Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

O dar yra koks saitas kur yra sudeti keli avon katalogai i prieki? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 02, 13:02)
editchen, ačiū 4u.gif  O kokio mėnesio kainą jūs parašėte? Dabar ta kaina tokia? 4u.gif

Taigi parašė, kada tokia kaina bus. Jei domina dabartinė kaina, tai einat i avon tinklapį ir ieškot pati kataloge, juk internetu naudotis mokat. Jei kataloge tos prekės nėra, tai jos ir nenusipirksit.
Atsakyti
QUOTE(Rebeld @ 2010 02 02, 13:37)

Yra šioje temoje kažkuri iš mergaičių yra įdėjus tik reik temukę perversti nežinau kuriam puslapį ax.gif tik jis rusiškas ir kainos žinoma netos biggrin.gif bet manau net iki kovo men net buvo jai neklystu, man buvo labiau aktualus šio men., tai neįdėjau to linko į favorites blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rebeld @ 2010 02 02, 15:37)

tebėra mirksiukas.gif http://www.avon-foru...qflfhr3m0enlqb3 ir http://avon-marina.n...xt-katalog.html
Atsakyti
Turiu klausimeli-seniau buvo tokie kvepaliukai TTA in bloom. Ar dabartiniai In bloom by reese Whiterspoon panasus ar ne?
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 02 02, 14:04)
Taigi parašė, kada tokia kaina bus. Jei domina dabartinė kaina, tai einat i avon tinklapį ir ieškot pati kataloge, juk internetu naudotis mokat. Jei kataloge tos prekės nėra, tai jos ir nenusipirksit.

Katalogą žiūrėjau, tokių kvepaliukų nemačiau, aš jų ir nenoriu pirkti, noriu parduoti, bet nežinau kiek jie kainuoja 4u.gif O kada ta 3 kompanija bus? Nesidomiu AVON kosmetika, todėl nesigaudau tose kompanijose.
Atsakyti
Mergaitės ką galit pasakyti gero apie plaukų priemones Advance Tachniques ax.gif Noriu išbandyti purumo suteikiantį serumą plaukų šaknims gal esat, kuri bandžiusi bigsmile.gif IIr apie purškiklį žvilgesio suteikimui gal ką ax.gif blush2.gif
user posted image
Ir domintų tušas storinamasis Color trend plump ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 02 02, 15:29)
Mergaitės ką galit pasakyti gero apie plaukų priemones Advance Tachniques ax.gif Noriu išbandyti purumo suteikiantį serumą plaukų šaknims gal esat, kuri bandžiusi bigsmile.gif IIr apie purškiklį žvilgesio suteikimui gal ką ax.gif  blush2.gif
user posted image
Ir domintų tušas storinamasis Color trend plump ax.gif

As esu pries metus bandziusi (jei cia tas pats), tai man jis nepatiko, labai plaukus apsunkina, tokie kieti palieka... schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 02, 12:02)
editchen, ačiū 4u.gif  O kokio mėnesio kainą jūs parašėte? Dabar ta kaina tokia? 4u.gif

3 kompanija - 2010-02-12 -- 2010-03-04 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(editchen @ 2010 02 02, 15:45)
3 kompanija - 2010-02-12 -- 2010-03-04 smile.gif

Labai ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 02 01, 21:11)
Jeigu kurjeris nerastu namie nieko tai kur mano prekes padetu? blush2.gif Nes rytoj turetu man atvezti ir nuo ryto iki 2val namie nebusiu tai bijau, kad per ta laika man neatveztu, nors visa laika po 2val. atvezdavo ax.gif

nuveza i Avon biura.

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 02, 15:53)
Katalogą žiūrėjau, tokių kvepaliukų nemačiau, aš jų ir nenoriu pirkti, noriu parduoti, bet nežinau kiek jie kainuoja  4u.gif O kada ta 3 kompanija bus? Nesidomiu AVON kosmetika, todėl nesigaudau tose kompanijose.

tai parduok juos 2c kaina smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 02 02, 16:29)
Mergaitės ką galit pasakyti gero apie plaukų priemones Advance Tachniques ax.gif Noriu išbandyti purumo suteikiantį serumą plaukų šaknims gal esat, kuri bandžiusi bigsmile.gif IIr apie purškiklį žvilgesio suteikimui gal ką ax.gif  blush2.gif

Turiu tą purškiklį žvilgesio suteikiantį tai ne stebuklas, pariebina plaukus gerokai, nors atrodo ir nedaug purškiu, jeigu jau papurškiu juo plaukus, tai reikia būtinai vakare plaut, kitaip tokie nemalonūs plaukai būna, bet šiaip bandysiu plaukus ne sausus, o drėgnus purkšt, prieš džiovinant, nes jis palengvina šukavimą, gal ir tiesinant reikėtų jį purkšt, vis tiek sunaudot reikia, didelis pliusas yra jo kvapas wub.gif bet daugiau nepirksiu, tada nebrangiai pirkau tai nesigailiu, bet daugiau tai nea schmoll.gif
Atsakyti