Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(lady_m @ 2010 02 07, 23:22)
Nesu bandžius pudros rutuliukų, bet labai norėčiau išbandyt  smile.gif Tad kokia jūsų nuomonė apie šios firmos rutuliukus, ar ilgai išlieka jie? Ir kokius rinktis jei noriu, kad lengvai švytėtų, bet ir šiek tiek parudintų? Juos tepate tik ant skruostų ar ant viso veiduko? blush2.gif  4u.gif

As pati naudoju Arabian Glow, tai man labai patinka. Jie suteikia spalva, bet nera blizgus, todel man thumbup.gif kasdien. As tepu visa veida, ziema ju kietumas pats tas, o vasara as truputi stipriau su sepeteliu patrinu, nes mano oda tamsoka.
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 02 08, 00:22)
Nesu bandžius pudros rutuliukų, bet labai norėčiau išbandyt  smile.gif Tad kokia jūsų nuomonė apie šios firmos rutuliukus, ar ilgai išlieka jie? Ir kokius rinktis jei noriu, kad lengvai švytėtų, bet ir šiek tiek parudintų? Juos tepate tik ant skruostų ar ant viso veiduko? blush2.gif  4u.gif

Labai patinka thumbup.gif turiu spindesio suteikiancius ir aukso spalvos. Tai jeigu norit, kad spindesi suteiktu, bet kartu ir parudintu tai rekomenduociau aukso spalvos, nes spindesio suteikiantys tai tik suteikia spindesi, bet ne parudina mirksiukas.gif bet abu man laabai patinka wub.gif
Atsakyti
"neskystas 4u.gif toks kaip pienelis"

O geras ar šiaip sau?? smile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitada: 08 vasario 2010 - 21:07
QUOTE(Vitada @ 2010 02 08, 22:07)
"neskystas  4u.gif  toks kaip pienelis"

O geras ar šiaip  sau?? smile.gif  g.gif

man labai patinka bigsmile.gif valo neblogai, bet kas man svarbiausia akių negraužia ir drėkina, prieš tai turėjau kažkokį kad akis baisiai graužė doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitada @ 2010 02 08, 23:07)
"neskystas  4u.gif  toks kaip pienelis"

O geras ar šiaip  sau?? smile.gif  g.gif

Labai patinka thumbup.gif neskystas, svelniai nuvalo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 02 08, 21:56)
man labai patinka  bigsmile.gif  valo neblogai, bet kas man svarbiausia akių negraužia ir drėkina, prieš tai turėjau kažkokį kad akis baisiai graužė  doh.gif  blink.gif

o jis man grauzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 09, 18:17)

matyt visų akytės skirtingai reaguoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 09, 19:17)

Grauzt tai man pirma karta irgi grauze, bet tada per daug as jo pripyliau, o dabar labai nedaug pilu tai negrauzia, ir kas man patinka tai, kad kai nuvalai akis tai paskui nelimpa, nes turiu kita valikli tai kai su juo akis nuvalai tai paskui labai limpa ir negraziai seselius uztepti eina. smile.gif
Atsakyti
merginos, kokia reali eternal love papuosalu, na tu kur ir flashas paskui buvo, kaina? bent apytikriai? labai skubu 4u.gif
Atsakyti
Ar gali buti taip,kad veido odeje yra dregmes perteklius? unsure.gif Kiek betepciau nulupamu veido kaukiu,visos toje pacioje vietoje nesudziuna,tokios pat palieka kaip is tubeles g.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 02 09, 21:57)
Ar gali buti taip,kad veido odeje yra dregmes perteklius?  unsure.gif  Kiek betepciau nulupamu veido kaukiu,visos toje pacioje vietoje nesudziuna,tokios pat palieka kaip is tubeles  g.gif

tai gal per storai tepat ir gal dar ant dregno veido, o gal jos sudziuti ir neturi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 02 09, 20:57)
Ar gali buti taip,kad veido odeje yra dregmes perteklius?  unsure.gif  Kiek betepciau nulupamu veido kaukiu,visos toje pacioje vietoje nesudziuna,tokios pat palieka kaip is tubeles  g.gif

Kuri veido vieta? Kurios kaukės?
Atsakyti