Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(Aruša @ 2010 02 05, 21:51)
Labas. Ateinu ir aš prašydama patarimo blush2.gif  Renkuosi iš Avon makiažo pagrindą, tad norėčiau sužinoti kuris vertesnis dėmesio - itin patvarus makiažo pagrindas (baltam) ir raminamasis makiažo pagrindas (abu vienam puslapį sudėti). Būčiau labai dėkinga už patarimus 4u.gif

as taip pat uz raminamaji,net negalvojau,kad bus toks fainas,emiau spalvyte cream,as tokia ne visiskai balta i soliariumus nevaikstau,bet siaip esu is vasaros dar pasilikusiu idegiu,tai man super duper jis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 05, 22:34)
ir kodel gi baisios?  biggrin.gif

Ai net nezinau, bet su tokia niekur neiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruša @ 2010 02 05, 20:51)
Labas. Ateinu ir aš prašydama patarimo blush2.gif  Renkuosi iš Avon makiažo pagrindą, tad norėčiau sužinoti kuris vertesnis dėmesio - itin patvarus makiažo pagrindas (baltam) ir raminamasis makiažo pagrindas (abu vienam puslapį sudėti). Būčiau labai dėkinga už patarimus 4u.gif

Itin patvarus labai išsausina odą, nemalonus toks.
Atsakyti
gal kuri bandet sampuna ir balzama sausiems ir pazeistiems plaukams kazin sios priemones gerai atplaiduoja ir susvelnina plaukus, nes siuo metu naudoju sampuna ir balzama dazytiems plaukams tai nelabai man patinka balzamas jokio svelnumo ir atplaidavimo plaukui neduoda verysad.gif o va kauke dazytiems plaukams labai gera thumbup.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad ne į temą, be gal kuri kaunietė dar darys iš antros kampanijos užsakymą? Labai reikia kelių prekių, o 130 Lt užsakymo niekaip nesurinksiu, net neįpusėjau. Gal kuri priglaustų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2010 02 06, 16:28)
Atsiprašau, kad ne į temą, be gal kuri kaunietė dar darys iš antros kampanijos užsakymą? Labai reikia kelių prekių, o 130 Lt užsakymo niekaip nesurinksiu, net neįpusėjau. Gal kuri priglaustų? blush2.gif

na va ka tik padariau uzsakyma, o tik dabar paskaiciau tema.
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2010 02 06, 17:28)

parasiau i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites gal kuri matet sita pinigine kur yra 9 psl. is 3c?Kaip ten yra ar cia kur isorej tas uztrauktukas tik del grozio?Viena kliente noretu jos,bet nezino ar tikrai viduj yra tas uztraukiamas monetom skyrelis. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingius272: 07 vasario 2010 - 20:16
QUOTE(Moonstruck @ 2010 02 06, 17:28)

Ačiū visoms atsiliepusioms, jau radau, ko ieškojau 4u.gif
Atsakyti
Nesu bandžius pudros rutuliukų, bet labai norėčiau išbandyt smile.gif Tad kokia jūsų nuomonė apie šios firmos rutuliukus, ar ilgai išlieka jie? Ir kokius rinktis jei noriu, kad lengvai švytėtų, bet ir šiek tiek parudintų? Juos tepate tik ant skruostų ar ant viso veiduko? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 02 07, 22:22)
Nesu bandžius pudros rutuliukų, bet labai norėčiau išbandyt  smile.gif Tad kokia jūsų nuomonė apie šios firmos rutuliukus, ar ilgai išlieka jie? Ir kokius rinktis jei noriu, kad lengvai švytėtų, bet ir šiek tiek parudintų? Juos tepate tik ant skruostų ar ant viso veiduko? blush2.gif  4u.gif

man jie kazko per kieti doh.gif
Atsakyti