Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(dziulytee @ 2010 01 28, 11:43)
deje,uzsakymo neatsauke.. ir vel laikrodziu negausiu verysad.gif

tokiu atveju reikia iskart skambint i vilniu ,o ne rasyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte:) @ 2010 01 28, 14:38)
tokiu atveju reikia iskart skambint i vilniu ,o ne rasyt  mirksiukas.gif

kita karta zinosiu smile.gif nuo kvailumo vaistu nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2010 01 28, 00:29)
Dabar man kilo klausimas,mano darbas pamaininis,t.y.dirbu ir dienom ir naktim.Ir kilo klausimas ,kaip del kremu naudojimo.Einant i naktine pamaina,teptis naktini krema.bet paskui darausi makiaza.Ar vis del to naudoti dienini krema,o kaip po darbo einu ryta pamiegoti ,tada naudoti naktini kremuka g.gif .Toks keistas klausimas,bet mane domina biggrin.gif O jei i avon parasyciau  g.gif

Jei nemiegi, naudok dieninį, o naktinį, kai eini miegot. Reguliuokis ne pagal paros laiką, o pagal miego režimą.
Atsakyti
QUOTE(dziulytee @ 2010 01 28, 13:05)
sveikos merginos,norejau paklaust,ar imanoma kaip nors padaryti uzsakyma,kad gauciau tik laikrodzius?

Deja, ne.
Atsakyti
Merginos, kiek kainuos 3c apsauginis rankų kremas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 01 28, 21:53)
Merginos, kiek kainuos 3c apsauginis rankų kremas? blush2.gif

6,90
Atsakyti
QUOTE(funnygirl- @ 2010 01 28, 22:56)

Dėkui. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites prasau paaiskinkite kuo skiresi sie kremukai tarpusavyje blush2.gif Antras lyg su savaiminiu idegiu g.gif Nes lietuvisku aprasymu apie juos nerandu blush2.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Radau lietuviska kataloga mergaites ar esat isbandziusios ta magix makiazo pagrinda? Vistiek nesuprantu jo veikimo principo blush2.gif jaigu jis bespalvis tai, ka ten tokio ipatingo padaro blush2.gif biggrin.gif Ir kiek supratau tai pirmojo mano ideto kremuko naujam kataloge nebus pirkti, nes varciau naujausia elektronini tai jo neaptikau g.gif Dekui kas pagelbes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 29 sausio 2010 - 02:34
QUOTE(Aprile @ 2010 01 29, 03:07)
Sveikos mergaites prasau paaiskinkite kuo skiresi sie kremukai tarpusavyje blush2.gif Antras lyg su savaiminiu idegiu g.gif Nes lietuvisku aprasymu apie juos nerandu blush2.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Radau lietuviska kataloga mergaites ar esat isbandziusios ta magix makiazo pagrinda? Vistiek nesuprantu jo veikimo principo blush2.gif jaigu jis bespalvis tai, ka ten tokio ipatingo padaro blush2.gif  biggrin.gif Ir kiek supratau tai pirmojo mano ideto kremuko naujam kataloge nebus pirkti, nes varciau naujausia elektronini tai jo neaptikau g.gif Dekui kas pagelbes 4u.gif

1 - Avon solution hydra Radiance, tai nezinau nieko, nes tokio pas mumi LT nesu paciusi.
2 - Solutions plus - tai kremas suteikiantis spindelio, bet tai ne svaiminio idegio kremas. Jis labiau rekomenduojamas pavasari, kai oda pablyskusi, kad lengvai suteiktu spindeli ir atspalvi.
3 - avon magix - man asmeniskai, labai panasi i skysta pudra. Labai maloniai tepasi smile.gif Jei norisi tobulo ir ilgai isliekancio makiazo - ji reikia tepti pries dazantis, t.y. pries tonini krema. jis neleidzia odai blizgeti. O jei jus nuolat kankina veido blizgesio problema, galima ji naudoti kasdien, tiesiog vietoj arba su toniniu makiazu pagrindu. Isbandyta - padeda kovoti su blizgesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 01 29, 02:07)

Pirmasis ir antrasis kremas yra toks pat,
tik kad pirmas yra senoje pakuotej.
Atsakyti
wub.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(funnygirl- @ 2010 01 29, 11:24)
Pirmasis ir antrasis kremas yra toks pat,
tik kad pirmas yra senoje pakuotej.

Kokia dėkinga Jum mergaites bigsmile.gif 4u.gif
Tai reiškias reikia abieju lotuliukas.gif
Bet dar su tuo antruoju soliutions plus nu neaišku blush2.gif Pvz., turiu nivea su Q10 dieninį kremuka, bet nuo jo po to paruduoja veidas, kaip įdegio kremukas tik veidui. O tai čia kas nu nesupykit ir lietuviškai skaičiau nesupratau. Kataloge nupiešta veidas prieš ir po, tai po parudęs, tai ir supratau, kad paruduoja doh.gif Ar jis baltas ar, kaip toninis kremukas su spalvyte blush2.gif Labai noriu išsiaiškinti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti