Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

atsakymas kas klause del purskikliu - man asmeniskai granatu labiausiai kvepia, o ir daugiausiai ji uzsisako pas mane, zodziu gaminys nr 1. o saldziai kvepia dar vanilinis purskiklis, tik truputi toks spirito kvapas man jame jauciasi..
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 03 02, 12:43)
Ar talpios tos Heidi rankines is 90 - 91 psl? Kiek kiseneliu? Ar patogu su tiek uztrauktuku?

maciau ofise sita rankine,labai talpi,minksta,patogi, yra du skyriai,kiti du uztrauktukai tik imitacija,ir labai sunkiai jie traukiasi,nznau gal but del to kad rankine nauja sunkiai traukinejasi...
Atsakyti
gal kas turite atsiliepimu apie ANEW dvejopo poveikio priemone nuo celiulito(43802)??? ir kiek ji kainuos 5c? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rootha: 02 kovo 2010 - 19:15
QUOTE(dziulytee @ 2010 03 02, 17:45)
maciau ofise sita rankine,labai talpi,minksta,patogi, yra du skyriai,kiti du uztrauktukai tik imitacija,ir labai sunkiai jie traukiasi,nznau gal but del to kad rankine nauja sunkiai traukinejasi...

Oda ten, ar kas?
O kaip, ar avone galima grąžinti prekes, jei netiko, nepatiko? Kaip viskas vyksta, jei vyksta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 02 kovo 2010 - 19:40
QUOTE(Mona187 @ 2010 03 02, 21:35)
Oda ten, ar kas?
O kaip, ar avone galima grąžinti prekes, jei netiko, nepatiko? Kaip viskas vyksta, jei vyksta?

nu aisku ten ne tikra oda.. minksta lakuota tokia,blizgi smile.gif

o grazinimai galimi, nueini i savo mieste esanti ofisa,uzpildai grazinimo lapa ir grazini ta preke,poto tau nuo sekancio uzsakymo bus nuskaiciuojami tie pinigai uz rankine..
Papildyta:
QUOTE(rootha @ 2010 03 02, 21:11)
gal kas turite atsiliepimu apie ANEW dvejopo poveikio priemone nuo celiulito(43802)??? ir kiek ji kainuos 5c?  blush2.gif

5-oje kampanijoje jis kainuos 70lt
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Labai prasau atsiliepimu ir komentaru apie:
1. naujuosius lupu dazus Mega impact, ypac domina spalva Nude
2. Skaistalus "Jiliian Dempsay for Avon", kur kaip mozaika lyg g.gif
3. Gal kas gyvai jau matet ta super sportini krepsi? kaip jis?
4. MAitinamasis kuno sviestas is SPA su mineralais, riebus? kazi koks kvapas?
5. Kremas nuo striju ir celiulito, ar matos poveikis? blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulytee @ 2010 03 02, 19:51)
nu aisku ten ne tikra oda.. minksta lakuota tokia,blizgi  smile.gif

o grazinimai galimi, nueini i savo mieste esanti ofisa,uzpildai grazinimo lapa ir grazini ta preke,poto tau nuo sekancio uzsakymo bus nuskaiciuojami tie pinigai uz rankine

O jeigu kaip klientė norėčiau grąžinti, tai turėčiau kreiptis į tą konsultantę, pas kurią užsakiau, kad grąžintų? Nes atvirai pasakius, nezinau, kur randasi avon ofisas mano mieste blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 03 02, 21:27)
O jeigu kaip klientė norėčiau grąžinti, tai turėčiau kreiptis į tą konsultantę, pas kurią užsakiau, kad grąžintų? Nes atvirai pasakius, nezinau, kur randasi avon ofisas mano mieste blush2.gif

Taip turėtum manau , grąžinti savo konsultentei iš kurios pirkai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 03 01, 21:15)
Labas vakaras. ....
Dar domina Jūsų atsiliepimai apie Gaivinamąjį veido purškiklį su rožių vandeniu, kaip jis Jum?  4u.gif
Iš anksto dėkoju už atsakymus  4u.gif

Na gaivinamojo purskiklio tai negaliu nepagirti thumbup.gif esu bandziusi kitu (platinamu prekiu kataloguose..) tai atsiprasant s..du s...das poster_offtopic.gif nu o pabandziusi sita negaliu juo atsidziaugti thumbup.gif jis taip atgaivina oda !!! bigsmile.gif ypac tada kai pavargusi yra tiesiog sviesiau akyse atrodo pasidaro, man jis superinis, naudoju viena ir dabar ziema, ir jau kitas stovi padetas lentynoje vasarai vacation4.gif
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2010 03 02, 19:35)

o avone galima grazinti viska, netik tas prekes kurios netiko odai arba su "broku" ir pan? g.gif seniau nebudavo galima grazinti prekiu jeigu jos tau tiesiog nepatiko doh.gif pvz. spalva lupdazio ar tase... g.gif ka pasikeite taisykles??? blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 02 kovo 2010 - 22:11
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 03 02, 20:52)
Taip turėtum manau , grąžinti savo konsultentei iš kurios pirkai  mirksiukas.gif

O per kiek tarkim laiko nuo isigijimo galima grazinti? Nes juk yra tam tikras laikas, per kuri galima grazinti, o jau po to laiko nebegalima ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 03 03, 00:25)
O per kiek tarkim laiko nuo isigijimo galima grazinti? Nes juk yra tam tikras laikas, per kuri galima grazinti, o jau po to laiko nebegalima ax.gif  unsure.gif

jai neklystu,tai per 3men turi grazinti preke.. jai klystu,merginos patikslinkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 03 02, 21:16)
sveikos  4u.gif
Labai prasau atsiliepimu ir komentaru apie:
1. naujuosius lupu dazus Mega impact, ypac domina spalva Nude
2. Skaistalus "Jiliian Dempsay for Avon", kur kaip mozaika lyg  g.gif
3. Gal kas gyvai jau matet ta super sportini krepsi? kaip jis?
4. MAitinamasis kuno sviestas is SPA su mineralais, riebus? kazi koks kvapas?
5. Kremas nuo striju ir celiulito, ar matos poveikis? blush2.gif
Aciu  4u.gif

Labai švelni spalva, vos matoma, blizgi, mano kolegei laaaabai patiko,apsipatenkinusi visa.
Celiulito kr- na reguliariai naudojant poveikis matosi, bet čia ne mano, o mano klienčių nuomonė, kai kurios perka reguliariai, joms patinka.
Atsakyti