Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

i 
Tema nuo šiol bus skirta TIK atsiliepimams apie priemones.
Bet kokie klausimai, diskusijos, kurie/kurios liečia TIK konsultantus, jų darbą, bus ištrinti.

Pretenzijos į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 12, 18:31)
Jus, mergaites, man patarkite- kaip graziai padengti krempudra? na man tikrai neiseis su sepeteliu  bandziau ir su slapia, ir su sausa kempinele, bet gaunasi kazkokiais pliemukais 
anksciau tikrai buvo viskas gerai, o db jau nebe  doh.gif
smile.gif
as irgi visada su pirstais smile.gif
Atsakyti
gal kuri bandet dienini ir naktini kremus ANEW rejuvenate 30+
kokie atsiliepimai, aciu
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 02 15, 22:40)
kokie atsiliepimai, aciu

Sveikos smile.gif Prisijungiu ir as drinks_cheers.gif
Mano viena drauge pirko situos kremus - liko labai suzaveta! Sake jie stebuklingi smile.gif Dabar pasieme ir jos sesuo, ir as jau gundausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2010 02 16, 00:30)
Sveikos smile.gif Prisijungiu ir as  drinks_cheers.gif
  Mano viena drauge pirko situos kremus - liko labai suzaveta! Sake jie stebuklingi smile.gif  Dabar pasieme ir jos sesuo, ir as jau gundausi biggrin.gif

ane bigsmile.gif super uzsisakysiu meginuku jei iseis, turiu pati sios linijos kauke su mineralais ir prausikli tikrai geri dalykeliai
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 02 16, 11:10)
ane bigsmile.gif super uzsisakysiu meginuku jei iseis, turiu pati sios linijos kauke su mineralais ir prausikli tikrai geri dalykeliai

Taip, kaukę ir aš turiu su prausikliu thumbup.gif Ir man jie patinka. Tiesa, prausiklis pasausina odą, reikia būtinai kremo po jo. Padovanojau ir pusseserei juos per gimtadienį - neprašoviau thumbup.gif Sakė, labai patiko. cool.gif
Ir būdavo neto lankstinuke mini pakuočių to kremo vis, tai aš kažkaip galvoju pirma šitą reiktų. iš mėginėlio man nelabai seksi per vieną kartą pasakyti, ar man patinka hihihi.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 02 15, 23:40)
kokie atsiliepimai, aciu

O man nepatiko schmoll.gif . Sausina oda ir akis griauze, nors aplink jas netepiau. nors mano labai sausa ir jautri oda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guosta: 16 vasario 2010 - 11:36
QUOTE(Guosta @ 2010 02 16, 12:36)
O man nepatiko schmoll.gif . Sausina oda ir akis griauze, nors aplink jas netepiau. nors mano labai sausa ir jautri oda

hmm geras, bet tada gal man tiks kad sausina nes mano oda rieboka tai jei sausina bus pats tas, jau nebezinau ka su tais kremais ir bedaryti, kaip pagalvoju kiek as ju esu isbandzius ir visokiu firmu ir geru ir paprastu, nu niekaip neina atsirinkti, kazkoks kosmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 02 16, 14:16)
hmm geras, bet  tada gal man tiks kad sausina nes mano oda rieboka tai jei sausina bus pats tas, jau nebezinau ka su tais kremais ir bedaryti, kaip pagalvoju kiek as ju esu isbandzius ir visokiu firmu ir geru ir paprastu, nu  niekaip neina atsirinkti, kazkoks kosmaras doh.gif

Geriausias variantas tokiais atvejais meginukai mirksiukas.gif
Atsakyti
O man nepatiko to kremuko kvapas, na toks atstumiantis, net nemokėčiau jo apibūdinti.
Atsakyti
QUOTE(Werkona @ 2010 02 16, 20:14)
O man nepatiko to kremuko kvapas, na toks atstumiantis, net nemokėčiau jo apibūdinti.

Kosmetologė - ta, kur avon'e veda kursus - sakė, jog, jei kvapas nepatinka, reiškia - kremo (ar kitos priemonės) tau ir nereikia, ji netinka odai smile.gif ir būna, kad po kiek laiko kvapas pradeda patikti - tai reikštų, kad atėjo laikas šiai priemonei. smile.gif O jei ir toliau nepatiks, nepataria net pirkti ir mėtyt pinigus, nes oda tos priemonės nenori. Na, bent jau ji taiop sakė smile.gif
Tai gal ji pagal amžių pačiai netinka arba tiesiog reiktų rinkits kitą liniją. 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2010 02 16, 19:26)
Geriausias variantas tokiais atvejais meginukai mirksiukas.gif

taip uzsisakiau jau meginelius, bus matyt kaip cia bus rolleyes.gif
Atsakyti