Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(Aprile @ 2010 01 29, 17:15)
Dėkui ezra tikrai klausimų daugiau nekyla thumbup.gif Aš tokio ir noriu mirksiukas.gif Tik dėjos sakinukas suglumino tuo metu ir tiek blush2.gif Mergaitės aš elektroniniam kataloge matau jo kaina 13.90lt ar iš tiesų jis šiuo metu tiek ir kainuoja 4u.gif
Kaip džiugu, kad yra kas pakonsultuoja 4u.gif  4u.gif  4u.gif

taip,jis istikruju tiek kainuoja,ir tikrai rekomenduoju,nepasigailesi,nes sikart jam ir nuolaida labai didele,gera kaina isbandymui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte:) @ 2010 01 29, 16:27)
taip,jis istikruju tiek kainuoja,ir tikrai rekomenduoju,nepasigailesi,nes sikart jam ir nuolaida labai didele,gera kaina isbandymui  mirksiukas.gif

Tai jau tikrai gundanti kaina tongue.gif lotuliukas.gif Rytoj žadu užsisakyti mirksiukas.gif Dėkui mergaitės dar kartelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 01 29, 16:15)
Dėkui ezra tikrai klausimų daugiau nekyla thumbup.gif Aš tokio ir noriu mirksiukas.gif Tik dėjos sakinukas suglumino tuo metu ir tiek blush2.gif Mergaitės aš elektroniniam kataloge matau jo kaina 13.90lt ar iš tiesų jis šiuo metu tiek ir kainuoja 4u.gif
Kaip džiugu, kad yra kas pakonsultuoja 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Visada prašom. 4u.gif

Šita tema ir yra skirta diskutuoti apie AVON gaminius, atsakyti į visus visus klausimus, kurie kyla dėl gaminių. Taip kad ir kitą kartą klauskit drąsiai, visada bus, kas atsako. 4u.gif
Atsakyti
man db iskilo toks klausimas blush2.gif jei as praleisciau kokia viena kompanija ir nedaryciau uzsakymo, kaip butu su katalogu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 01 29, 18:31)
man db iskilo toks klausimas blush2.gif  jei as praleisciau kokia viena kompanija ir nedaryciau uzsakymo, kaip butu su katalogu? g.gif

Man taip nėra buvę, bet merginos sakė, kad tada galima iš koordinatorės gauti.
Atsakyti
Kur galima pamatyti naujuju lupu dazu atspalviu kodukus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 01 29, 17:23)
Visada prašom. 4u.gif

Šita tema ir yra skirta diskutuoti apie AVON gaminius, atsakyti į visus visus klausimus, kurie kyla dėl gaminių. Taip kad ir kitą kartą klauskit drąsiai, visada bus, kas atsako. 4u.gif

na as 2 kartus klausiau, o man niekas neatsake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertyte @ 2010 01 30, 17:25)

Na tai tikriausiai nieko negalejome pasakyti apie tuos gaminius, juk nerasysime, kad nezinome ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 01 29, 20:23)
Kur galima pamatyti naujuju lupu dazu atspalviu kodukus? unsure.gif

Hello Tomorrow 2 kamp.
Atsakyti
QUOTE(nefertyte @ 2010 01 30, 15:25)

Man irgi niekas neatsake ... ax.gif
Atsakyti
Nesu meginusi permatomos kompaktiniu pudros "Ideal Shade", o dabar vartau 3 kamp kataloga labai gerai kainyte - tik 18.90, norejau paklausti kaip ji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2010 01 30, 21:19)
Nesu meginusi permatomos kompaktiniu pudros "Ideal Shade", o dabar vartau 3 kamp kataloga labai gerai kainyte - tik 18.90, norejau paklausti kaip ji? 4u.gif

Na, pudra kaip pudra. kažko išskirtinio negalėčiau pasakyti.

O įklausimus tikrai ne visada būna atsakymai, nes nežinoma, ką atsakyti. bet juk klausti galima. mirksiukas.gif
Atsakyti