Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 04, 16:18)
as turiu smile.gif  man ji lb mirksiukas.gif  telpa visas gyvenimas

o turi juoda, ar raudona?
mano 1 kliente baisiai nori raudonos, tai nzn, kaip ji realiai? tokia pat blizganti, kaip ir kataloge? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 02 05, 09:42)
o turi juoda, ar raudona?
mano 1 kliente baisiai nori raudonos, tai nzn, kaip ji realiai? tokia pat blizganti, kaip ir kataloge? g.gif

Na tiek stipriai blizga, nes kataloge juk apšvietimas fotografuojant, bet blizgi.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 02 05, 10:59)
Na tiek stipriai blizga, nes kataloge juk apšvietimas fotografuojant, bet blizgi.

dekuij uz info 4u.gif perduosiu klientei_gales pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,reikalinga konsultante vilniuje,uzsakymukui ax.gif
i Az mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik kad blembacki toj heidi rankinej ne keturi skyriai o tik du doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2010 02 05, 13:05)
Sveiki,reikalinga konsultante vilniuje,uzsakymukui ax.gif
i Az mirksiukas.gif

Dekui uz operatyvuma biggrin.gif
jau suradau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 02 05, 14:45)
Tik kad blembacki toj heidi rankinej ne keturi skyriai o tik du doh.gif

lotuliukas.gif o tai kam aprasymus kataloge raso doh.gif
Atsakyti
kaip jum "Babette" rankinės? ar pilka labai spindinti ir ar kreminė nėra visai balta, ir dar klausimėlis būtų ar nėra labai ilga rankena, ant modelio tai gražiai atrodo, tik bijau kad realybej nebutu ilgesne rankena. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 05, 21:43)
kaip jum "Babette" rankinės? ar pilka labai spindinti  ir ar kreminė nėra visai balta, ir dar klausimėlis būtų ar nėra labai ilga rankena, ant modelio tai gražiai atrodo, tik bijau kad realybej nebutu ilgesne rankena.  rolleyes.gif

Man tai jos baisios biggrin.gif nors cia aisku skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 02 05, 21:25)
Man tai jos baisios biggrin.gif nors cia aisku skonio reikalas mirksiukas.gif

ir kodel gi baisios? biggrin.gif
Atsakyti
Labas. Ateinu ir aš prašydama patarimo blush2.gif Renkuosi iš Avon makiažo pagrindą, tad norėčiau sužinoti kuris vertesnis dėmesio - itin patvarus makiažo pagrindas (baltam) ir raminamasis makiažo pagrindas (abu vienam puslapį sudėti). Būčiau labai dėkinga už patarimus 4u.gif
Atsakyti
as uz raminamaji, nes itin patvarus labai jau tamsesnis, nei parodyta... ir toks nezinau.. naudoti man jo neisejo doh.gif raminamasis tikrai vertas demesio 4u.gif
Atsakyti