i | Tema nuo šiol bus skirta TIK atsiliepimams apie priemones. Bet kokie klausimai, diskusijos, kurie/kurios liečia TIK konsultantus, jų darbą, bus ištrinti. Pretenzijos į AŽ. |
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 12, 18:31)
Jus, mergaites, man patarkite- kaip graziai padengti krempudra? na man tikrai neiseis su sepeteliu bandziau ir su slapia, ir su sausa kempinele, bet gaunasi kazkokiais pliemukais
anksciau tikrai buvo viskas gerai, o db jau nebe
anksciau tikrai buvo viskas gerai, o db jau nebe
as irgi visada su pirstais
gal kuri bandet dienini ir naktini kremus ANEW rejuvenate 30+
kokie atsiliepimai, aciu
kokie atsiliepimai, aciu
QUOTE(agvill @ 2010 02 15, 22:40)
kokie atsiliepimai, aciu
kokie atsiliepimai, aciu
Sveikos Prisijungiu ir as
Mano viena drauge pirko situos kremus - liko labai suzaveta! Sake jie stebuklingi Dabar pasieme ir jos sesuo, ir as jau gundausi
QUOTE(Edukas82 @ 2010 02 16, 00:30)
Sveikos Prisijungiu ir as
Mano viena drauge pirko situos kremus - liko labai suzaveta! Sake jie stebuklingi Dabar pasieme ir jos sesuo, ir as jau gundausi
ane super uzsisakysiu meginuku jei iseis, turiu pati sios linijos kauke su mineralais ir prausikli tikrai geri dalykeliai
QUOTE(agvill @ 2010 02 16, 11:10)
ane super uzsisakysiu meginuku jei iseis, turiu pati sios linijos kauke su mineralais ir prausikli tikrai geri dalykeliai
Taip, kaukę ir aš turiu su prausikliu Ir man jie patinka. Tiesa, prausiklis pasausina odą, reikia būtinai kremo po jo. Padovanojau ir pusseserei juos per gimtadienį - neprašoviau Sakė, labai patiko.
Ir būdavo neto lankstinuke mini pakuočių to kremo vis, tai aš kažkaip galvoju pirma šitą reiktų. iš mėginėlio man nelabai seksi per vieną kartą pasakyti, ar man patinka
QUOTE(agvill @ 2010 02 15, 23:40)
kokie atsiliepimai, aciu
kokie atsiliepimai, aciu
O man nepatiko . Sausina oda ir akis griauze, nors aplink jas netepiau. nors mano labai sausa ir jautri oda
QUOTE(Guosta @ 2010 02 16, 12:36)
O man nepatiko . Sausina oda ir akis griauze, nors aplink jas netepiau. nors mano labai sausa ir jautri oda
hmm geras, bet tada gal man tiks kad sausina nes mano oda rieboka tai jei sausina bus pats tas, jau nebezinau ka su tais kremais ir bedaryti, kaip pagalvoju kiek as ju esu isbandzius ir visokiu firmu ir geru ir paprastu, nu niekaip neina atsirinkti, kazkoks kosmaras
QUOTE(agvill @ 2010 02 16, 14:16)
hmm geras, bet tada gal man tiks kad sausina nes mano oda rieboka tai jei sausina bus pats tas, jau nebezinau ka su tais kremais ir bedaryti, kaip pagalvoju kiek as ju esu isbandzius ir visokiu firmu ir geru ir paprastu, nu niekaip neina atsirinkti, kazkoks kosmaras
Geriausias variantas tokiais atvejais meginukai
O man nepatiko to kremuko kvapas, na toks atstumiantis, net nemokėčiau jo apibūdinti.
QUOTE(Werkona @ 2010 02 16, 20:14)
O man nepatiko to kremuko kvapas, na toks atstumiantis, net nemokėčiau jo apibūdinti.
Kosmetologė - ta, kur avon'e veda kursus - sakė, jog, jei kvapas nepatinka, reiškia - kremo (ar kitos priemonės) tau ir nereikia, ji netinka odai ir būna, kad po kiek laiko kvapas pradeda patikti - tai reikštų, kad atėjo laikas šiai priemonei. O jei ir toliau nepatiks, nepataria net pirkti ir mėtyt pinigus, nes oda tos priemonės nenori. Na, bent jau ji taiop sakė
Tai gal ji pagal amžių pačiai netinka arba tiesiog reiktų rinkits kitą liniją.
QUOTE(Guosta @ 2010 02 16, 19:26)
Geriausias variantas tokiais atvejais meginukai
taip uzsisakiau jau meginelius, bus matyt kaip cia bus