Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

Na mergaitės, jei kyla kokių klausimų tai galit man į AŽ rašyt, vis dar nemečiau avon. Nors per 9 metus ir atsibodo
Atsakyti
sveikos merginos,kadangi išseko avon atsargos nutariau jas papildyti,gal atsirastų konsultantė,kuri priimtų mano užsakymą?gyvenu šilainiuose Jotvingių g.

ieškau veido šveitiklio,bet tokio aštresnio,ką galėtumėte patarti,?veido kaukės mišriai ir spuoguotai odai,taip pat sudomino atspalvį suteik.drėk.veido kremas

Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2010 01 30, 22:19)
Nesu meginusi permatomos kompaktiniu pudros "Ideal Shade", o dabar vartau 3 kamp kataloga labai gerai kainyte - tik 18.90, norejau paklausti kaip ji? 4u.gif

turiu sia pudra, pirkau ja kad dienos begyje susitvarkyciau su veido blyzgesiu.
siaip pakankamai gera kaip uz tokia kaina tai sakyciau super, visada dienos begyje ja pasiteplioju ant makiazo kuris buna papudruotas bronzantu, tai si pudra veida padaro matini ir nesugadina makiazo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 31 sausio 2010 - 10:08
QUOTE(tavi @ 2010 01 31, 08:45)
Na mergaitės, jei kyla kokių klausimų tai galit man į AŽ rašyt, vis dar nemečiau avon. Nors per 9 metus ir atsibodo

Sveika sugrįžusi,jau pasigedau jūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2010 01 31, 09:45)

Aga, pasigedom smile.gif
O kodėl į až ax.gif diskutuokim kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2010 01 31, 09:53)

Sveika jau trečius metus naudoju gaivinamajį valomajį šveitiklį man jis super jis iš aštresnių mirksiukas.gif js šaldantis nu toks jausmas ax.gif user posted image
O švelnesnį dar turiu su persiko kauliuku granulėmis ir migdolų pienu, tai po jo oda palieka tokia švelni rolleyes.gif user posted image Sory už dideles foto, nes nete mažesnių neradau blush2.gif
man antradienį užsakys tą veido kremą soliutions plus nežinau kada gausiu, bet žadu parašyti atsiliepimus tongue.gif L., noriu jį išbandyti rolleyes.gif biggrin.gif
Dar kaukę šią nulupamaja turėjau su arbatmedžiu ir agurkais tik tempdavo po jos veidą, tai gal išsausindavo man jį per daug g.gif nes mano oda sausoka ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 31 sausio 2010 - 14:45
o kiek 4 c kainuos nagu lako valiklis?gal kas galite pasakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 01 31, 15:49)

Gal 3 c?
Atsakyti
[quote=Aprile,2010 01 31, 14:39]
[quote=nuotakyte,2010 01 31, 09:53][/quote]
Sveika jau trečius metus naudoju gaivinamajį valomajį šveitiklį man jis super jis iš aštresnių mirksiukas.gif js šaldantis nu toks jausmas ax.gif user posted image
O švelnesnį dar turiu su persiko kauliuku granulėmis ir migdolų pienu, tai po jo oda palieka tokia švelni rolleyes.gif user posted image Sory už dideles foto, nes nete mažesnių neradau blush2.gif
dėkui už konsultaciją,aš gaivinamąjį šveitiklį esu turėjus,tikrai super thumbup.gif po jo man visi kiti tokie per skysti atrodo g.gif
ar yra šiam šveitikliui kokia nuolaida?kiek varčiau Avon psl.katalogą neužmačiau cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

turiu toki klausima gal kuri esate naudojusi intensyvaus poveikio maitinamaji naktini seruma ir drekinamaji veido seruma, kurie yra 2 kampanijos 69psl. gal kokie butu atsiliepimai, kliente klausia ir nezinau ka atsakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 01 31, 15:49)

3 c kainuos 8,90 LT
Atsakyti
QUOTE(Viva7 @ 2010 01 31, 16:52)
Sveikos,

turiu toki klausima gal kuri esate naudojusi intensyvaus poveikio maitinamaji naktini seruma ir drekinamaji veido seruma, kurie yra 2 kampanijos 69psl. gal kokie butu atsiliepimai, kliente klausia ir nezinau ka atsakyti  4u.gif

Naudoja mano klientės.
Abu tikrai geri, pas ką sausesnė, vyresnė oda labiau tiks maitinamasis, ne tiek išsausėjusiai- drėkinamasis. Tai aktualu šildymo periodu, kai nuo radijatorių, šildytuvų išsausėja oda ir vien drėkinimo iš vidaus nebeužtenka.
Atsakyti