Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(ash;* @ 2010 03 05, 00:48)
O jis nera su blizguciais? g.gif

Nėra jame jokių blizgučių smile.gif

QUOTE(agvill @ 2010 03 05, 09:43)
jau cia taip graziai apie ji atsiliepta galvoju isigyt, bet noriu paklaust naudojanciu, kokia jis veido odai skirtas, tiktu pvz.riebiai?

Jis skirtas visiems odos tipams.
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 04, 17:20)
Kodėl? prasta labai?  g.gif

Kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet man ji atrode labiai pigiai.
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 03 05, 08:43)
jau cia taip graziai apie ji atsiliepta galvoju isigyt, bet noriu paklaust naudojanciu, kokia jis veido odai skirtas, tiktu pvz.riebiai?

ant visu kremu kur raso visu tipu odai, vistiek ne visoms tinka, na o as pasakysiu is asmenines patirties, kad jis vienintelis turbut kremas, kuris tinka ir riebiai odai, vienai pazystamai nuo visu kremu blizgedavo kakta, subegdavo makiazas, jos labai oda problematiska ir sunku prisitaikyti kremus,bet sis kremas jai tinka idealiai thumbup.gif ji visuomet jeigu uztepdavo dar skaistalu ant virsaus jai visada issausedavo oda pradedavo luptis kakta ir pan. o nosis ir kitos kaktos vietos blizgedavo nuo riebalo, na o su situ kremu pasitepus, ant virsaus patepi (pvz. rutuliuku) ir makiazas atrodo tobulai! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ash;* @ 2010 03 04, 23:48)
O jis nera su blizguciais? g.gif

jame visiskai nera jokiu blizguciu, jis nepadaro veido tokio kaip kiti kremai su spalva kaip auksini veida padaro nenaturalu, o sitas sakau, kaip padegus atrodai, labai naturaliai rusvas veidas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 05 kovo 2010 - 11:33
Ir aš tuo kremu gundausi, bet mano oda pakankamai šviesi, pabijojau, kad veidas labai neišsiskirtų, na suprantat, kaklas, dekolte bus šviesūs, o veidas... Visokių krem pudrų labai nemėgsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Werkona @ 2010 03 05, 13:03)
Ir aš tuo kremu gundausi, bet mano oda pakankamai šviesi, pabijojau, kad veidas labai neišsiskirtų, na suprantat, kaklas, dekolte bus šviesūs, o veidas... Visokių krem pudrų labai nemėgsu ax.gif

na jus nesisivaizduokit,kad jis kazkoks rudinantis,skaistinantis ji ssu svelniu atspalviu,net pagal kataloga matosi,o kataloge vistiek jau daugiau jie dadera realybej taiip net nebuna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Werkona @ 2010 03 05, 12:03)

AHA tikrai, jus nebijokite, jis nepadaro veido rudo doh.gif ta mergaite apie kuria rasiau,kad riebi oda ir jai tiko, visai nelanko jokiu soliariumu ir pan. ji baltaode,o atrodo super,jos net zandukai nuo kapiliaru tokie rausvi kaip buna tai labai graziai veida padaro, naturaliai ir sveikai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 05 kovo 2010 - 14:24
Gal kas bandete akiu konturu piestuka "Luxe" ( 4c, 136 p.)? Idomu pearly spalva su blizgesiu, ar ne g.gif ?
Atsakyti
Laba diena, norėčiau pasiteirauti dėl pakabučių esančių 4kamp. kataloge 92psl. Gal kuri matėte gyvai? Jei taip, tai ar gražiai atrodo ir kaip manot ar kokybiškas jų užsegimas?
Labai lauksiu atsakymų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 03 05, 09:43)

mano oda mišri, labai riebi t srityje ir man netiko šis kremas schmoll.gif nors labai patiko tas atspalvis ir pati tekstūra ir kad pudrytė ant jo lengvai tepėsi, bet dėja nuo jo pradėjo kilt pūlingi spuogučiai unsure.gif na čia aišku nepabandęs nežinosi kas kam tinka rolleyes.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie siuos gaminius:
1.Tualetinis vanduo "Vitality by Liiv Botanicals" (ne "In Harmony by Liiv Botanicals)
2.Tokie auskarai perliukai, rozes formos raudonoje dezuteje
3.Dvejopo poveikio priemone nuo celiulito
4.Rinkinys prancuziskam manikiurui
5.Nagu lako dziuvima spartinanti priemone
6.Sportinis krepsys "Maja"
7.Profesionalus nagu lakas, spalva Pastel Pink
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ash;*: 05 kovo 2010 - 21:52
QUOTE(kibuke @ 2010 03 05, 17:24)
Laba diena, norėčiau pasiteirauti dėl pakabučių esančių 4kamp. kataloge 92psl. Gal kuri matėte gyvai? Jei taip, tai ar gražiai atrodo ir kaip manot ar kokybiškas jų užsegimas?
Labai lauksiu atsakymų.  smile.gif

Laba,kaip del uzsegimo tai nzn, nes neciupinejau, cia reiktu palaukti kol mergaites juos pirkusios parasytu, bet as maciau avon vitrinoje, tai kataloge atrodo graziau... g.gif mane labai viliojo ta vysnia bigsmile.gif , bet gyva ji turbut pati negraziausia doh.gif ten kur raudona tai toks nupurkstas raudonas metalas doh.gif labai negrazu schmoll.gif o graziausiai boruzyte atrodo, taip blizga ir prabangiai atrodo, kas kataloge man visai jokio ispudzio nepadare schmoll.gif dar kiek pamenu "dice" (kauliukas) graziai atrode,o nepatiko gorsetas, labai jau nenaturali barbiska spalva wacko.gif tai va kiek atsimenu rolleyes.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ash;* @ 2010 03 05, 21:52)
Kokie atsiliepimai apie siuos gaminius:
2.Tokie auskarai perliukai, rozes formos raudonoje dezuteje

Auskarai visai grazus, tik as tikejausi,kad jie bus kitokie, galvojau,kad bus kaip perlas, apvalus, o jie ziurint is virsaus atrodo kaip ploksti..na pvz.kaip butu burbuliukas ir jus ji is virsaus su pirstu paspaustumet-priplotumet rolleyes.gif jie nera apvalios burbuliuko formos doh.gif bet seip visai grazus thumbup.gif bet ju dabar nemaciau kataloge g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 06 kovo 2010 - 14:31
Pomona33 labai ačiū už atsakymą. 4u.gif

O gal kas nors jau išbandėte tą naują medinį plaukų šepetį esantį 4kamp. kataloge 76psl? Jam dabar akcija todėl daug kas klausinėja ar geras. smile.gif
Atsakyti