Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(editchen @ 2010 03 04, 19:10)
Nagu lakas super smile.gif greitai isdziusta. Ballerina yra nude spalvos, siek tiek link kreminio persikinio atspalvio.

ne rožinė šita spalva? kataloge parodyta grynai rožinė tokia vaikiška spalva g.gif
Atsakyti
Labas vakaras wink.gif
Norėjau pasteirauti, kokia Jūsų nuomonė apie 4komp. 147psl. Auksinį spindesį suteikiantį lūno aliejų - žele su mineralais? ir kuom jis skiriasi nuo kitų šios serijos priemonių? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 03 04, 20:05)
Labas vakaras wink.gif
Norėjau pasteirauti, kokia Jūsų nuomonė apie 4komp. 147psl. Auksinį spindesį suteikiantį lūno aliejų - žele su mineralais? ir kuom jis skiriasi nuo kitų šios serijos priemonių?  g.gif  ax.gif

turejau visa komplekta:duso zele, lasjona, alieju
nu vienintelis kas nepatiko tai butent tas aliejus nes taip blogai susigerdavo i oda praktiskai galima sakyti visiskai nesusigerdavo, toks lipnumo jausmas likdavo, nu nesamone visiskai.
o kas liecia ta spindesi auksini, tai man labai labai patiko ant odos toks svytejimas pasilikdavo laaaaaaaabai graziai subtiliai atrodydavo ( ne kaip kaledine spindinti eglute doh.gif )
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie atspalvį suteikiantį drėkinamąjį veido kremą? Vis gundausi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aruša @ 2010 03 04, 20:18)
O kokie atsiliepimai apie atspalvį suteikiantį drėkinamąjį veido kremą? Vis gundausi blush2.gif

Man jis patinka wub.gif Nebepirmą tūtelę jau naudoju. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2010 03 04, 20:34)
Man jis patinka  wub.gif  Nebepirmą tūtelę jau naudoju.  ax.gif

drinks_cheers.gif man jis irgi wub.gif jau gal 4 ar 5 naudoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruša @ 2010 03 04, 21:18)
user posted image

o koki atspalvi sis kremas duoda tipo su kaip savaiminio idegio kremas g.gif
Atsakyti
user posted image

tai netik gundykis,bet ir nusipirk,super sitas kremas,toki svytinti faina veiduka padaro,kazkaip cia nupasakot neina,kam rekomendavau,visoms patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 03 04, 21:11)
o koki atspalvi sis kremas duoda tipo su kaip savaiminio idegio kremas  g.gif

Sita krema naudoju nuo jo atsiradimo!!! thumbup.gif pati geriausia ir mylimiausia mano preke is avon!!! Cia juo gundytis nereikia , o tiesiog nusipirkti ir naudoti mirksiukas.gif o veidas su juo nera kaip nuo savaiminio idegio, su juo kaip saulutes idegus atrodai, labai naturaliai ir graziai, suvienodina odos spalva, tokia svytinti ir sveikai padegusi atrodai, nu man tai super! As nenaudoju jokiu krem pudru ir pan, man sitas kremas atstoja viska ir neatrodai su juo nei kaip "spakliaus" per daug prisitepusi ,nei kokia morkine kaip nuo savaiminio idegio kremu paneles vaiksto plemuotos lotuliukas.gif thumbup.gif jis "nedazo" odos, vakare su makiazu kartu nuvalai ir viskas...(nuvalai kabutese, nes jis nera tamsus koks) rolleyes.gif
nu va kiek visko prirasiau cia wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitar @ 2010 03 03, 13:32)
Gal kas kokiu atsiliepimu gali parasyt apie avon papuosalus is naujo katalogo. Kas vertas demesio, o ko nepirkti. Noriu dovanu isrinkti, bet bijau apsigaut, kad po to geda nebutu.  g.gif

is 4 kamp. katalogo man asmeniskai:
91psl. "Belinda" kremines spalvos labai grazus kaip bizuterinis papuosalas, kartu su apyranke,tos per viduri akutes labai puosniai blizga ir tikrai taip visai prabangiai atrodo (cia kam perlai patinka) mirksiukas.gif
94psl. na dar dar pusetinai tas papuosalas ant kaklo toks vertas demesio... g.gif o 84psl. apyrankes tikra tragedija..apie 97 psl. ir 98 esancius papuosalus patyliu isvis mega_shok.gif uz dyka nenesiociau, jau tie melyni papuosalai taip pigiai atrodo... aisq cia mano nuomone g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 04 kovo 2010 - 23:09
QUOTE(darnemamyte:) @ 2010 03 04, 22:17)
tai netik gundykis,bet ir nusipirk,super sitas kremas,toki svytinti faina veiduka padaro,kazkaip cia nupasakot neina,kam rekomendavau,visoms patiko bigsmile.gif

O jis nera su blizguciais? g.gif
Atsakyti
nagi merginos, ar kuri bandet skaistlus is Jillian Dempsay? ax.gif
Atsakyti
user posted image

jau cia taip graziai apie ji atsiliepta galvoju isigyt, bet noriu paklaust naudojanciu, kokia jis veido odai skirtas, tiktu pvz.riebiai?
Atsakyti