Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

Na ateinu ir as su pagyrom kol nepamirsau biggrin.gif
gavau ta tusa dovanu,kur buvo pardavus du lupdazius,superinis gaminys,labai graziai isilgina blakstienas,ju nesulipina,mano blakstienos trumpos,man patiko labai,kaip laikosi galesiu parasyt tik po keliu dienu,kolkas tik pagyros kaip dazo:4u:
Atsakyti
Gal kas kokiu atsiliepimu gali parasyt apie avon papuosalus is naujo katalogo. Kas vertas demesio, o ko nepirkti. Noriu dovanu isrinkti, bet bijau apsigaut, kad po to geda nebutu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte:) @ 2010 03 03, 13:16)
Na ateinu ir as su pagyrom kol nepamirsau biggrin.gif
gavau ta tusa dovanu,kur buvo pardavus du lupdazius,superinis gaminys,labai graziai isilgina blakstienas,ju nesulipina,mano blakstienos trumpos,man patiko labai,kaip laikosi galesiu parasyt tik po keliu dienu,kolkas tik pagyros  kaip dazo:4u:

Kuris cia tas tušas? ax.gif pavadinima gali parasyt? mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas duotumet 4 Avon katalogo nuorodele? Popierinio varianto dar neturiu, bet labai maga paziureti kas bus
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 03 03, 15:30)
gal kas duotumet 4 Avon katalogo nuorodele? Popierinio varianto dar neturiu, bet labai maga paziureti kas bus

www.avon.lt
ir ten desinej pusej internetisi katalogas,pasispausit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Edukas82 @ 2010 03 03, 15:04)
Kuris cia tas tušas?  ax.gif  pavadinima gali parasyt?  mirksiukas.gif

superExtend
bet sepetelis jo smulkus,jei kazkas megstat storus tai nepatiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte:) @ 2010 03 03, 14:35)
www.avon.lt
ir ten desinej pusej internetisi katalogas,pasispausit  mirksiukas.gif

RADAU. Kaip cia yra, Heidi rankines (fashion by AVON) 3 kompanijos kataloge po 69.90 Lt, o 4 kompanijoj jau po 71.90?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 03 03, 14:45)
RADAU. Kaip cia yra, Heidi rankines (fashion by AVON) 3 kompanijos kataloge po 69.90 Lt, o 4 kompanijoj jau po 71.90?

o kas cia keisto? g.gif mirksiukas.gif juk kiekvienam kataloge kainos svyruoja rolleyes.gif ir kitu gaminiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 03 kovo 2010 - 15:40
Gal kuri nešiojat šią rankinę? Kažin verta pirkt.. ? nėra laba prasta? mačiau bus sekančiam kataloge g.gif
user posted image
Atsakyti
O nelabai gilios tos Heidi tašės? Juodos domina rankinės gilumas
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 03 03, 20:58)
O nelabai gilios tos Heidi tašės? Juodos domina rankinės gilumas

Mano draugė turi, ta man labai gražiai atrodo ta rankinė, visai pati norėčiau, bet jau nebepirksiu tokios pačios biggrin.gif Tokia gan talpi ji man atrodo.
Gal dar kas pakomentuos kas ją turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 03, 20:13)
Mano draugė turi, ta man labai gražiai atrodo ta rankinė, visai pati norėčiau, bet jau nebepirksiu tokios pačios  biggrin.gif  Tokia gan talpi ji man atrodo.
Gal dar kas pakomentuos kas ją turi  ax.gif

as turiu,patenkinta,talpi na tikrai simpatiska.Tik dar nenesiojau blush2.gif ,nes uzejo rankiniu manija,tai prisipirkau ir guli laukia savo eiles biggrin.gif

gal nenubaus moderatore,bet del grazinimu priima viska,ir kvepalus nupurkstus,tik reikia priezasti gera sugalvoti.Na gal dabar nebent del krizes tvarka pasikeite.Kelis teko daryti,tai ir kvepalus prieme pabandytus ir lupu dazus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dėja: 03 kovo 2010 - 20:34
Sveikos smile.gif
Gal kuri jau užsisakiusi, ar išbandžiusi Avon NAIL EXPERTS Grow Potion (skatina nagų augimą bei tvirtumą) ir naujieną, apynagių šveitiklį su riešutų kevalo gabaliukais, bei migdolais. Norėčiau išgirsti atsiliepimus :}
Atsakyti