Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(darnemamyte:) @ 2010 02 01, 10:59)
tiksliai nezinau,bet manau,kad tie maiseliai jau buna sudaryti,pakuotojos tik ima ir deda i dezes,net nezinodamos kas tose maiseliuose  g.gif (cia tik manau taip) blush2.gif

aisku, dekuij uz info.

skubu pranest, kad Avon sandely jau atsirado rankiniu HEIDI smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
is www.avon.lt esancio katalogo issirinkau kelis produktus. Kaip galeciau juos gauti? Sedziu namie su leliuku. Vilniuje, Zveryne
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 02 01, 10:32)
TEMA, PAGAL PIRMA NUORODA _NEVEIKIA!!!!

laba ryta, atejau su klausimu. Gal kartais kuri susidure_kai imi Staigmenu maiselius, tarkim 2 vnt mazu po 15,90 lt, ar dideliu po 29,90 lt, kodel Avon ideda i siunta 2 vienodo turinio maiselius?

Tai matyt jau ištrynė,nes kai vakar žiūrėjau veikė ;D
Atsakyti
QUOTE(sigusi @ 2010 02 01, 12:52)
Sveiki,
is www.avon.lt esancio katalogo issirinkau kelis produktus. Kaip galeciau juos gauti? Sedziu namie su leliuku. Vilniuje, Zveryne

Sveika,
rasyk az padesiu tau smile.gif
Atsakyti
Jeigu kurjeris nerastu namie nieko tai kur mano prekes padetu? blush2.gif Nes rytoj turetu man atvezti ir nuo ryto iki 2val namie nebusiu tai bijau, kad per ta laika man neatveztu, nors visa laika po 2val. atvezdavo ax.gif
Atsakyti
Tai gal tuomet į paštą nuveža.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif gal kurios dar esat nepadariusios uzsakymo is 2c? as jau pasidariau,o kliente uzsinorejo dar keletos prekiu,bet man jau neapsimoka paciai daryt.. ax.gif gal kuri prisijungtu ir mano uzsakyma ax.gif parasykit i az
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 02 01, 20:11)
Jeigu kurjeris nerastu namie nieko tai kur mano prekes padetu? blush2.gif Nes rytoj turetu man atvezti ir nuo ryto iki 2val namie nebusiu tai bijau, kad per ta laika man neatveztu, nors visa laika po 2val. atvezdavo ax.gif

jei neranda, nuveza i biura ir biuro darbuotoja paskambina jums ir informuoja, kad prekes jau laukia jusu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 01 vasario 2010 - 22:58
Laba diena,

Gal žinote, kokia kaina Avon In Bloom kvepaliukų 50 ml? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 02, 11:32)
Laba diena,

Gal žinote, kokia kaina Avon In Bloom kvepaliukų 50 ml? 4u.gif

user posted image

3 Kompanijoje - 96 Lt + 1 lt lupu dazai "Pro-to-Go"
Atsakyti
editchen, ačiū 4u.gif O kokio mėnesio kainą jūs parašėte? Dabar ta kaina tokia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2010 02 01, 22:45)
Sveikos merginos  4u.gif  gal kurios dar esat nepadariusios uzsakymo is 2c? as jau pasidariau,o kliente uzsinorejo dar keletos prekiu,bet man jau neapsimoka paciai daryt.. ax.gif  gal kuri prisijungtu ir mano uzsakyma  ax.gif  parasykit i az

Oi cia buna idomiai uosvienei tai jei randa prie duru palieka lauke ir dzin.man taip ir buvo tai jei nepaskambini kad kur jus esat kad neskambinot o manes nebuvo tai kita diena per pakartotini vezima veza.
Atsakyti