Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 48 tema

QUOTE(amber123 @ 2010 01 26, 22:50)
Mergaites o kaip tie skaistalai gelytes formos?  bigsmile.gif  4u.gif nerandu kaip vadinas..  unsure.gif

nežinau ar apie tuos pačius kalbam bet maniškiai labai blizgūs, man net per daug rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaitės, aš visai ne į temą, bet užmačiau, kad temukėje kažkas yra blush2.gif Nu šian tokia dienelė doh.gif nusipirkau veidui kremą ir nu kaip tyčia nepažiūrėjau iki kada galioja dabar išsitraukiau tik dėžutę galvoju apžiūrėsiu ir kai pamačiau vos nuo kėdės nenuvirtau blink.gif rašo exp 08/2009 jop tararai nesikeikus nejau taip gali būti pardavime dar išstatyme tokia data doh.gif verysad.gif Ar čia man jau šian varžteliai atsisukę ir aš nesuprantu juk baigesi čia galiojimas ar ne taip g.gif čekio neturiu nepasiemiau, nes išlekiau su vaiku, kaip vijurkas ne tas galvoje buvo doh.gif tai teks 30lt į šiukšlyna išmesti verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 01 26, 22:17)
Labas vakaras mergaitės, aš visai ne į temą, bet užmačiau, kad temukėje kažkas yra blush2.gif Nu šian tokia dienelė doh.gif nusipirkau veidui kremą ir nu kaip tyčia nepažiūrėjau iki kada galioja dabar išsitraukiau tik dėžutę galvoju apžiūrėsiu ir kai pamačiau vos nuo kėdės nenuvirtau blink.gif rašo exp 08/2009 jop tararai nesikeikus nejau taip gali būti pardavime dar išstatyme tokia data doh.gif  verysad.gif Ar čia man jau šian varžteliai atsisukę ir aš nesuprantu juk baigesi čia galiojimas ar ne taip g.gif čekio neturiu nepasiemiau, nes išlekiau su vaiku, kaip vijurkas ne tas galvoje buvo doh.gif tai teks 30lt į šiukšlyna išmesti verysad.gif  verysad.gif

Kaip suprantu ne apie Avon kalba eina.Jei butu avon,tai data raso pagaminimo,gal ir su tavo taip yra.Tik ziurek ant kremo ar yra nupiestas indelis pradarytas,ten buna parasyta kiek menesiu galioja nuo atidarymo indelio.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2010 01 26, 22:26)
Kaip suprantu ne apie Avon kalba eina.Jei butu avon,tai data raso pagaminimo,gal ir su tavo taip yra.Tik ziurek ant kremo ar yra nupiestas indelis pradarytas,ten buna parasyta kiek menesiu galioja nuo atidarymo indelio.

Ne ne Avon Nivea dieninis kremas, ir neta naršau nu nerandu kas tas exp kiek visko namie apžiūrėjau ir taniku ir pieneliu ir šampūnu visur tik 2010 2011 2012, o čia exp 08/2009 kas svarbiausia čekio neturiu ar verta dar man važiuoti ant kelionės išleisti dar papildomus litus ar pavyks gražiuoju susitarti kad man pakeistu g.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif Kosmadoj pirkau
Atsakyti
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ash;* @ 2010 01 26, 14:46)
labai grazus tas melynas krepsys is 5c.. wub.gif tikiuosi ir pas mus jis bus rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif As ir kai pamaciau tai jau "pakabinau aki" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2010 01 26, 18:43)
reikalinga konsultantes pagalba,buvau uzsisakiusi tonalini pagrinda jautriai odai,ar raminamasis pagrindas,buteliuko pavadinimas issitrine,ir dabar pasimeciau noriu svesiausio,labiau oda priminancia spalva,tik nezinau koks pavadinimas NUDE AR IVORY.

patarkit kuno spalva atitinkanti atspalvi,nes ant seno buteliuko issitrine pavadinimai,o konsultante moksleive,tai nelabai ka ir zino.
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 27, 13:07)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif As ir kai pamaciau tai jau "pakabinau aki"  biggrin.gif

ta melyna krepsi jus visos galesit gauti dovanu mirksiukas.gif
tai bus pirmo ketvircio dovana konsultantems,kadangi jis susirenka is detaliu,tai pirma gausit ta viena tasioka,o su kitu ar kitais uzsakymais priedus tuos,tad merginos visos juos turesim,kurios aktyvios konsultantes,tik salygu dar neizinau mirksiukas.gif
Atsakyti
as vartotoja, ne konsultante ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 27, 13:48)
as vartotoja, ne konsultante  ax.gif  4u.gif

koks skirtumas,man atrodo vartotojos daugiau zino nei konsultantes,tik kad nelabai norima paaiskinti,
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 27, 13:48)
as vartotoja, ne konsultante  ax.gif  4u.gif

gal bus ir pardavime,sitas dar neaisku,bet isparduotuvej pasiduos tu tasiu,nes visada tas dovanas ispardavineja daug konsultanciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2010 01 27, 13:29)
patarkit kuno spalva atitinkanti atspalvi,nes ant seno buteliuko issitrine pavadinimai,o konsultante moksleive,tai nelabai ka ir zino.

Nude atspalvis siek tiek lengvai i geltonuma yra
Ivory atspalvis i saltuma, "ruzavuma", tu, kuriu oda labiau porcelianine
Atsakyti