QUOTE(agvill @ 2010 03 04, 21:11)
o koki atspalvi sis kremas duoda tipo su kaip savaiminio idegio kremas
Sita krema naudoju nuo jo atsiradimo!!!
pati geriausia ir mylimiausia mano preke is avon!!! Cia juo gundytis nereikia , o tiesiog nusipirkti ir naudoti
o veidas su juo nera kaip nuo savaiminio idegio, su juo kaip saulutes idegus atrodai, labai naturaliai ir graziai, suvienodina odos spalva, tokia svytinti ir sveikai padegusi atrodai, nu man tai super! As nenaudoju jokiu krem pudru ir pan, man sitas kremas atstoja viska ir neatrodai su juo nei kaip "spakliaus" per daug prisitepusi ,nei kokia morkine kaip nuo savaiminio idegio kremu paneles vaiksto plemuotos
jis "nedazo" odos, vakare su makiazu kartu nuvalai ir viskas...(nuvalai kabutese, nes jis nera tamsus koks)
nu va kiek visko prirasiau cia
Papildyta:
QUOTE(Jurgitar @ 2010 03 03, 13:32)
Gal kas kokiu atsiliepimu gali parasyt apie avon papuosalus is naujo katalogo. Kas vertas demesio, o ko nepirkti. Noriu dovanu isrinkti, bet bijau apsigaut, kad po to geda nebutu.
is 4 kamp. katalogo man asmeniskai:
91psl. "Belinda" kremines spalvos labai grazus kaip bizuterinis papuosalas, kartu su apyranke,tos per viduri akutes labai puosniai blizga ir tikrai taip visai prabangiai atrodo (cia kam perlai patinka)
94psl. na dar dar pusetinai tas papuosalas ant kaklo toks vertas demesio...
o 84psl. apyrankes tikra tragedija..apie 97 psl. ir 98 esancius papuosalus patyliu isvis
uz dyka nenesiociau, jau tie melyni papuosalai taip pigiai atrodo... aisq cia mano nuomone