Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 07, 23:32)
man jie kazko per kieti doh.gif

Ta prasme sunkiai tepasi?
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 07, 23:32)
man jie kazko per kieti doh.gif

O man patinka, bandžiau ir rudus, ir spindesio suteikiančius. Patiko. Ir klientėms patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 02 07, 22:22)
Nesu bandžius pudros rutuliukų, bet labai norėčiau išbandyt  smile.gif Tad kokia jūsų nuomonė apie šios firmos rutuliukus, ar ilgai išlieka jie? Ir kokius rinktis jei noriu, kad lengvai švytėtų, bet ir šiek tiek parudintų? Juos tepate tik ant skruostų ar ant viso veiduko? blush2.gif  4u.gif

Man tai irgi jie patiko , net gi labiau nei orifleme ,taip , kazkaip per kieti jie , bet del to ir nepadaugini. Vasara tepdavausi visa veideli. badziau tik rudus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 08 vasario 2010 - 08:23
Naudojant rutuliukus reik nepamiršt plauti karts nuo karto šepetėlio, nes nuo veido riebalų rutuliukai pakietėja.

Iš naujų lūpdažių labai patiko šviesiausia spalva , tokia beveik kūno, labai subtili. Ir ruda , į slyvinę, turi tokį gerą blizgesį wub.gif
Nuomonė apie juos- didis.gif
Atsakyti
Mama turi arabian glow pudros rutuliukus, tai kai pasitepa, atrodo lyg būtų įdegusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 02 08, 10:42)
Naudojant rutuliukus reik nepamiršt plauti karts nuo karto šepetėlio, nes nuo veido riebalų rutuliukai pakietėja.

Iš naujų lūpdažių labai patiko šviesiausia spalva , tokia beveik kūno, labai subtili. Ir ruda , į slyvinę, turi tokį gerą blizgesį  wub.gif
Nuomonė apie juos-  didis.gif

apie kokius Jus cia lupu dazus konkreciai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 02 08, 10:42)

Iš naujų lūpdažių labai patiko šviesiausia spalva , tokia beveik kūno, labai subtili. Ir ruda , į slyvinę, turi tokį gerą blizgesį  wub.gif
Nuomonė apie juos-  didis.gif

QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 08, 12:03)

Aga ir man idomu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, ar 2 komp. 28 psl. esantis akių dažų valiklis (150ml) tirštas ar skystas?
Atsakyti
QUOTE(Vitada @ 2010 02 08, 16:04)
Sveikos, ar 2 komp. 28 psl. esantis akių dažų valiklis (150ml) tirštas ar skystas?

PIENELIO KONSISTENCIJOS
Atsakyti
QUOTE(Vitada @ 2010 02 08, 14:04)

neskystas 4u.gif toks kaip pienelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 08, 12:03)

kiek suprantu cia rase apie naujus "Mega Impact" patvarius atsinaujinancius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2010 02 08, 15:30)
kiek suprantu cia rase apie naujus "Mega Impact" patvarius atsinaujinancius mirksiukas.gif

Taip. smile.gif
Atsakyti