papildyta:
merginos,gal matete auskarus is 4kamp BLACKY papuosalus, 88 psl? mama nori uzsisakyt bet nznom kaip atrodo smile.gif

man asmeniskai nepatiko ax.gif tiksliau ispudzio nepaliko, kad sakyciau: vau! bigsmile.gif bet gal yra kam patinka tokio stiliaus... g.gif kiek pamenu tas juodas toks kabantis ant auskaro "plasmaske dvelkia" na ta prasme pigiai atrodo, bent jau man blush2.gif o kaip tas virsus ar blizgaar ne , nepamenu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kibuke @ 2010 03 06, 14:50)
Pomona33 labai ačiū už atsakymą.  4u.gif

O gal kas nors jau išbandėte tą naują medinį plaukų šepetį  esantį 4kamp. kataloge 76psl? Jam dabar akcija todėl daug kas klausinėja ar geras.  smile.gif

Jau keli žmonės juo naudojasi (tame tarpe ir aš). Visi tik giria. Plaukų nepeša, dulkes visas išvalo, plaukai nesielektrina. Tikrai geras gaminys.

QUOTE(dziulytee @ 2010 03 06, 18:13)

Mačiau, apžiūrėjau. Visai neprastai atrodo. Neatrodo visai pigūs. Na, ne taip, kaip kataloge, bet visai nieko. tačiau tikrai nėra tokie VAU.
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti :
1.Kaip jum nagų lakai AVON? (27psl. 4komp.)
2.Kokių komentarų turite apie blizgius vokų šešėlius " Precision Glimmer" (32psl. 4komp.)
3.Kokių atsiliepimų turite apie ANEW dekoratyvinę kosmetiką? (48 - 49psl. 4komp.)
4.Kaip jum "COLOR TREND" nagų lakai? (134psl. 4komp.)
5.kaip jus skstas akių kontūrų pieštukas "Brights" (136psl. 4komp.)

6.Kaip jum itin patvarūs vokų šešėliai?
7.Kokia nuomonė dėl lūpų pieštuko " Big color" ?
8.Ir kokia nuomonė apie ANEW atkuriamuosius lūpų dažus-balzamą?

Ir klausimas apimantis visas tas prekes, kaip žinoti, kuri prekė pagaminta Lenkijoj, o kur ne? Nes turiu klientę, kuriai neperlabiausiai patinka kas gaminama lenkijoje, tai prašė usžinoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 03 07, 00:08)
Jau keli žmonės juo naudojasi (tame tarpe ir aš). Visi tik giria. Plaukų nepeša, dulkes visas išvalo, plaukai nesielektrina. Tikrai geras gaminys.

drinks_cheers.gif puikus sepetys ilgiems besiveliantiems plaukams wub.gif Tikrai nepesa ir surenka visas dulkeles bigsmile.gif
Atsakyti