QUOTE(dziulytee @ 2010 02 24, 16:26)
merginos,gal galite ikelti isparduotuves nuoroda?
http://www.supermama...?...56260&st=36
QUOTE(rootha @ 2010 02 23, 17:15)
merginos, kurios vartojat biusto krema, ar jis jums gerai isigeria????
gal dar kas kokiu atsiliepimu is savo patirties galite pasakyti apie si krema?
kuri is krempudru labiausiai tiktu lb sausai odai? gal kuri turi tokia oda ir gales kanors rekomenduoti
man tas patvarus toks riebesnis, bet manau sausai odai reikia ne riebaus makiazo pagrindo, o kremo visgi as rekomenduociau raminamaji - man jis kol kas geriausias is avon krempudru
Sveikos mielos konsultantes noreciau jusu atsiliepimu apie bespalvi makiazo pagrinda. neradau niekur jokiu atsiliepimu, tai tikiuosi cia rasti kaip jis tepasi, kaip atrodo ant odos, kokiam odos tipui labiau tinka? busiu dekinga uz bet kokius komentarus
QUOTE(welniūkštė @ 2010 02 25, 17:26)
Sveikos mielos konsultantes noreciau jusu atsiliepimu apie bespalvi makiazo pagrinda. neradau niekur jokiu atsiliepimu, tai tikiuosi cia rasti kaip jis tepasi, kaip atrodo ant odos, kokiam odos tipui labiau tinka? busiu dekinga uz bet kokius komentarus
Gerbiamoji, paskaitykit kelis puslapius atgal, labai daug apie jį buvo kalbėta, daug įvairių nuomonių. Tik nepatingėkit.
QUOTE(lolichka @ 2010 02 25, 17:14)
man tas patvarus toks riebesnis, bet manau sausai odai reikia ne riebaus makiazo pagrindo, o kremo visgi as rekomenduociau raminamaji - man jis kol kas geriausias is avon krempudru
Pritariu Mano oda sausa ir as naudoju raminamaji - nenusivyliau.
Kažin koks tas spindesio suteikiantis kūno losjonas iš pačio paskutinio puslapio? Įdomu koks tas spindėjimas?