Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(Mili04 @ 2010 02 17, 20:53)
O as jo turiu turbut dar puse tuteles nes tiek issausino veida kad kosmaras doh.gif

Aš tai naudoju labai retai, kai yra reikalas ir proga, tai neigiamo poveikio nepajutau.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 02 17, 21:55)
Aš tai naudoju labai retai, kai yra reikalas ir proga, tai neigiamo poveikio nepajutau.

As ir meginau paskui tik progai esant tepti niu bet vis tiek nekas,is pradziu tokia svelni o paskui serpetoti persteti pradedao galiausiai tokie raudoni plemai doh.gif nu tai ir padejau as ja i sona
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 02 17, 22:19)
As ir meginau paskui tik progai esant tepti niu bet vis tiek nekas,is pradziu tokia svelni o paskui serpetoti persteti pradedao galiausiai tokie raudoni plemai doh.gif  nu tai ir padejau as ja i sona

Tai jau čia aerginė reakcija gavosi. Gausi ilgą pertrauką daryt, o paskui tik retkarčiais naudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 17 vasario 2010 - 23:38

i 
Temoje draudžiama aptarinėti darbo klausimus.
Tik atsiliepimai apie kosmetiką.
Atsakyti
O as jo turiu turbut dar puse tuteles nes tiek issausino veida kad kosmaras doh.gif

Nu geras, tai reiškias, kad man užtenka juo gundytis doh.gif O trečiajam kataloge jo net ir nebuvo unsure.gif bet aplamai pažiūrėjau, kad ši kosmetika įdomi tokia ta prasme jautresnei odai gal netinkama nors niekad neįtariau, kad tokią turiu g.gif blush2.gif Nuo spa kaukės mane sualergizavo niekad gyvenime jokia drėkinanti kaukė man nei graužė nei ką, o čia net plėmais veidą raudonais pamėtė blink.gif Tai gerai, kad tik mėginuką bandžiau., vyro sesuo žegnojasi nuo intymios higienos prausiklio doh.gif nugraužė pilnaja to žodžio prasme odą doh.gif Kremas Soliutions plius man irgi nepatiko schmoll.gif biggrin.gif Bet vistiek gundo ta kosmetika, nes dievinu kvepalus pur blanka rolleyes.gif biggrin.gif Kūno priemonėm dar nenusivyliau thumbup.gif Ir veidui clearskin linijos neišsižadėsiu rolleyes.gif Gundė naujovės išbandžiau netiko daugiau nesigundysiu biggrin.gif
Atsakyti

Keista... Nei viena is klienciu tuo nesiskunde g.gif Visos, kurios pirko, sako, kad labai patinka ir kai baigs, vel pirks... Tikrai, matyt, alergija isimete blink.gif Mano vienai klientei taip buvo nuo ANEW ultimate kremu. Pries tai nuolat naudojusi, turejo atsisakyti sios linijos (keista, bet prausiklis jai tinka ir dabar... g.gif ), o galiausiai pamate, kad netinka ir kai kurie kiti kremai, ne avon - perejo prie jautriai odai skirtu - is vaistines... blink.gif Ir, tarkim, man buvo alergija nuo avon lupu blizgiu - kai pastojau. Kazkaip atsiranda tokiu alerginiu atveju, pastebejau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2010 02 16, 21:41)
Kosmetologė - ta, kur avon'e veda kursus - sakė, jog, jei kvapas nepatinka, reiškia - kremo (ar kitos priemonės) tau ir nereikia, ji netinka odai smile.gif  ir būna, kad po kiek laiko kvapas pradeda patikti - tai reikštų, kad atėjo laikas šiai priemonei. smile.gif O jei ir toliau nepatiks, nepataria net pirkti ir mėtyt pinigus, nes oda tos priemonės nenori. Na, bent jau ji taiop sakė smile.gif
Tai gal ji pagal amžių pačiai netinka arba tiesiog reiktų rinkits kitą liniją.  4u.gif  g.gif

As turiu viena kliente kuri pastoviai perka viena krema ir jis jai labai tinka, bet kvapas jo jai nepatinka ax.gif . Tai manau nebutinai turi buti taip, kad jei, kvapas nepatinka, tai ir kremas netiks. O tai, kad jei, kvapas pradeda patikti, tai ir kazkokia priemone prades tikti (kuri anksciau netiko, pvz.: alergizavo ), manau visiskas apsurdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2010 02 18, 15:33)
As turiu viena kliente kuri pastoviai perka viena krema ir jis jai labai tinka, bet kvapas jo jai nepatinka ax.gif . Tai manau nebutinai turi buti taip, kad jei, kvapas nepatinka, tai ir kremas netiks. O tai, kad jei, kvapas pradeda patikti, tai ir kazkokia priemone prades tikti (kuri anksciau netiko, pvz.: alergizavo ), manau visiskas apsurdas doh.gif

Sunku pasakyti, kiek čia tiesos hihihi.gif Ji ir pati sakė, kad jos draugė naudoja kremą, kurio kvapo nekenčia, bet odai jis tinkantis. Bet sako - aš jai sakiau, kad pabandytų kitą, gal tos pačios linijos, bet kitą, kur kvapas nebūtų atstumiantis. Nžn, ką ji į tai pasakė rolleyes.gif Ir nžn, kiek tame fakte tiesos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2010 02 17, 22:54)
Gal patartumėt koks paakių kremas geresnis? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2010 02 18, 16:26)

Aš naudoju solutions mėlyną (drėkinamąjį). Man patinka, kad sumažino jau atsirandančias raukšleles - žąsų kojeles tas vadinamas, akių kampučiuose. Na, galiu teigti, kad jų neliko. blush2.gif Drėkina irgi gerai, žodžiu, šitas mano mylimas dabar smile.gif Draugė viena pirko irgi solutions - spindesio suteikiantį, bet jis kartu ir ratilus nuima paakiuose, jei ta problema kankina - jis tikrai padeda, nes jai tai netiko, ji tų ratilų neturi, o buvo vasara ir skundėsi, kad paakiai pabalę biggrin.gif Pasiėmė maniškį ir džiaugiasi. Na, bet pusseserė jį pasiėmusi džiaugėsi, nes jai nuo mokslų pastoviai juodi paakiai smile.gif Apie anew rejuvenate nieko nžn, nebandžiau pati ir neturiu, kas bandė...
Atsakyti
NEbematau as to Magix pagrindo, tai kaip man ji pabandyti? biggrin.gif Pirkti pilnos pakuotes tikrai nenoriu g.gif
Atsakyti
Sveikos avonistes ax.gif naujam kataloge maciau pudros rutuliukus naujus ax.gif domina spindesio suteikiantys,naujas gaminys raso,o gal atsiliepimu vistiek bus apie ta gamini? rolleyes.gif
Atsakyti