Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

Merginos, gal galetumet man paaiskinti ar cia pasibaiges galiojimo laikas, ar jo pagaminimo data, nes gavau dovanu ir bijau naudoti. Gamintojas AVON.
Veido kremas Z140309
Tusas Z281009
Drekinamasis kuno kremas Z150208
Kuno sveitiklis Z161107
Veido sveitiklis Y221209
Veido prausikis G290509
Ranku krema Z120909
Busiu labai dekinga uz atsakyma.
Atsakyti
Noriu mamai 50 metu proga padovanoti anew+50 kremukus, gal kas bandet juos, ar girdejot atsiliepimu, jei ka zinot pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA666 @ 2010 02 23, 11:37)
Merginos, gal galetumet man paaiskinti ar cia pasibaiges galiojimo laikas, ar jo pagaminimo data, nes gavau dovanu ir bijau naudoti. Gamintojas AVON.
Veido kremas Z140309
Tusas Z281009
Drekinamasis kuno kremas Z150208
Kuno sveitiklis Z161107
Veido sveitiklis Y221209
Veido prausikis G290509
Ranku krema Z120909
Busiu labai dekinga uz atsakyma.

Ant pakuotes rasoma pagaminimo data mirksiukas.gif
Pvz.: Veido kremas Z140309 jis pagamintas 2009 03 14 ir t.t. Ant kiekvienos pakuotes buna parasyta kiek laiko galioja atidarius pakuote ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 23 vasario 2010 - 12:23
QUOTE(ezra @ 2010 02 23, 00:34)
Tema atidaryta vėl. thumbup.gif
Ačiū, moderatorei. 4u.gif
Merginos, būkim supratingos, juk asmeniniams reikalams turim kitą temą. mirksiukas.gif

O kur yra tema tokiem reikalam? smile.gif
Atsakyti
merginos, kurios vartojat biusto krema, ar jis jums gerai isigeria????
Atsakyti
gal kuri naudojate si makiazo pagrinda?
ar jis jums nesausina odos? man nuo jos kazko pradejo lb jau sauseti odyte doh.gif drekinimo tikrai netruksta smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2010 02 23, 17:15)
merginos, kurios vartojat biusto krema, ar jis jums gerai isigeria????

As naudoju ir, turiu pasakyti, kad irgi atkreipiau i tai demesi, is pradziu lyg tai geriau sugere, unsure.gif bet dabar kai pagalvoju, pradejau jo didesni kieki naudoti, tai gal del to nesugeria taip gerai. g.gif Kol nepradejau rasyt, nebuvau sito sugalvojus lotuliukas.gif Na, bet siaip jis padeda... blush2.gif
Atsakyti
labai noriu padėkoti merginoms,kurios rekomendavo pabandyti birią mineralinę pudrytę bigsmile.gif na negaliu atsidžiaugti ja blush2.gif aišku kol pripratau naudotis tai visko buvo, bet dabar pasaka rolleyes.gif ji man ypač gražiai dengiasi ir atrodo šią savaitę biggrin.gif manau kad nuo savaitgalį darytos molio kaukės, tai pasipudruoju ir oda tokia švelni, aksominė atrodo, nors ji pas mane tikrai nėra lygi blush2.gif taigi ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 23, 18:11)
gal kuri naudojate si makiazo pagrinda?
ar jis jums nesausina odos? man nuo jos kazko pradejo lb jau sauseti odyte doh.gif  drekinimo tikrai netruksta smile.gif

user posted image

Jei nesupainioju, tai čia pagal katalogą skaitosi "Itin patvarus makiažo pagrindas". Aš nelabai seniai kreipiausi į mergaites su prašymu patart ar geras - tai nelabai jį gyrė. Vietoj šio įsigijau raminamąjį, esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 02 23, 19:59)
labai noriu padėkoti merginoms,kurios rekomendavo pabandyti birią mineralinę pudrytę  bigsmile.gif  na negaliu atsidžiaugti ja blush2.gif aišku kol pripratau naudotis tai visko buvo, bet dabar pasaka rolleyes.gif ji man ypač gražiai dengiasi ir atrodo šią savaitę biggrin.gif manau kad nuo savaitgalį darytos molio kaukės, tai pasipudruoju ir oda tokia švelni, aksominė atrodo, nors ji pas mane tikrai nėra lygi blush2.gif  taigi ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

gal galite foto imesti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 23, 21:26)
gal galite foto imesti? smile.gif

user posted image atrodo taip ar bent jau labai panašiai blush2.gif tik be šepetėlio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2010 02 23, 15:46)
O kur yra tema tokiem reikalam? smile.gif

Čia
http://www.supermama...;#entry35051290
Atsakyti