Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(Humbega @ 2010 01 27, 17:22)
gal tas turi 3 kampaniją ir galėtų pasakyti man:
http://www.avon-foru...?image_id=11492
Kiek kainuos šitos kaukės? smile.gif

Viena uz 20,90lt trys uz 33,90lt

QUOTE(ezra @ 2010 01 27, 17:50)
Gal kas gali pasakyti, kiek inuos 3c Liiv Botanikals serijos dieninis veido kremas?
Gal kokios akcijos bus SPA serijai? blush2.gif

Seip jis bus rinkiny su naktiniu veido kremu o kaina 39,90lt

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 01 27, 23:50)
Viena uz 20,90lt trys uz 33,90lt

4u.gif

nu o tai ka as blogai parasiau??
Atsakyti
QUOTE(dziulytee @ 2010 01 27, 19:45)
1 uz 20.90, 3 uz 33.90
Papildyta:

sis kremas kainuos 41lt (be jokios nuolaidos bus), arba bus galima isigyti rinkini uz 39.90(dieninis kremas ir naktinis kremas:)

Dėkui.

Papildyta:
QUOTE(Mili04 @ 2010 01 27, 21:50)

4u.gif

Dėkui. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 27 sausio 2010 - 22:21
QUOTE(dziulytee @ 2010 01 27, 22:12)
nu o tai ka as blogai parasiau??

paprasciausiai pasizymejau o atrasiau veliau kai jau buvai atrasius, tingejau trinti.
Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2010 01 27, 22:41)
sveikos,turiu klausima smile.gif dariau uzsakyma gavau prekes,bet negavau uzsakytos pinigines nieko nerase kad jos nebebus.tai idomu dabar darant kita uzsakyma uzsakyt is naujo,ar jie ides? wink.gif

Na kažkur vistiek turi figūruoti piniginė, jei ją užsakėt.
Atsakyti
padariau uzsakyma ne ant kto konsultanto nr ant kurio norejau,parasiau laiska i avon kad atsauktu si uzsakyma,kazin ar atsauks? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulytee @ 2010 01 27, 23:04)
padariau uzsakyma ne ant kto konsultanto nr ant kurio norejau,parasiau laiska i avon kad atsauktu si uzsakyma,kazin ar atsauks? doh.gif

O tai kiek tų konsultantų numerių turite?
Šiaip, jei darėt skubų, tai gali ir neatšaukti.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 01 28, 01:23)
O tai kiek tų konsultantų numerių turite?
Šiaip, jei darėt skubų, tai gali ir neatšaukti.

ne,dariau ne skubu. na as darau ir ant saves ir ant mamos,ir db netyce padariau ant mamos. aisq seip jokio skirtumo ant kurios buciau padarius,bet esme tame kad turejau padaryti ant saves,kad gauciau laikrodzius
Atsakyti
QUOTE(dziulytee @ 2010 01 27, 23:26)
ne,dariau ne skubu. na as darau ir ant saves ir ant mamos,ir db netyce padariau ant mamos. aisq seip jokio skirtumo ant kurios buciau padarius,bet esme tame kad turejau padaryti ant saves,kad gauciau laikrodzius

Tai jei neskubų darėt, paį ofisą, tikrai atšauks.
Atsakyti
kazkas klause apie Anew sveitikli,man jis patinka.Kaip tik manasis baiginejosi,tai dabar gavau kaip uz dyka thumbup.gif thumbup.gif .Na jei kieno oda jautri,tai gal kiek ir suerzintu odyte,nes jis toks gana siurkstokai sveicia,tikrai kaip smeliukas.Nors dalelytes smulkios,bet buna ir svelnesniu sveitikliu.

Dabar man kilo klausimas,mano darbas pamaininis,t.y.dirbu ir dienom ir naktim.Ir kilo klausimas ,kaip del kremu naudojimo.Einant i naktine pamaina,teptis naktini krema.bet paskui darausi makiaza.Ar vis del to naudoti dienini krema,o kaip po darbo einu ryta pamiegoti ,tada naudoti naktini kremuka g.gif .Toks keistas klausimas,bet mane domina biggrin.gif O jei i avon parasyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 01 28, 01:43)
Tai jei neskubų darėt, paį ofisą, tikrai atšauks.

deje,uzsakymo neatsauke.. ir vel laikrodziu negausiu verysad.gif
Atsakyti
sveikos merginos,norejau paklaust,ar imanoma kaip nors padaryti uzsakyma,kad gauciau tik laikrodzius?
Atsakyti