Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

merginos,gal galite ikelti isparduotuves nuoroda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulytee @ 2010 02 24, 16:26)
merginos,gal galite ikelti isparduotuves nuoroda? smile.gif

http://www.supermama...?...56260&st=36
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 02 24, 19:22)

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2010 02 23, 17:15)
merginos, kurios vartojat biusto krema, ar jis jums gerai isigeria????

gal dar kas kokiu atsiliepimu is savo patirties galite pasakyti apie si krema? blush2.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Gal kuri jau mate ta melyna sportini krepsi is 4c? 4u.gif
Atsakyti
kuri is krempudru labiausiai tiktu lb sausai odai? smile.gif gal kuri turi tokia oda ir gales kanors rekomenduoti
Atsakyti
man tas patvarus toks riebesnis, bet manau sausai odai reikia ne riebaus makiazo pagrindo, o kremo smile.gif visgi as rekomenduociau raminamaji - man jis kol kas geriausias is avon krempudru biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mielos konsultantes smile.gif noreciau jusu atsiliepimu apie bespalvi makiazo pagrinda. neradau niekur jokiu atsiliepimu, tai tikiuosi cia rasti smile.gif kaip jis tepasi, kaip atrodo ant odos, kokiam odos tipui labiau tinka? busiu dekinga uz bet kokius komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(welniūkštė @ 2010 02 25, 17:26)
Sveikos mielos konsultantes smile.gif noreciau jusu atsiliepimu apie bespalvi makiazo pagrinda. neradau niekur jokiu atsiliepimu, tai tikiuosi cia rasti smile.gif kaip jis tepasi, kaip atrodo ant odos, kokiam odos tipui labiau tinka? busiu dekinga uz bet kokius komentarus  4u.gif

Gerbiamoji, paskaitykit kelis puslapius atgal, labai daug apie jį buvo kalbėta, daug įvairių nuomonių. Tik nepatingėkit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lolichka @ 2010 02 25, 17:14)
man tas patvarus toks riebesnis, bet manau sausai odai reikia ne riebaus makiazo pagrindo, o kremo  smile.gif visgi as rekomenduociau raminamaji - man jis kol kas geriausias is avon krempudru biggrin.gif

Pritariu thumbup.gif Mano oda sausa ir as naudoju raminamaji - nenusivyliau. thumbup.gif
Atsakyti
Kažin koks tas spindesio suteikiantis kūno losjonas iš pačio paskutinio puslapio? Įdomu koks tas spindėjimas?
Atsakyti