Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(Aprile @ 2010 01 29, 11:33)
Kokia dėkinga Jum mergaites bigsmile.gif  4u.gif
Tai reiškias reikia abieju  lotuliukas.gif
Bet dar su tuo antruoju soliutions plus nu neaišku blush2.gif Pvz., turiu nivea su Q10 dieninį kremuka, bet nuo jo po to paruduoja veidas, kaip įdegio kremukas tik veidui. O tai čia kas nu nesupykit ir lietuviškai skaičiau nesupratau. Kataloge nupiešta veidas prieš ir po, tai po parudęs, tai ir supratau, kad paruduoja doh.gif Ar jis baltas ar, kaip toninis kremukas su spalvyte blush2.gif Labai noriu išsiaiškinti blush2.gif  4u.gif

kremukas yra su atspalviu ir suteikia lengva idegi iskart pasitepus
Atsakyti
QUOTE(funnygirl- @ 2010 01 29, 11:39)

Jau net gėda tik nesupykit tongue.gif doh.gif Tai, kaip lengva pudrytė ta prasme nebaltas pats kremukas, o su spalvyte blush2.gif tik paskirtis nemaskuoti, o ką jūs ir išvardinote taip. Nu juokas pro ašaras nėra jie brangūs imčiau abu, bet jai toks pats, kaip mano nivea, tai šiuo metu man abiejų nereikia žadu ryt užsisakyti ir doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 01 29, 12:48)
Jau net gėda tik nesupykit tongue.gif  doh.gif Tai, kaip lengva pudrytė ta prasme nebaltas pats kremukas, o su spalvyte  blush2.gif tik paskirtis nemaskuoti, o ką jūs ir išvardinote taip. Nu juokas pro ašaras nėra jie brangūs imčiau abu, bet jai toks pats, kaip mano nivea, tai šiuo metu man abiejų nereikia žadu ryt užsisakyti ir  doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif

jei kalbat apie pirma ir antra tuos fotkese,tai abieju imti nereikia,nes jie vienodi,tik pakuote vieno senesnio dizaino,kita jau sio,kur jau senokai pasikeites dizainas,bet kremas abiejose tubelse toks pat
pati ji naudoju,tai yra kremas,lenvai geriasi ir tt,ir ne tai,kad idegi jis koki teikia,tiesiog kremas turi lengva atspalvi ir pasitepus juo man tarkim oda tokia grazi svytinti,,na vertas jis,apie nivea nezinau negaliu lygint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte:) @ 2010 01 29, 11:53)
jei kalbat apie pirma ir antra tuos fotkese,tai abieju imti nereikia,nes jie vienodi,tik pakuote vieno senesnio dizaino,kita jau sio,kur jau senokai pasikeites dizainas,bet kremas abiejose tubelse toks pat
pati ji naudoju,tai yra kremas,lenvai geriasi ir tt,ir ne tai,kad idegi jis koki teikia,tiesiog kremas turi lengva atspalvi ir pasitepus juo man tarkim oda tokia grazi svytinti,,na vertas jis,apie nivea nezinau negaliu lygint  mirksiukas.gif

Dabar jau viskas aišku žadu imti soliution ir magix, tai soliutions galiu naudoti pvz., kaip lengva tonini kremuką, o magix po pudryte turiu lorealio bigsmile.gif
Dar nenaudojus Avono dekoratyvinės kosmetikos užsikabinau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 01 29, 12:00)
Dabar jau viskas aišku žadu imti soliution ir magix, tai soliutions galiu naudoti pvz., kaip lengva tonini kremuką, o magix po pudryte turiu lorealio bigsmile.gif
Dar nenaudojus Avono dekoratyvinės kosmetikos užsikabinau tongue.gif

SOLUTION kremukas apie kuri kalbi,tai nera dekoratyvine kosmetika.Tai yra paprastas veido kremas baltos spalvos,tik turi mazu mazu dalelyciu,kurios veidui suteikia skaistumo ir siek tiek suteikia atspalvio.Man asmeniskai vasaros metu ji patinka naudoti,nes veidas buna nuo saules irudes,ir pasitepus siuo kremu,paryskeja idegis.Jis nera kaip savaiminio idegio kremas.
Atsakyti
QUOTE(funnygirl- @ 2010 01 29, 11:39)

QUOTE(dėja @ 2010 01 29, 14:55)
SOLUTION kremukas apie kuri kalbi,tai nera dekoratyvine kosmetika.Tai yra paprastas veido kremas baltos spalvos,tik turi mazu mazu dalelyciu,kurios veidui suteikia skaistumo ir siek tiek suteikia atspalvio.Man asmeniskai vasaros metu ji patinka naudoti,nes veidas buna nuo saules irudes,ir pasitepus siuo kremu,paryskeja idegis.Jis nera kaip savaiminio idegio kremas.

Tai aš jau visai pasimečiau doh.gif Nepyk funnygirl, kad paryškinau tavo žodžius. Tai jis kažkoks skaistinamasis kremas tas soliutions, bet juk kataloge akivaizdžiai įdėta foto, kad juo pasitepus eidas parudėja, tai aš maniau, kad jis su splavyte, kaip toninis kremukas su atspalviu tik skaistina pagyvina veidą. Bet, kaip taip gali būti baltas kremas, bet ne su įdegiu, o suteikia įdegį doh.gif
Gerai daugiau neteršiu temos sory įsigysiu ir išbandysiu tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 29 sausio 2010 - 15:10
as turiu soliusen iteikianti blizgesi,tai ten tokios blizguciai man asmeniskai nepatiko,nebent kazkur i kluba ar vakareli,o seip i miesta ne,tai ir guli beviaik nenaudotas,gal ir galioimas greit pasibaigs
Atsakyti

Bet, kaip taip gali būti baltas kremas, bet ne su įdegiu, o suteikia įdegį doh.gif

Kataloge parasyta, kad ne suteikia, o sukuria idegio efekta.

Tai iprastas dieninis kremas + teikiantis atspalvi.
Manau, jei veido oda lygi, ir nereikia nieko maskuoti, tai jis puiki alternatyva kasdieniniai veido prieziurai, vietoj makiazo pagrindo.
Ypac vasara, man asmeniskai, visiskai nekyla ranka teptis toniniu kremu..
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 01 29, 15:07)
Tai aš jau visai pasimečiau doh.gif Nepyk funnygirl, kad paryškinau tavo žodžius. Tai jis kažkoks skaistinamasis kremas tas soliutions, bet juk kataloge akivaizdžiai įdėta foto, kad juo pasitepus eidas parudėja, tai aš maniau, kad jis su splavyte, kaip toninis kremukas su atspalviu tik skaistina pagyvina veidą. Bet, kaip taip gali būti baltas kremas, bet ne su įdegiu, o suteikia įdegį doh.gif
Gerai daugiau neteršiu temos sory įsigysiu ir išbandysiu tongue.gif  lotuliukas.gif

Jūs parašykit tikslų pavadinimą to kremuko, kurio norite iš Solutions serijos.
Nes 67 psl. yra atspalvį suteikiantis drėkinamasis veido kremas. tai va jis rudina. Nėra baltas, o balintos kavos spalvos, su grūdeliais tamsesniais. tai juo pasitepus oda įgauna tokį lengvą atspalvį. Pati geriauia išeitis, kas nemėgsta krempudrų.

O ta vidurinė nuotrauka yra ne to kremo, jo net nebėra prekyboje, nes ten apvalus kamštukas matosi, o to su atspalviu, yra suplotas.
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 01 29, 15:07)
Gerai daugiau neteršiu temos sory įsigysiu ir išbandysiu tongue.gif  lotuliukas.gif

tai butu geriausia ,paciai isigyti isbandyti ir parasyti savo atsiliepimus mirksiukas.gif
o kas parodyta paveikslelyje aklai nepasitikeciau.jei jau ziurejai kataloge,tai ten yra ir kremo pacio paveiklelyje,tai paziurek ir pamatysi,kad kremas baltas,su smulkiom dalelem.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2010 01 29, 15:24)
jei jau ziurejai kataloge,tai ten yra ir kremo pacio paveiklelyje,tai paziurek ir pamatysi,kad kremas baltas,su smulkiom dalelem.

Teisingai parašėt, kad pasitikėti negalima katalogo paveiksliuku. naudoju jau ne pirmą tūbelę, tikrai ne baltas tas kremas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2010 01 29, 14:55)

QUOTE(ezra @ 2010 01 29, 15:27)
Teisingai parašėt, kad pasitikėti negalima katalogo paveiksliuku. naudoju jau ne pirmą tūbelę, tikrai ne baltas tas kremas. cool.gif

Dėkui ezra tikrai klausimų daugiau nekyla thumbup.gif Aš tokio ir noriu mirksiukas.gif Tik dėjos sakinukas suglumino tuo metu ir tiek blush2.gif Mergaitės aš elektroniniam kataloge matau jo kaina 13.90lt ar iš tiesų jis šiuo metu tiek ir kainuoja 4u.gif
Kaip džiugu, kad yra kas pakonsultuoja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti