Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(Werkona @ 2010 02 26, 14:03)
Kažin koks tas spindesio suteikiantis kūno losjonas iš pačio paskutinio puslapio? Įdomu koks tas spindėjimas?

Na, nzn, sitas man nelabai - geriau rinkciausi SSS linija (dabar yra su mineralais, spindesio auksinio suteikiantys gaminiai, tik nereikia ju padaugint smile.gif ) arba SPA, jei nebutinas spindesys. Is CARE man patinka tik ranku kremas su glicerinu. Tiesa sakant, gal cia ne pats gaminys - losjonas kaltas, o ta didziule pakuote - tiesiog ziauriai ilgai ji naudojasi ir taip nusibosta! lotuliukas.gif Na, bet cia tik mano nuomone smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
reikia Jūsų patarimo. 3 kompanijos kataloge. 29 psl. yra yra toks rinkinukas "Laukinis grožis", tai lyg ir gundausi nusipirkt. Tik norėjau sužinot, kokie atsiliepimai apie tušą "Supershock" ir akų kontūro pieštuką? Kaip šešėliai? Juos turiu dar iš tų laikų, kai kitokios pakuotės buvo (man rodos, čia ta pati serija, tik spalvos naujos, ar ne?), tai trumpokai ant vokų laikydavos. Ar verta pirkti? Nes šiaip pinigėlių dabar ne per daugiausiai... Būsiu dėkinga smile.gif
Beje, gal kas naudojat/naudojot ANEW serijos 45+ senėjimą lėtinantį naktinį kremą su aukso dalelėmis? Mamai norėčiau užsakyt.
Atsakyti
turiu ta rinkinuka laukinis grozis, na supershok tusas man visai nieko, neblogas toks, tik va sis man kazkuo skiriasi nei turetas pries pora men, kazkoks kitoks, seseliu spalvytes LABAI skiriasi nuo pavaizduotuju kataloge, bet is esmes neblogos, laikosi is tikruju neispudingai, piestukas be galo patogus, bet spalvyte nelabai intensyvi, tokia blankokai juoda, tik va naudoti ji labai patogu, seseliu pakuote taip pat labai patogi, labai geras veidrodelis, na ir atrodo ju ten ganetinai nemazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Werkona @ 2010 02 26, 14:03)
Kažin koks tas spindesio suteikiantis kūno losjonas iš pačio paskutinio puslapio? Įdomu koks tas spindėjimas?

Kažkas kažkada rašė, kad pasitepus šiuo losjonu blizgėjo kaip kalėdinė eglutė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvuzhe @ 2010 02 26, 17:55)
. Tik norėjau sužinot, kokie atsiliepimai apie tušą "Supershock"

man labai patiko. tikrai vertas dėmesio. tik jautrioms akims nerekomenduoju, man nuo labai akys ašarojo, alergija matomai kažkuriai sud. daliai. nors šiaip nėra labai jautrios smile.gif ir jo šepetukas didelis, jei akys mažos, galit labai apsitepliot besidažydama ax.gif
Atsakyti
Ačiū pasisakiusioms už nuomones - labai pravertė 4u.gif Visgi užsisakiau tą rinkinuką - tušas ir pieštukas tikrai sueis, nes kasdien naudoju, o šešėliai jei spalvos netiks, padovanosiu kokiai draugei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvuzhe: 27 vasario 2010 - 01:24
QUOTE(Werkona @ 2010 02 26, 16:03)

Turiu as ji. Turejau ir ta kur kaledinej pakuotej buvo, bet kaip jau rase labai blizgejo todel pardaviau, o paskui isleido valentino dienai tai galvoju uzsisakysiu bus kokioms progoms pasiblizginti, bet kai gavau tai galiu pasakyti, kad tikrai taip neblizga kaip buvo kaledinej pakuotej vos vos yra tu blizguciu tai manau sueis kaip paprastas kuno losjonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvuzhe @ 2010 02 27, 01:23)
Ačiū pasisakiusioms už nuomones - labai pravertė  4u.gif  Visgi užsisakiau tą rinkinuką - tušas ir pieštukas tikrai sueis, nes kasdien naudoju, o šešėliai jei spalvos netiks, padovanosiu kokiai draugei smile.gif

Šešėliai tai labai gražūs- dvi spalvos tokio lyg metalik blizgesio,o dvi matinės.Kas pamatė- patiko. Va dėl tušo , akys jautrios mano,tai blogai.
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2010 02 26, 15:11)
Na, nzn, sitas man nelabai - geriau rinkciausi SSS linija (dabar yra su mineralais, spindesio auksinio suteikiantys gaminiai, tik nereikia ju padaugint  smile.gif ) arba SPA, jei nebutinas spindesys. Is CARE man patinka tik ranku kremas su glicerinu. Tiesa sakant, gal cia ne pats gaminys - losjonas kaltas, o ta didziule pakuote - tiesiog ziauriai ilgai ji naudojasi ir taip nusibosta!  lotuliukas.gif  Na, bet cia tik mano nuomone smile.gif blush2.gif

QUOTE(ezra @ 2010 02 26, 21:09)
Kažkas kažkada rašė, kad pasitepus šiuo losjonu blizgėjo kaip kalėdinė eglutė. biggrin.gif

QUOTE(6Combo9 @ 2010 02 27, 14:02)
Turiu as ji. Turejau ir ta kur kaledinej pakuotej buvo, bet kaip jau rase labai blizgejo todel pardaviau, o paskui isleido valentino dienai tai galvoju uzsisakysiu bus kokioms progoms pasiblizginti, bet kai gavau tai galiu pasakyti, kad tikrai taip neblizga kaip buvo kaledinej pakuotej vos vos yra tu blizguciu tai manau sueis kaip paprastas kuno losjonas smile.gif

Tai čia apie tą patį rašė? Pamenu skaičiau tik neįsidėmėjau pavadinimo. O pakuotės dydis mate tai atbaido, tikriausiai jo neimsiu, nenoriu per didelio blizgėjimo, ačiū Jums, padėjot apsispręsti smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Norėjau pasiteirauti apie kūno purškiklius : su ržėm ir persikais, bei su granatais ir manga. Kokie kvapai? ar skanūs? kuris yra saldus iš visų purškiklių neskaitant braškių ( jį jau išbandžiau) 4u.gif
Dar domina Jūsų atsiliepimai apie Gaivinamąjį veido purškiklį su rožių vandeniu, kaip jis Jum? 4u.gif
Iš anksto dėkoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 03 01, 22:15)
Labas vakaras. Norėjau pasiteirauti apie kūno purškiklius : su ržėm ir persikais, bei su granatais ir manga. Kokie kvapai? ar skanūs? kuris yra saldus iš visų purškiklių neskaitant braškių ( jį jau išbandžiau)  4u.gif
Dar domina Jūsų atsiliepimai apie Gaivinamąjį veido purškiklį su rožių vandeniu, kaip jis Jum?  4u.gif
Iš anksto dėkoju už atsakymus  4u.gif

kas liecia gaivinamaji purskikli,tai kaip ji gavau,galvojau gules nenaudojamas,truputi per intensyvus man vuvo jo kvapas,bet vasara,kaip labai nemazai deginaus saulytej,jis man buvo tikras issigelbejima,veiduka labai atgaivindavo,jei ir labiau nusvildavau,daznai purskiantis neislysdavo net raudonis,10balu jei vasara,ziema as jo nenaudoju 4u.gif
Atsakyti
Ar talpios tos Heidi rankines is 90 - 91 psl? Kiek kiseneliu? Ar patogu su tiek uztrauktuku?
Atsakyti