Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

Koks klientu aptarnavimo centro telefono numeris?
Atsakyti
QUOTE(ash;* @ 2010 02 02, 21:18)
Koks klientu aptarnavimo centro telefono numeris?

8 (5) 210 97 55; mobilus 8 618 95 222
Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2010 02 02, 21:16)
Ar 3 c kataloge yra galvos masažuoklis?Jei taip kokia kaina?

Nes keista,perverčiau jau kelis kartus,o nerandu,nors man sako,kad turi būt ir man pačiai atrodo,kad lyg ir buvo ;D

Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 02 02, 19:11)
Man vienintelis nepamainomas plaukams - serumas galiukams! thumbup.gif Ji senai naudoju, plaukai blizgantys palieka, gerai issisukuoja (nes tepu beveik per visa ilgi, kadangi ilgi plaukai pas mane) ir siaip tikrai verta demesio preke! cool.gif

si seruma pati naudoju ir tikrai patinka.Kalbejau apie tas purskiamas ,zieminis purskalas,purinantis ir t.t. tai nei vienas toks nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 02 02, 18:33)
O masčiau pabandyti unsure.gif Mergaitės, kaip dėl tušų blush2.gif Ar verti dėmesio kainos vilioja lotuliukas.gif

Super Full ir Super Shock tikrai verti dėmesio.
QUOTE(Eva.* @ 2010 02 02, 19:02)
Labas vakaras.  4u.gif

Atsiprašau jei kartosiuosi,bet norėčiau išgirsti atsiliepimus apie 3kamp.49 psl esantį nagų priežiūros rinkinį (Lakas trapiems nagams,nagų augimą skatinanti priemonė,nagų odelių kremas.) Ar jie verti dėmėsio?  ax.gif

Nagų augimą skatinanti priemonė tikrai neverta dėmesio, nieko ji neskatina. O odelių kremą nuolat naudoju, nes patinka, kad odelės nebūna kietos ir šiurkščios, o ir augimą kiek stabdo.

QUOTE(ash;* @ 2010 02 02, 20:10)
As dabar padariau uzsakyma ir nenustaciau, kad prekes atvestu ne i namus, o i grozio centra.. doh.gif kaip galima butu pakeisti? doh.gif

Jei darėt skubų, tai gali būt, kad nieko jau nepakeisit, sąskaita bus išrašyta.
Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2010 02 02, 22:16)
Ar 3 c kataloge yra galvos masažuoklis?Jei taip kokia kaina?

Nes keista,perverčiau jau kelis kartus,o nerandu,nors man sako,kad turi būt ir man pačiai atrodo,kad lyg ir buvo ;D

Kažkada, atrodo, buvo, bet tai buvo vienkartinis pasiūlymas. Iš kokio tu miesto? Žinau, kad Jysk tų masažuoklių krūvos pridėtos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 02 03, 10:17)
Kažkada, atrodo, buvo, bet tai buvo vienkartinis pasiūlymas. Iš kokio tu miesto? Žinau, kad Jysk tų masažuoklių krūvos pridėtos  biggrin.gif

Ne man jo reikia ;D Vieno draugė norėjo ;D
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2010 02 02, 21:59)
si seruma pati naudoju ir tikrai patinka.Kalbejau apie tas purskiamas ,zieminis purskalas,purinantis ir t.t. tai nei vienas toks nepatiko.

As irgi kalbejau apie purinanti, zinute ar dvi pries tave! mirksiukas.gif
Tiesiog paskui prasnekau bendrai apie priemones plaukams ir kas labiausiai patinka! smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif siandien darau uzsakyma Klaipedoje, jei kas norite prisijunkti, rasykite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulytee @ 2010 02 03, 16:54)
sveikos smile.gif siandien darau uzsakyma Klaipedoje, jei kas norite prisijunkti, rasykite smile.gif

biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte:) @ 2010 02 03, 21:18)

kas blogai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulytee @ 2010 02 03, 21:12)
kas blogai? rolleyes.gif

Tema neskirta komercijai. ne kartą merginos iš moderatorių gavo įspėjimus: ir viešus ir asmeninius.
Atsakyti