Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(Sim@ @ 2010 02 02, 16:08)
nuveza i Avon biura.
tai parduok juos 2c kaina smile.gif mirksiukas.gif

O kokia ten kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 02 02, 15:34)
As esu pries metus bandziusi (jei cia tas pats), tai man jis nepatiko, labai plaukus apsunkina, tokie kieti palieka... schmoll.gif  unsure.gif

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 02 02, 16:20)
Turiu tą purškiklį žvilgesio suteikiantį tai ne stebuklas, pariebina plaukus gerokai, nors atrodo ir nedaug purškiu, jeigu jau papurškiu juo plaukus, tai reikia būtinai vakare plaut, kitaip tokie nemalonūs plaukai būna, bet šiaip bandysiu plaukus ne sausus, o drėgnus purkšt, prieš džiovinant, nes jis palengvina šukavimą, gal ir tiesinant reikėtų jį purkšt, vis tiek sunaudot reikia, didelis pliusas yra jo kvapas  wub.gif  bet daugiau nepirksiu, tada nebrangiai pirkau tai nesigailiu, bet daugiau tai nea  schmoll.gif

Dėkuj 4u.gif
Mergaitės, o kaip su tušais ar esat nusivylę jais? Noriu storinančio l. kaina gerulė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 02 vasario 2010 - 18:09
QUOTE(Aprile @ 2010 02 02, 15:05)
Yra šioje temoje kažkuri iš mergaičių yra įdėjus tik reik temukę perversti nežinau kuriam puslapį ax.gif tik jis rusiškas ir kainos žinoma netos biggrin.gif bet manau net iki kovo men net buvo jai neklystu, man buvo labiau aktualus šio men., tai neįdėjau to linko į favorites blush2.gif

O kainos LT ir Rusijoj skiriasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 02, 18:10)
O kainos LT ir Rusijoj skiriasi?  ax.gif

Manyčiau taip g.gif reikia paklaust mergaičių, kurios prekiauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 02 02, 15:34)
As esu pries metus bandziusi (jei cia tas pats), tai man jis nepatiko, labai plaukus apsunkina, tokie kieti palieka... schmoll.gif  unsure.gif

Ir man nepatiko si priemone plaukams,ir aplamai tokios purskiamos priemones plaukams man nepatinka is avon.
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 02, 20:10)
O kainos LT ir Rusijoj skiriasi?  ax.gif

Asortimentas toks pats kaip rusiškuose, bet kainos skiriasi: kai kurios didesnės, kai kurios mažesnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2010 02 02, 18:22)
Ir man nepatiko si priemone plaukams,ir aplamai tokios purskiamos priemones plaukams man nepatinka is avon.

O masčiau pabandyti unsure.gif Mergaitės, kaip dėl tušų blush2.gif Ar verti dėmesio kainos vilioja lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras. 4u.gif

Atsiprašau jei kartosiuosi,bet norėčiau išgirsti atsiliepimus apie 3kamp.49 psl esantį nagų priežiūros rinkinį (Lakas trapiems nagams,nagų augimą skatinanti priemonė,nagų odelių kremas.) Ar jie verti dėmėsio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2010 02 02, 18:22)

Man vienintelis nepamainomas plaukams - serumas galiukams! thumbup.gif Ji senai naudoju, plaukai blizgantys palieka, gerai issisukuoja (nes tepu beveik per visa ilgi, kadangi ilgi plaukai pas mane) ir siaip tikrai verta demesio preke! cool.gif
Atsakyti
As taip pat esu patenkinta plauku galiuku serumu liuks drinks_cheers.gif .Ir apskritai, man avon patinka ir tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
As dabar padariau uzsakyma ir nenustaciau, kad prekes atvestu ne i namus, o i grozio centra.. doh.gif kaip galima butu pakeisti? doh.gif
Atsakyti
Ar 3 c kataloge yra galvos masažuoklis?Jei taip kokia kaina?

Nes keista,perverčiau jau kelis kartus,o nerandu,nors man sako,kad turi būt ir man pačiai atrodo,kad lyg ir buvo ;D
Atsakyti