Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(ezra @ 2010 02 03, 23:56)
Tema neskirta komercijai. ne kartą merginos iš moderatorių gavo įspėjimus: ir viešus ir asmeninius.

dekui kad pasaket doh.gif
Atsakyti
labas visoms.
gal kartais kuri matet realiai rankines Heidi? kaip jos?
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 02 04, 13:45)
labas visoms.
gal kartais kuri matet realiai rankines Heidi? kaip jos?

as turiu smile.gif man ji lb mirksiukas.gif telpa visas gyvenimas
Atsakyti
maciau, visai nieko tokia atrodo. Niekuo nesiskiria nuo parodytos kataloge
Atsakyti
http://www.cosmetics...php?comp_id=119
ka apie tai manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertyte @ 2010 02 04, 17:11)

O čia apie Europoje gaminamus gaminius ar Amerikoje?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 02 04, 18:59)

Kiek man zinoma, visi AVON produktai gaminami Amerikoje. Tik Europoje ispilstomi i taras ir supakuojami.

Siame puslapyje reikia 1 - atkreipti demesi i atlikto testo data, ir 2 - sulyginti AVON ingredinetus. Kai kurios AVON produktu sudetis yra pakeistos, pavojingu medziagu kiekis - sumazintas. Bet aisku, islieka pavojus, kad kai kuriuose produktuose yra naudojami pavojingi konservantai, koncerogenai.

Atsakyti
kuriuos produktus uzsakinejam mes tai gamyba vyksta lenkijoje,tik visos medziagos atseit is kalifornijos.
Atsakyti
Kaip drekinantis serumas "solutions" ar jis tinka jaunoms, ar cia tik vyresnems skirta? ar yra koks poveikis?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 02 04, 17:59)

as tiksliai nzn, bet isgasdino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 01 29, 02:07)
user posted image

Kad ir paveluoti, galiu truputi pakomentuoti si krema... ax.gif
Kaip ir jau minejo, jis pats baltos spalvos, pasitepus veido oda tikrai palieka ruda, tamsiaodems gal ir nezymiai matosi, bet kai as balta kaip suris biggrin.gif , tai matosi akivaizdziai rudesne oda, man kaip kasdien nesidazanciai, o tik per progas, kasdienai jis per ryskus... ax.gif Bet vietoj kremines pudros bus pats tas! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 02 04, 21:21)
Kad ir paveluoti, galiu truputi pakomentuoti si krema... ax.gif
.. bet kai as balta kaip suris biggrin.gif , tai matosi akivaizdziai rudesne oda, man kaip kasdien nesidazanciai, o tik per progas, kasdienai jis per ryskus... ax.gif Bet vietoj kremines pudros bus pats tas! 4u.gif

Aš irgi baltaodė, bet man šis kremas fantastiškai patogus ir tinkamas kasdienai. Toks tinginių makiažui (nu aš čia apie save smile.gif )
Atsakyti