Gal kuri žino, kas įeina į mėginėlių rinkinį už 14lt?
QUOTE(delfiuka @ 2010 03 03, 23:32)
Gal kuri žino, kas įeina į mėginėlių rinkinį už 14lt?
Tiksliai nepamenu, jau seniai emiau bet apie10 ivairiu kremu megineliu, apie 10 kvepalu ir apie 10 lupdaziu - is visokiu rusiu, ne vienos.
QUOTE(Edukas82 @ 2010 03 04, 12:28)
Tiksliai nepamenu, jau seniai emiau bet apie10 ivairiu kremu megineliu, apie 10 kvepalu ir apie 10 lupdaziu - is visokiu rusiu, ne vienos.
Tai čia gal kaip staigmenų maišelis-nežinai, kokių rūšių gausi?
QUOTE(withoutSugar @ 2010 03 04, 00:03)
Sveikos
Gal kuri jau užsisakiusi, ar išbandžiusi Avon NAIL EXPERTS Grow Potion (skatina nagų augimą bei tvirtumą) ir naujieną, apynagių šveitiklį su riešutų kevalo gabaliukais, bei migdolais. Norėčiau išgirsti atsiliepimus :}
Gal kuri jau užsisakiusi, ar išbandžiusi Avon NAIL EXPERTS Grow Potion (skatina nagų augimą bei tvirtumą) ir naujieną, apynagių šveitiklį su riešutų kevalo gabaliukais, bei migdolais. Norėčiau išgirsti atsiliepimus :}
Nuo pirmojo , kažko ypatingo nepastebėjau, o antrasis patiko
Sveikos, sakykite ar yra cia avon kanynas? ir as pvz ieina staigmenu maiseliai, ir visi kur ispardavimai yra internete i uzsakymo suma, ta kur maziausia 130 lt kad nuolaidai gauti?
QUOTE(Elegant @ 2010 03 03, 19:50)
Gal kuri nešiojat šią rankinę? Kažin verta pirkt.. ? nėra laba prasta? mačiau bus sekančiam kataloge
Nusipirkau-grazinau. man nepatiko.
QUOTE(juratyte26 @ 2010 03 04, 16:53)
Nusipirkau-grazinau. man nepatiko.
Kodėl? prasta labai?
QUOTE(Elegant @ 2010 03 03, 19:50)
Gal kuri nešiojat šią rankinę? Kažin verta pirkt.. ? nėra laba prasta? mačiau bus sekančiam kataloge
As negaliu atsidziaugti man labai patiko
QUOTE(ash;* @ 2010 03 04, 16:25)
Gal kas jau isbande greitai isdzienancius nagu lakus (spalva ballerina) ir dvejopo poveikio prienone nuo celiulito?
Nagu lakas super greitai isdziusta. Ballerina yra nude spalvos, siek tiek link kreminio persikinio atspalvio.