Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 02 19, 10:03)
Sveikos avonistes  ax.gif naujam kataloge maciau pudros rutuliukus naujus  ax.gif domina spindesio suteikiantys,naujas gaminys raso,o gal atsiliepimu vistiek bus apie ta gamini?  rolleyes.gif

aha, mane ir domina.
mano drauge uzsisake taip kaip mes domejomes koks bus ju efektas, tai kelios panos pasakojo kurios turejo, kad tipo spalvos jie neduoda tik toki svytejima, manyciau cia bus blyzgi priemone su perlamutru, bet kiek cia teisybes nezinau, laukiu kada padruske gaus isbandys tada bus tiksliau zinot, galbut ir as griebsiu
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 02 19, 10:10)
aha, mane ir domina.
mano drauge uzsisake taip kaip mes domejomes koks bus ju efektas, tai kelios panos pasakojo kurios turejo, kad tipo spalvos jie neduoda tik toki svytejima, manyciau cia bus blyzgi priemone su perlamutru, bet kiek cia teisybes nezinau, laukiu kada padruske gaus isbandys tada bus tiksliau zinot, galbut ir as griebsiu

jasninka ax.gif kazin tas svytejimas naturalus toks ar blizgantis doh.gif .. kaip sunku pirkti neisbandzius sakes biggrin.gif
o apie naujus sampunus blondems ir briunetems gal kas koki zodi tars? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 18, 19:33)
NEbematau as to Magix pagrindo, tai kaip man ji pabandyti? biggrin.gif Pirkti pilnos pakuotes tikrai nenoriu  g.gif

Yra dabar mini pakuotė konsultantų išpardavimuose. Aš Vilniuje, bet manau, kad ir šiaulietės turėtų turėti, pasidomėk, kas draugauja su avon - jei pažįsti ką nors iš jų smile.gif Čia, kaip matau, niekas nepasisako, kad iš ten smile.gif
Atsakyti

i 
Nesusikalbu.
Dar kartą kartoju, diskusijos apie darbo reikalus čia nepageidaujamos.
Jei po šio komentaro atsiras nesupratusių, išdalinsiu įspėjimus.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 02 19, 10:03)
Sveikos avonistes  ax.gif naujam kataloge maciau pudros rutuliukus naujus  ax.gif domina spindesio suteikiantys,naujas gaminys raso,o gal atsiliepimu vistiek bus apie ta gamini?  rolleyes.gif

Cia gaminys tai ne naujas, o naujove tik pudros sepetelis kur pavaizduotas salia rutuliuku.. tongue.gif 4u.gif as nebandzius, tai negaliu nieko patarti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ash;*: 19 vasario 2010 - 12:17
QUOTE(ash;* @ 2010 02 19, 13:16)
Cia gaminys tai ne naujas, o naujove tik pudros sepetelis kur pavaizduotas salia rutuliuku.. tongue.gif  4u.gif as nebandzius, tai negaliu nieko patarti smile.gif

nu pasiskaiciau biski ankstesnius postus,radau info,kad patenkintos merginos rutuliukais tais,pajamsiu reiskia biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras. atejau su klausimu_ar Marimeko voku seseliu paletese yra sepetukas?
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 02 20, 21:29)
labas vakaras. atejau su klausimu_ar Marimeko voku seseliu paletese yra sepetukas?

Deja nera schmoll.gif
Atsakyti
Patarkit ka nors del lupų blizgio-niekaip nezinau ka issirinkti, o mano konsultante mokinuke-tai manau ne viska ji ten isbandzius-gal jus daugiau naudojat.Patarkit...
Atsakyti
QUOTE(gingizė @ 2010 02 21, 19:36)
Patarkit ka nors del lupų blizgio-niekaip nezinau ka issirinkti, o mano konsultante mokinuke-tai manau ne viska ji ten isbandzius-gal jus daugiau naudojat.Patarkit...

Manau, priklauso, nuo poreikių. Konkrečiau visi (na, bent jau dauguma, nes info renkama dar) gaminiai yra aprašyti pačiam avon puslapyje, o išssirinkus prekę, galima būtų aptarti, kas ją išbandęs - kiek aprašymas atitinka tikrovę smile.gif Aš visada imu spindinčius („Glazewear Sparkle“), o pvz, mano draugei labai patinka care linijos tas balzamas, kuris yra tokioje tūbelėje išspaudžiamoje ir juo pasitepus, atspalvis vis ryškėja. Jai to pakanka. O man turi spindėti... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
ka manot apie sportini krepsi is 4 kat. Ar vertas demesio, gundausi nusirezt, bet is pradziu isklausysiu nuomoniu, jei kas zinot
Atsakyti
Tema atidaryta vėl. thumbup.gif
Ačiū, moderatorei. 4u.gif
Merginos, būkim supratingos, juk asmeniniams reikalams turim kitą temą. mirksiukas.gif
Atsakyti