Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

Ir norejau paklaust, gal kuri bandet tuos naujus lupu dazus spalva never so nude?
ji labiau i ruduma ar kaip kuno spalvos? unsure.gif
[/quote]

Si spalva labai neutrali, svelni daugiau i kuno spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 02 11, 16:31)
sveikos 4u.gif

turiu 4kompanijos kataloga thumbup.gif

o kiek kainuos 4 komp. sage "Inez"?
man ji lb thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 12, 10:35)
o kiek kainuos 4 komp. sage "Inez"?
man ji lb  thumbup.gif

zinok nera jos
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 02 12, 11:19)
zinok nera jos

gaila lb blush2.gif
o gal tuo paciu galite pasakyti kiek kainuos sie kvepaliukai: Treselle ir Make Me Wonder? ax.gif aciu is anksto
Atsakyti
Aha, dėl make me wonder man irgi labai įdomu, jau kaip man patinka tie kvepaliukai, o pati turiu fire me up, tai labai gaila, kad jau nebėra pardavime, gal dar pasirodys kada g.gif
Papildyta:
ypač patinka šių kvepaliukų įpakavimas, labai patogus ir žaismingas smile.gif
Atsakyti
Jus, mergaites, man patarkite- kaip graziai padengti krempudra? na man tikrai neiseis su sepeteliu bandziau ir su slapia, ir su sausa kempinele, bet gaunasi kazkokiais pliemukais
anksciau tikrai buvo viskas gerai, o db jau nebe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 12, 19:31)
Jus, mergaites, man patarkite- kaip graziai padengti krempudra? na man tikrai neiseis su sepeteliu  bandziau ir su slapia, ir su sausa kempinele, bet gaunasi kazkokiais pliemukais 
anksciau tikrai buvo viskas gerai, o db jau nebe  doh.gif

aš su pirštukais visad tepu, man patogiausia blush2.gif labai lengvai ir gražiai dengiasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 12, 20:13)
gaila lb blush2.gif
o gal tuo paciu galite pasakyti kiek kainuos sie kvepaliukai: Treselle ir Make Me Wonder? ax.gif  aciu is anksto

treselle- vienas buteliukas uz 51.90,kitas kainuos tik 34.90 (bus tokia akcija ivairiems kvepalams,tarp jur ir treselle)
make me wonder - 39.90 4u.gif
Papildyta:
beje,siandien buvau ofise,apziurinejau "heidi" rankine,viskas labai patiko,minksta tokia,vietos daug,bet uzkliuvo vienas dalykas,tai kad labai sunkiai uztrauktukas traikinejasi.. kazi ar del to kad nauja rankine,ar visad taip sunkiai traukinejasi.. g.gif
Atsakyti
Noriu jusu paklausti kaip Avon mineraline ? Ar jos turi meginelius ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2010 02 11, 18:01)
nu cia tai idomiai kazkaip biggrin.gif tokio "ciudo" dar negirdejau biggrin.gif net variantu, kas gali buti neturiu... bet gi gal nera jau taip blogai, dregme odai nekenkia 4u.gif

Ne,zinoma,kad nekenkia.Man klausimas toks iskiles buvo,ar gali buti jos per daug smile.gif Tik kai nulupti truputi pikta.Ana visa nulupi sau lengvai,o ta vieta kol nuplauni ta lipnia kose doh.gif
Atsakyti
http://www.avon-foru...qflfhr3m0enlqb3

5 kamp.
Atsakyti
http://www.avon-foru...qflfhr3m0enlqb3

4 kamp. 4u.gif
Atsakyti