Sveikos mergaites
Kadangi temutes neseku, noriu paklausti, gal kuri parduoda nauja (arba nelabai daug panaudota) AVON purskiama alieju sauleje degintis, kuri spartina idegi ? Nelabai pamenu tixliai kaip jis vadinasi Bet buteliukas baltas o tas kamstelis/purskimo mechanizmas auksines spalvos Ten SPF nedidelis kiek pamenu.
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2010 01 27, 14:22)
Sveikos mergaites
Kadangi temutes neseku, noriu paklausti, gal kuri parduoda nauja (arba nelabai daug panaudota) AVON purskiama alieju sauleje degintis, kuri spartina idegi ? Nelabai pamenu tixliai kaip jis vadinasi Bet buteliukas baltas o tas kamstelis/purskimo mechanizmas auksines spalvos Ten SPF nedidelis kiek pamenu.
Prašom ieškoti čia
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 01 26, 23:04)
nežinau ar apie tuos pačius kalbam bet maniškiai labai blizgūs, man net per daug
Tai jauciu, kad apie tuos pacius, nes yra seseliai tokie ir skaistalai
QUOTE(Humbega @ 2010 01 27, 15:08)
Gal galit pasakyti atsiliepimus apie blakstienų tušą "Supercurlacious Diamonds" ?
Blakstienų tušas "Supercurlacious Diamonds" - turi mažus žėrinčius blizgučius. Pasidažius blakstienos atrodo natūraliai juodos, tačiau gal šiek tiek daugiau žėrinčios.
Ypatingai kažko tokio neradau
Tiesa, šio tušo šepešėlis yra labai patogus.
QUOTE(editchen @ 2010 01 27, 15:15)
Blakstienų tušas "Supercurlacious Diamonds" - turi mažus žėrinčius blizgučius. Pasidažius blakstienos atrodo natūraliai juodos, tačiau gal šiek tiek daugiau žėrinčios.
toks pat kai paprasto super curlacious? nes turiu, bet man nebaisiai patinka tas šepetėlis, tepa smagiai, gerai kad neteplioja, bet supershock man šepetėlis daug labiau
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 27, 14:25)
toks pat kai paprasto super curlacious? nes turiu, bet man nebaisiai patinka tas šepetėlis, tepa smagiai, gerai kad neteplioja, bet supershock man šepetėlis daug labiau
Toks pat, kaip paprasto curlacious.
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 27, 15:25)
Šepetėlis toks pats. Supershock šepetėlis yra pakankamai didelis. Tušas man patinka, ir teko įgusti tokiu tepti blakstienas
gal tas turi 3 kampaniją ir galėtų pasakyti man:
http://www.avon-foru...?image_id=11492
Kiek kainuos šitos kaukės?
http://www.avon-foru...?image_id=11492
Kiek kainuos šitos kaukės?
Gal kas gali pasakyti, kiek inuos 3c Liiv Botanikals serijos dieninis veido kremas?
Gal kokios akcijos bus SPA serijai?
Gal kokios akcijos bus SPA serijai?
Sveikutes! Gal kuri bandete ta Anew 4 pakopu sveitikli? Idomu kaip jis ? Nezinau ar ji parduot, padovanot, ar sau pasilikt