Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

Gal kuri žino, kas įeina į mėginėlių rinkinį už 14lt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 03 03, 23:32)
Gal kuri žino, kas įeina į mėginėlių rinkinį už 14lt?  blush2.gif

Tiksliai nepamenu, jau seniai emiau smile.gif bet apie10 ivairiu kremu megineliu, apie 10 kvepalu ir apie 10 lupdaziu - is visokiu rusiu, ne vienos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2010 03 04, 12:28)
Tiksliai nepamenu, jau seniai emiau smile.gif bet apie10 ivairiu kremu megineliu, apie 10 kvepalu ir apie 10 lupdaziu - is visokiu rusiu, ne vienos.  4u.gif

Tai čia gal kaip staigmenų maišelis-nežinai, kokių rūšių gausi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(withoutSugar @ 2010 03 04, 00:03)
Sveikos smile.gif
Gal kuri jau užsisakiusi, ar išbandžiusi Avon NAIL EXPERTS Grow Potion (skatina nagų augimą bei tvirtumą) ir naujieną, apynagių šveitiklį su riešutų kevalo gabaliukais, bei migdolais. Norėčiau išgirsti atsiliepimus :}

Nuo pirmojo , kažko ypatingo nepastebėjau, o antrasis patiko smile.gif
Atsakyti
gerai nusveicia ir lygiai? smile.gif
Atsakyti
Gal kas jau isbande greitai isdzienancius nagu lakus (spalva ballerina) ir dvejopo poveikio prienone nuo celiulito?
Atsakyti
kur galima uzsisakyti meginelius internetu? g.gif noreciau lupdaziu visu megineliu,kvepalu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykite ar yra cia avon kanynas? ir as pvz ieina staigmenu maiseliai, ir visi kur ispardavimai yra internete i uzsakymo suma, ta kur maziausia 130 lt kad nuolaidai gauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 03, 19:50)
Gal kuri nešiojat šią rankinę? Kažin verta pirkt.. ? nėra laba prasta? mačiau bus sekančiam kataloge  g.gif
user posted image

Nusipirkau-grazinau. man nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2010 03 04, 16:53)
Nusipirkau-grazinau. man nepatiko.

Kodėl? prasta labai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 03, 19:50)
Gal kuri nešiojat šią rankinę? Kažin verta pirkt.. ? nėra laba prasta? mačiau bus sekančiam kataloge  g.gif
user posted image

As negaliu atsidziaugti wub.gif man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ash;* @ 2010 03 04, 16:25)
Gal kas jau isbande greitai isdzienancius nagu lakus (spalva ballerina) ir dvejopo poveikio prienone nuo celiulito?

Nagu lakas super smile.gif greitai isdziusta. Ballerina yra nude spalvos, siek tiek link kreminio persikinio atspalvio.
Atsakyti