Na mergaitės, jei kyla kokių klausimų tai galit man į AŽ rašyt, vis dar nemečiau avon. Nors per 9 metus ir atsibodo
sveikos merginos,kadangi išseko avon atsargos nutariau jas papildyti,gal atsirastų konsultantė,kuri priimtų mano užsakymą?gyvenu šilainiuose Jotvingių g.
ieškau veido šveitiklio,bet tokio aštresnio,ką galėtumėte patarti,?veido kaukės mišriai ir spuoguotai odai,taip pat sudomino atspalvį suteik.drėk.veido kremas
ieškau veido šveitiklio,bet tokio aštresnio,ką galėtumėte patarti,?veido kaukės mišriai ir spuoguotai odai,taip pat sudomino atspalvį suteik.drėk.veido kremas
QUOTE(Masha @ 2010 01 30, 22:19)
Nesu meginusi permatomos kompaktiniu pudros "Ideal Shade", o dabar vartau 3 kamp kataloga labai gerai kainyte - tik 18.90, norejau paklausti kaip ji?
turiu sia pudra, pirkau ja kad dienos begyje susitvarkyciau su veido blyzgesiu.
siaip pakankamai gera kaip uz tokia kaina tai sakyciau super, visada dienos begyje ja pasiteplioju ant makiazo kuris buna papudruotas bronzantu, tai si pudra veida padaro matini ir nesugadina makiazo
QUOTE(tavi @ 2010 01 31, 08:45)
Na mergaitės, jei kyla kokių klausimų tai galit man į AŽ rašyt, vis dar nemečiau avon. Nors per 9 metus ir atsibodo
Sveika sugrįžusi,jau pasigedau jūsų
QUOTE(tavi @ 2010 01 31, 09:45)
Aga, pasigedom
O kodėl į až diskutuokim kartu
QUOTE(nuotakyte @ 2010 01 31, 09:53)
Sveika jau trečius metus naudoju gaivinamajį valomajį šveitiklį man jis super jis iš aštresnių js šaldantis nu toks jausmas
O švelnesnį dar turiu su persiko kauliuku granulėmis ir migdolų pienu, tai po jo oda palieka tokia švelni Sory už dideles foto, nes nete mažesnių neradau
man antradienį užsakys tą veido kremą soliutions plus nežinau kada gausiu, bet žadu parašyti atsiliepimus L., noriu jį išbandyti
Dar kaukę šią nulupamaja turėjau su arbatmedžiu ir agurkais tik tempdavo po jos veidą, tai gal išsausindavo man jį per daug nes mano oda sausoka
o kiek 4 c kainuos nagu lako valiklis?gal kas galite pasakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 01 31, 15:49)
Gal 3 c?
[quote=Aprile,2010 01 31, 14:39]
[quote=nuotakyte,2010 01 31, 09:53][/quote]
Sveika jau trečius metus naudoju gaivinamajį valomajį šveitiklį man jis super jis iš aštresnių js šaldantis nu toks jausmas
O švelnesnį dar turiu su persiko kauliuku granulėmis ir migdolų pienu, tai po jo oda palieka tokia švelni Sory už dideles foto, nes nete mažesnių neradau
dėkui už konsultaciją,aš gaivinamąjį šveitiklį esu turėjus,tikrai super po jo man visi kiti tokie per skysti atrodo
ar yra šiam šveitikliui kokia nuolaida?kiek varčiau Avon psl.katalogą neužmačiau
[quote=nuotakyte,2010 01 31, 09:53][/quote]
dėkui už konsultaciją,aš gaivinamąjį šveitiklį esu turėjus,tikrai super po jo man visi kiti tokie per skysti atrodo
ar yra šiam šveitikliui kokia nuolaida?kiek varčiau Avon psl.katalogą neužmačiau
Sveikos,
turiu toki klausima gal kuri esate naudojusi intensyvaus poveikio maitinamaji naktini seruma ir drekinamaji veido seruma, kurie yra 2 kampanijos 69psl. gal kokie butu atsiliepimai, kliente klausia ir nezinau ka atsakyti
turiu toki klausima gal kuri esate naudojusi intensyvaus poveikio maitinamaji naktini seruma ir drekinamaji veido seruma, kurie yra 2 kampanijos 69psl. gal kokie butu atsiliepimai, kliente klausia ir nezinau ka atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 01 31, 15:49)
3 c kainuos 8,90 LT
QUOTE(Viva7 @ 2010 01 31, 16:52)
Sveikos,
Naudoja mano klientės.
Abu tikrai geri, pas ką sausesnė, vyresnė oda labiau tiks maitinamasis, ne tiek išsausėjusiai- drėkinamasis. Tai aktualu šildymo periodu, kai nuo radijatorių, šildytuvų išsausėja oda ir vien drėkinimo iš vidaus nebeužtenka.