Sveikos,
Ar esate isbande kas nors kremine pudra "Magic" (cia naujiena 3 kataloge)? Ar verta demesio?
Gal kas isbandete jau Clearskin Professional linija, kokie butu atsiliepimai?
QUOTE(inggusik @ 2010 02 17, 16:50)
Esu bandziusi. Man asmeniskai labai patiko valomosios serveteles. Nes karts nuo karto "piktu" spuogu atsiranda. Tai padejo. Labai dziaugiuosi.
Nors esu girdejusi atsiliepimu, kad butent jos kai kam nedave jokios naudos?? Nezinau.
Bandziau sveitikli-prausikli, bet jis man pasirode labai agresyvus, t.y. sveiciau tik T zona, kadangi mano oda misri, bet ir ja degino. Buvo nelabai malonu.
QUOTE(editchen @ 2010 02 17, 16:58)
Esu bandziusi. Man asmeniskai labai patiko valomosios serveteles. Nes karts nuo karto "piktu" spuogu atsiranda. Tai padejo. Labai dziaugiuosi.
Nors esu girdejusi atsiliepimu, kad butent jos kai kam nedave jokios naudos?? Nezinau.
Bandziau sveitikli-prausikli, bet jis man pasirode labai agresyvus, t.y. sveiciau tik T zona, kadangi mano oda misri, bet ir ja degino. Buvo nelabai malonu.
Dekui.
As naudoju visus tris gaminius ir man visos patinka su sveitikliu prausiu veida kiekviena diena o su servetelem kas antra taip pat ir oda grazinanti losjona, cia vienam tinka kitam ne tai kol pati nepamegisni nesuprasi
Sveikos. o gal kas bandė jauninamąjį makiažo pagrindą?
Ar dar yra pardavime MAgix makiazo pagrindas? Ar imanoma meginuka gauti? Cia buten Siauliuose, nes vienos tarpininkes klausiau tai sake kad negalima
QUOTE(inggusik @ 2010 02 17, 17:50)
Bandziau Naudoju kiekviena diena, sveitiklis grauzia oda ir labai siurksciai trinasi i oda, o kvapas laabai stiprus toks lygtais spirito kokio ar ko, kad net akis grauzt pradeda, o serveteles su losjonu tai nieko tiesa tas kvapas vistiek yra tiktai jis ne toks stiprus, o poveikio kazkokia akivaizdaus nepastebejau tiesa pas mane tu spuogu nera tiesiog instiru yra
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 17, 20:08)
Ar dar yra pardavime MAgix makiazo pagrindas? Ar imanoma meginuka gauti? Cia buten Siauliuose, nes vienos tarpininkes klausiau tai sake kad negalima
Meginelio ir as nemaciau, buvo neseniai mini pakuotes ispardavimuose, bet tik 2 kartus irgi maciau... keista siaip, reikia gaudyt Na, bet jis tikrai fainas toms, kurios nori natualesnio produkto, ta prasme naturaliau atrodancio.
O as jo turiu turbut dar puse tuteles nes tiek issausino veida kad kosmaras
QUOTE(Edukas82 @ 2010 02 17, 20:35)
Meginelio ir as nemaciau, buvo neseniai mini pakuotes ispardavimuose, bet tik 2 kartus irgi maciau... keista siaip, reikia gaudyt Na, bet jis tikrai fainas toms, kurios nori natualesnio produkto, ta prasme naturaliau atrodancio.
Kaip gaila. As irgi maciau, bet kad buvau susidomejus bet ir nenusipirkau, o pilno nenoriu pirkt iskart... Gal kas Siauliuose turite?
Papildyta:
QUOTE(Mili04 @ 2010 02 17, 20:53)
O as jo turiu turbut dar puse tuteles nes tiek issausino veida kad kosmaras
Sakes, blogai reikia kazko po mineraline pudryte tepti, nes T zinoj viskas nubega, o cia raso kad aceit 10val islaiko blizgesi
Gal patartumėt koks paakių kremas geresnis?